Skip to content

Secret escape box; de escape room voor grote groepen

15-1000+ Gasten

1.5 uur

Binnen/ Buiten

Competitief, Uitdagend & Gezellig

Bent u op zoek naar een activiteit die niet alleen de samenwerking binnen uw team versterkt, maar ook een onvergetelijke ervaring biedt? Dan is SECRET ESCAPE BOX precies wat u nodig heeft. Deze innovatieve escape room voor grote groepen is speciaal ontworpen om de dynamiek van een escape room naar elke locatie te brengen, waardoor het de perfecte keuze is voor bedrijfsuitjes, evenementen en groepssessies.

Stelt u zich eens voor: een mysterieuze box wordt bij uw evenement afgeleverd. Het lijkt op een gewone kist, maar schijn bedriegt. Binnenin bevindt zich een wereld vol geheimen, puzzels en uitdagingen die uw team zal moeten ontrafelen. Dit is geen gewone teamactiviteit; dit is SECRET ESCAPE BOX, de escape room ervaring die naar u toe komt, waar u ook bent.

secret escape

Ontdek SECRET ESCAPE BOX

SECRET ESCAPE BOX is een revolutionaire draai aan de traditionele escape room, ontworpen om grotere groepen te accommoderen en een meeslepende ervaring te bieden die de samenwerking en creativiteit van uw team op de proef stelt. Met een verhaal dat zich ontvouwt als een film, worden de deelnemers ondergedompeld in een race tegen de klok om een mysterieuze formule te vinden die de sleutel is tot het redden van onze planeet van een plastic ramp.

Elke box is een doolhof van sloten, codes en verborgen compartimenten. Teams moeten samenwerken, communiceren en hun collectieve intelligentie gebruiken om de aanwijzingen te ontcijferen en de puzzels op te lossen die hen naar de volgende stap leiden. Het is een ervaring die niet alleen de geest stimuleert, maar ook de teamgeest versterkt.

De escape box is zorgvuldig samengesteld met oog voor detail, waarbij elk element is ontworpen om bij te dragen aan een meeslepende verhaallijn. De thematiek van duurzaamheid en recycling is niet alleen actueel, maar biedt ook een extra laag van betekenis en doel aan de activiteit. Het is een ervaring die niet alleen leuk en uitdagend is, maar ook uw team inspireert om na te denken over de impact die we hebben op onze wereld.

Puzzels met onze escape box op locatie

De puzzels zijn een mix van logica, behendigheid en creatief denken, ontworpen om de diversiteit aan vaardigheden binnen elk team te benutten. Van cryptische raadsels tot fysieke uitdagingen, de inhoud van de box is een veelzijdige test die zowel de analytische genieën als de praktische probleemoplossers zal aanspreken. Elk slot dat wordt geopend, elke code die wordt gekraakt, brengt uw team een stap dichter bij het onthullen van de geheime formule.

De escape box op locatie is meer dan alleen een spel; het is een dynamische ervaring die aanpassingsvermogen vereist. Teams moeten snel denken en effectief communiceren, waarbij ze voortbouwen op elkaars ideeën om de puzzels te overwinnen die in elke laag van de box verborgen liggen. De opwinding van het samen ontdekken en oplossen van deze puzzels creëert een onvergetelijke teamervaring die de samenwerking buiten de box bevordert.

Duur:

Dit spel duurt meestal 1.5  uur, maar kan worden aangepast aan jullie wensen.

Interesse in deze activiteit?Vraag geheel vrijblijvend een offerte

Geen locatie?

Dat is geen probleem, geef bij je offerte aanvraag aan dat je graag advies wilt in locaties. Wij hebben contacten met de leukste locaties, ook in jouw omgeving.

Escape game als Bedrijfsuitje of op Events

In een tijdperk waarin bedrijfsuitjes niet alleen draaien om ontspanning, maar ook om het versterken van de teamgeest, biedt dit een ervaring die beide elementen naadloos combineert. Dit spel is de perfecte keuze voor organisaties die op zoek zijn naar een interactief en energiek bedrijfsuitje of een boeiende activiteit voor evenementen.

Voor bedrijfsevenementen biedt de escaperoom een unieke ijsbreker of een centraal hoogtepunt dat deelnemers zal verbinden door een gedeelde ervaring. Het is een uitstekende manier om netwerken en sociale interacties te stimuleren in een informele en plezierige setting. De uitdagingen van de escape game zijn zo ontworpen dat ze deelnemers van verschillende afdelingen en functieniveaus samenbrengen, waardoor barrières worden doorbroken en een platform voor onverwachte samenwerkingen wordt gecreëerd.

Bovendien kan de escape game worden aangepast aan de grootte en de specifieke behoeften van uw groep. Of het nu gaat om een klein team of een groot bedrijfsevenement, de flexibiliteit van de escaperoom maakt het mogelijk om iedereen te betrekken en te zorgen voor een onvergetelijke ervaring. De game kan ook worden aangepast aan de thema’s en waarden van uw bedrijf, waardoor het niet alleen een leuk uitje is, maar ook een verlengstuk van uw bedrijfscultuur.

Jullie escape met de gepersonaliseerde escape room box

De gepersonaliseerde escape room box tilt uw teambuilding, bedrijfsuitje of evenement naar een hoger niveau door een ervaring te bieden die is afgestemd op de unieke dynamiek en voorkeuren van uw groep.

Bij het personaliseren van uw escape ervaring beginnen we met een grondig begrip van uw team of bedrijf. Wat zijn de kernwaarden die u wilt versterken? Zijn er specifieke doelen of thema’s die u wilt benadrukken? Van daaruit passen we de inhoud van de escape box aan, zodat de puzzels, verhaallijnen en uitdagingen resoneren met uw groep. Dit kan variëren van het integreren van bedrijfsspecifieke trivia tot het benadrukken van bepaalde vaardigheden die u wilt ontwikkelen, zoals leiderschap of creatief denken.

Interesse in deze activiteit?Vraag geheel vrijblijvend een offerte

Vraag?

Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Geschat aantal personen
Budget
Locatie activiteit
Datum activiteit
Aanvullende informatie