Skip to content

Teambuilding film maken

15-1000 Gasten

2 uur

Binnen

Creatief, Plezier, Leerzaam

Heb je jezelf ooit voor of achter de camera’s gewaand?

Of je nu de nieuwe Spielberg bent of de volgende Tom Cruise, dit zijn is het evenement voor jou. Van scenarioschrijven tot kostuumontwerp, dit evenement biedt iets voor elke gast. Door tijdmanagement, delegeren, creativiteit en vooral teamwork aan te moedigen, geven deze activiteiten jou en je collega’s iets om nog maanden over na te praten.

film maken bedrijfsuitje

Recensies Teambuilding film maken

Event overzicht

De teamcaptains worden naar de rekwisietenwinkel geroepen om een reeks schitterende kostuums, make-up en attributen uit te kiezen, voordat ze een storyboard met ideeën samenstellen, scènes en locaties kiezen en deelnemen aan het schrijven van humoristische scripts. Ze krijgen losse scripts met hoofdlijnen en een plot waarmee ze aan de slag kunnen met “one liners” en grappige rekwisieten die moeten verschijnen.

Dan wordt er gerepeteerd en worden de run-throughs omgezet in Oscarwinnende optredens. U leert scripts en voegt muziek en speciale effecten toe om er een geweldige productie van te maken waar de groep trots op zal zijn.

Met verschillende thema-opties van futuristische nieuwsberichten, korte speelfilms of filmtrailers, Lights, Camera, Action stelt verschillende teams in staat om een verbazingwekkende voorstelling te maken.

Van een bedrijfsreclame, een lip-synced muziekvideo of het naspelen van beroemde scènes uit films; het is echt aan jou!

Afhankelijk van de locatie kun je meestal op verschillende locaties opnames maken, en hoe creatiever je bent, hoe indrukwekkender het eindresultaat!

Wat is inbegrepen

  • Videocamera per team
  • Standaard attributen, schmink en kostuums
  • Briefings en gedrukte instructies
  • Een kopie van jullie film om te bewaren!
  • Ervaren en enthousiast event management team
  • Goed onderhouden en regelmatig bijgewerkte apparatuur
  • Prijsuitreiking

Geen locatie?

Dat is geen probleem, geef bij je offerte aanvraag aan dat je graag advies wilt in locaties. Wij hebben contacten met de leukste locaties, ook in jouw omgeving.

Interesse in deze activiteit?Vraag geheel vrijblijvend een offerte

Vraag?

Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Geschat aantal personen
Budget
Locatie activiteit
Datum activiteit
Aanvullende informatie