Skip to content

Teamuitjes organiseren;
de leukste ideeën voor een teamuitje

Een Dag Vol Avontuur en Samenwerking tijdens jullie volgende teamuitjes.

All-in prijzen:
Bij ons geen KM vergoeding

De leukste uitjes
Van de hoogste kwaliteit

Ook geschikt
Voor hele grote groepen!

Teamuitje door TeambuildingNation

Een teamuitje is een geweldige manier om te ontspannen, te netwerken en het teamgeest te versterken. Bij TeambuildingNation bieden we een breed scala aan teamuitjes, waarbij avontuur en samenwerking centraal staan. Onze activiteiten zijn speciaal ontworpen om de band tussen jouw medewerkers te versterken en de motivatie te verhogen. Kijk hier voor onze top teamuitjes.

Avontuur en Samenwerking tijdens een origineel teamuitje

Onze teamuitjes zijn erop gericht om jouw medewerkers dichter bij elkaar te brengen en tegelijkertijd te laten genieten van een onvergetelijk avontuur. Of het nu gaat om raften, klimmen, zipline of een survivaltocht, onze activiteiten zijn speciaal ontworpen om de samenwerking en communicatie tussen jouw medewerkers te verbeteren.

Bovendien zijn onze activiteiten geschikt voor zowel beginners als ervaren deelnemers. Onze gediplomeerde instructeurs begeleiden jouw team tijdens het hele proces en zorgen ervoor dat jouw medewerkers zich veilig voelen.

Onze populairste teamuitjes

Soort
Categorieën voor teamuitjes
Onze vetrouwde klanten zijn inclusief

Op zoek naar een specifieke activiteit?

Maatwerk en Flexibiliteit met onze teamuitjes

Bij TeambuildingNation begrijpen we dat elk team uniek is en daarom bieden we maatwerk en flexibiliteit bij onze teamuitjes. Of het nu gaat om het aantal deelnemers, de lengte van de activiteit of de locatie, we passen ons aan aan jouw specifieke wensen en behoeften.

Wij bieden onze activiteiten aan door geheel Nederland. Bovendien kunnen we onze activiteiten op elk moment van de dag en het jaar aanbieden, zodat we altijd passen bij jouw agenda.

Een Onvergetelijke Dag

Een teamuitje bij TeambuildingNation is een onvergetelijke ervaring die jouw medewerkers nooit zullen vergeten. Onze activiteiten zijn uitdagend, maar ook leuk en ontspannend. Bovendien krijgt jouw team de kans om elkaar beter te leren kennen en samen te werken aan een gezamenlijk doel.

Teamuitje organiseren

Het organiseren van een leuk uitje is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Het is belangrijk om rekening te houden met de verschillen binnen het team. Door onze ervaring weten we jullie teamuitje zo te organiseren dat er voor ieder wat wils bij zit. Of je nu een quiz zoals de hou van Holland quizshow wilt organiseren of een culinaire ervaring in combinatie met een virtual reality experience, wij kunnen voor jullie het perfecte groepsuitje samenstellen. 

Al onze activiteiten zijn ontwikkeld dat ze op vrijwel iedere locatie gehouden kunnen worden. Ook met het zoeken van een locatie helpen we jullie graag. Vaak wordt de eigen locatie vergeten, terwijl wij dit juist als grootste tip geven. Door onze arrangementen op jullie eigen locatie te houden, kunnen we deze vaak precies zo inrichten zoals jullie dat willen. Daarnaast ben je geen budget kwijt aan de locatie en kan er meer georganiseerd worden.

Ideeën voor teamuitjes

De leukste teamuitjes starten met de leukste ideeën, zoek naar een teamuitje dat past bij jouw gezelschap. Op onze site vind je genoeg leuke ideeën maar om je op weg te helpen hebben we hieronder een selectie gemaakt van de populairste activiteiten, deze zijn ideaal voor een teamuitje. 

Pubquiz op locatie

Een pubquiz op locatie is de perfecte manier om uw teamuitje onvergetelijk te maken! Dit is een leuke en interactieve activiteit die geschikt is voor zowel kleine als grote groepen. De quiz kan worden aangepast aan uw specifieke wensen en behoeften, en is een uitstekende manier om teambuilding en groepsdynamiek te bevorderen. De quiz wordt begeleid door een professionele quizmaster en kan plaatsvinden in een locatie naar keuze – of het nu een gezellige pub, een luxe hotel, of zelfs uw eigen kantoor is.

Een spannende citygame 

Bereid je voor op een opwindende en uitdagende dag in de stad met “Spy Game”, de ultieme citygame voor teamuitjes! Ga de strijd aan met andere teams van ongeveer 5 personen en los de raadsels als eerste op. Deze game is ontworpen om je teamwerk, creativiteit en probleemoplossende vaardigheden op de proef te stellen, allemaal terwijl je de verborgen schatten van de stad ontdekt.

Het doel is eenvoudig: ontcijfer de geheimen en los de puzzels op om de mysterieuze missie te voltooien voordat de tijd om is. Maar pas op! Andere teams zullen ook proberen de missie te voltooien, en onderweg zullen er onverwachte uitdagingen en verrassingen zijn.

