Skip to content

Domino Day bedrijfsuitje

15-1000+ Gasten

2 uur

Binnen

Uniek, competitief & plezier

Overzicht Domino Day

Kunnen jullie ervoor zorgen dat alle steentjes vallen?

Iedereen herinnert zich ongetwijfeld de beroemde Domino Day – wij gaan nog een stapje verder met dit unieke evenement. Want bij de dominorally worden niet alleen dominostenen gebruikt, maar ook heel andere materialen zoals houten-stenen, PVC-buis, houten strips, visdraad en Lego-stenen. Ze geven de mogelijkheid om wipkippen, pijpleidingen, viaducten, logo’s en nog veel meer te bouwen. Dit geeft je een veel breder spectrum voor het verwerken van je thema’s en stimuleert de vindingrijkheid en fantasie van de deelnemers. Bij de uitvoering van een thema geven wij jullie de vrije hand. Wat er ook uitgebeeld moet worden of welke spannende specificaties je de teams wilt meegeven, wij zullen met plezier jouw idee implementeren voor jouw domino-evenement.

Domino day activiteit

Recensies Domino Day bedrijfsuitje

Event overzicht

Van opbouw tot val – geduld en een vaste hand zijn nodig tot het einde

Aan het begin van het evenement worden de deelnemers verdeeld in teams die aan een gemeenschappelijke uitdaging werken en deze uitvoeren. Uitgerust met pen en papier worden eerst ideeën bedacht. Elk team ontwerpt zijn thema voor de uitvoering, dat bedrijfsspecifiek, motto, regiogebonden of volledig vrij gekozen kan zijn. Met alle onderdelen moet het team nu een dominostation bouwen dat als een kettingreactie doorloopt. Communicatie is niet alleen belangrijk binnen het eigen team, maar ook met de anderen, omdat ook de overgangen naar de volgende reacties nauwkeurig moeten worden gecoördineerd. Na de opbouwfase begint de presentatie van de individuele teamresultaten. Laat je verrassen wie van je personeel de handigste handen en de origineelste ideeën heeft.

Zullen alle stenen vallen of niet?

Aan het eind wacht de grote krachtmeting voor alle deelnemers. Gegarandeerd een hoogtepunt, vergezeld van veel gejuich!

Deze dominorally is een spannende en communicatieve ervaring die men zich nog lang zal herinneren. Het is ook perfect voor kick-off evenementen of conferenties en kan worden georganiseerd voor duizenden deelnemers.

Wat is inbegrepen

  • Duizenden Domino’s
  • Alle andere materialen
  • Gemarkeerde speelvelden
  • Begeleiding door ervaren spelbegeleiders

Geen locatie?

Dat is geen probleem, geef bij je offerte aanvraag aan dat je graag advies wilt in locaties. Wij hebben contacten met de leukste locaties, ook in jouw omgeving.

Interesse in deze activiteit?Vraag geheel vrijblijvend een offerte

Vraag?

Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Geschat aantal personen
Budget
Locatie activiteit
Datum activiteit
Aanvullende informatie