Skip to content

Stripboek maken Teambuilding

15-320 Gasten

2 uur

Binnen / Buiten

Samenwerken, Creatief & Plezier

Overzicht Teamuitje 

Creëer je eigen stripboek
Stap als team in een stripverhaal waarin jullie zelf de hoofdrol gaan spelen. Door gebruik te maken van jullie verbeelding, props, kostuums en de juiste apparatuur gaan jullie een scene maken van een vooraf opgestelde verhaallijn.

Met de hulp van onze activiteitbegeleider en speciale software zullen de teams hun foto’s omzetten tot een realistisch stripboek verhaal.

Deze activiteit kan zo worden aangepast dat het jouw bedrijfswaarden of merk promoot.

UitgelichStripboekMaken

Recensies Stripboek maken Teambuilding

Event format

Voorafgaand aan jullie teambuilding activiteit zullen we samen bespreken wat jullie gewenste verhaallijn is voor het stripboek. Als de activiteit start zal iedereen opgedeeld worden in kleinere teams die een briefing krijgen met ieder een eigen scene uit de complete verhaallijn.

Het is vervolgens aan ieder team om te bedenken hoe ze de scene tot leven gaan brengen doormiddel van props, kostuums en een goede dosis creativiteit. 

Uiteindelijk is het natuurlijk tijd om alle scenes achter elkaar te zetten en het complete verhaal te onthullen, dit alles niet zonder af en toe een grappig resultaat. 

 

Wat is Stripboek maken?

Het maken van een stripboek is een ongelooflijk creatief proces dat je in staat stelt je innerlijke kunstenaar los te laten. Met elk paneel heb je de mogelijkheid om je eigen unieke visie tot leven te brengen. Of je nu een doorgewinterde kunstenaar bent of net begint, het maken van strips is een leuke en toegankelijke manier om jezelf creatief uit te drukken. Een van de meest toegankelijke manieren om een stripboek te maken is door foto’s, die ieder zijn eigen verhaal vertellen, te combineren.

Wat is inbegrepen

  • Ervaren activiteitbegeleider
  • Stripboek fotografie uitleg
  • Kostuums en props
  • Fotoapparatuur, tripods, belichting
  • Audio/visueel apparatuur
  • Prijzen voor de winnaars 

Geen locatie?

Dat is geen probleem, geef bij je offerte aanvraag aan dat je graag advies wilt in locaties. Wij hebben contacten met de leukste locaties, ook in jouw omgeving.

Stripboek maken: waarom deze activiteit?

Strips maken is ook een uitdagend proces waarbij je je creatieve grenzen moet verleggen. Om een overtuigend verhaal te maken, moet je nadenken over zaken als karakterontwikkeling, tempo en visuele vertelling. Je moet fantasierijk, inventief en vindingrijk zijn om je visie tot leven te brengen. Allemaal skills die natuurlijk ook goed in te zetten zijn tijdens jouw dagelijkse werkzaamheden, het is dus een activiteit die jouw team op een leuke manier in aanraking laat komen met een nieuwe manier om hun kwaliteiten in te zetten.

Brainstormen en samenwerken

Het maken van een strip vereist veel creativiteit en samenwerking. Teams moeten samenwerken om hun visie tot leven te brengen en vertrouwen op elkaars vaardigheden, expertise en creativiteit. Dit samenwerkingsproces helpt om vertrouwen op te bouwen en moedigt teams aan om op nieuwe en innovatieve manieren samen te werken. Daarbij is het bedenken van een verhaal en een bijbehorend story board een ideale brainstorm oefening.

Moedigt Creativiteit en innovatie aan

Strips maken is een leuke en interessante activiteit die creativiteit en innovatie aanmoedigt. Teams moeten fantasierijk en inventief zijn om een meeslepend verhaal te maken. Dit stimuleert teams om buiten de gebaande paden te denken en nieuwe en innovatieve oplossingen te bedenken voor de uitdagingen waar ze voor staan. 

Strips maken is een leuke en lonende teambuildingactiviteit die vertrouwen, samenwerking en betere communicatievaardigheden bevordert. Teams moeten samenwerken om hun visie tot leven te brengen en vertrouwen op elkaars vaardigheden, expertise en creativiteit. Waardoor het maken van stripboeken een uitstekende keuze is voor jouw volgende teambuilding evenement.

Liever een andere activiteit?

Interesse in deze activiteit?Vraag geheel vrijblijvend een offerte

Vraag?

Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Geschat aantal personen
Budget
Locatie activiteit
Datum activiteit
Aanvullende informatie