VR experience

Stel je een wereld voor waarin de grenzen tussen realiteit en verbeelding vervagen. Een wereld waarin je samen met je team buitengewone avonturen kunt beleven, onmogelijke uitdagingen kunt overwinnen en onvergetelijke herinneringen kunt creëren. Welkom bij “Virtueel Avontuur – De Reis naar Teamwerk”, de ultieme VR-ervaring voor teamuitjes!

Moordspel als escape room

Een Moordspel als Escape Room is een fysiek avontuurspel waarin spelers in teams werken om raadsels op te lossen, aanwijzingen te ontcijferen en taken te voltooien om een ‘moord’ op te lossen binnen een bepaalde tijd. De kamer is gethematiseerd en kan variëren van een Victoriaans herenhuis tot een moderne misdaadscène. Het doel? Ontdek wie de dader is voordat de tijd om is!

Wij helpen met jouw ideeën voor een teamuitje

Het organiseren van een teamuitje kan een uitdagende taak zijn. Je wilt iets speciaals doen, een unieke belevenis creëren die iedereen bijblijft. Maar waar begin je? Wij helpen je graag met het samenstellen van het perfecte uitje. Met een groot aanbod aan leuke activiteiten is er voor elk wat wils.

Contact Met Ons Opnemen

We begrijpen dat ieder team uniek is en daarom bieden we maatwerk aan. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op om je wensen en ideeën te bespreken. Ons team van experts staat klaar om je te assisteren bij het kiezen en plannen van de activiteiten die het beste bij jouw team passen.

Je kunt gemakkelijk contact met ons opnemen via ons contactformulier op de website, maar bellen of een e-mail sturen kan natuurlijk ook. We reageren zo snel mogelijk om je te helpen bij het realiseren van een onvergetelijk teamuitje.

Wij Zorgen Voor Alles

Van de planning tot de uitvoering, wij zorgen voor elk detail. We begrijpen dat je het druk hebt, dus laat de organisatie maar aan ons over. Jouw enige taak is om te genieten van de dag!

Vrijblijvend voorstel

Nog niet zeker over het soort uitje of activiteit? Geen probleem. Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie en suggesties. We denken graag met je mee om te zorgen dat jouw teamuitje een groot succes wordt.

Dus waar wacht je nog op? Neem nu contact met ons op en start met het plannen van een unieke belevenis die je team nog lang zal heugen! Een offerte is altijd geheel vrijblijvend natuurlijk.

Wat maakt een geweldige
teambuilding ervaring?

We bekijken wat er allemaal bij komt kijken om van uw evenement een groot succes te maken…

Full service

Full service event agency, managet jouw teambuilding activiteiten. We organiseren alles:

Pakketten en maatwerk
Locatie huur
Audio visueel apparatuur
Aankleding & decoratie
Evenement catering
Avond entertainment
Teambuilding

TeambuildingNation is een van de toonaangevende bedrijven voor teambuilding in NL

Evenement management
Onderhouden apparatuur
Nieuwste technologie
Ervaring met studiotechniek
Maatwerk

Wij kunnen uw evenement afstemmen op uw specifieke behoeftes

Groepen van 15 - 2500
Professionele foto/videografie
Prijsuitreikingen
Fully custom branding
Ieder gewenste event duur
Flexibele locatie opties
Locatie vind service

Actieve Teamuitjes: Ga je de Strijd Aan met je Collega’s?

Wanneer je denkt aan een actief teamuitje, wat komt er dan in je op? Een dag vol adrenaline, uitdagingen en, niet te vergeten, hilarische momenten met je collega’s. Ja, actieve teamuitjes zijn de perfecte manier om de banden binnen jullie team te versterken en tegelijkertijd plezier te hebben.

Beetje competitie

Bij verschillende teamuitjes ga je de strijd aan met je collega’s tijdens verschillende uitdagende activiteiten. Van een zeskamp tot een escape room, lukt het jullie om als team de uitdagingen te overwinnen? Met deze activiteiten weet je zeker dat iedereen actief betrokken is en dat teamwork centraal staat.

Of jullie nu een klein of groot team hebben, het draait allemaal om samenwerking. Door actief bezig te zijn, kom je er snel achter waar ieders krachten liggen. Dit is niet alleen nuttig voor het teamuitje zelf, maar ook voor de werkplek. Zo staan jullie klaar voor elke uitdaging die op de werkvloer komt.

Jouw Keuze, Jullie Belevenis

Of je nu kiest voor een middag vol sportieve activiteiten of een dag vol avontuur, met jouw keuze zorg je voor een onvergetelijke dag. En als je het even niet meer weet, zijn wij er om je te helpen met het maken van de perfecte keuze.

Een beetje competitie en een hoop lachen; dat zijn de ingrediënten voor een geslaagd teamuitje. De hilarische momenten die jullie zullen beleven tijdens de activiteiten zullen nog lang een gespreksonderwerp zijn op de werkvloer.

Dus, gaan jullie de uitdaging aan? Of jullie nu kiezen voor een rustige of actieve invulling, met onze hulp wordt het een dag om nooit te vergeten. Neem contact met ons op en samen zorgen we voor een teamuitje dat perfect aansluit bij jullie wensen en behoeften.

 

Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Geschat aantal personen
Budget
Locatie activiteit
Datum activiteit
Aanvullende informatie