Skip to content

Ketting Reactie Teambuilding

15-450 Gasten

2-3 uur

Binnen

Team samenwerking, Doel bereiken, Communicatie & Creativiteit

Overzicht Teamuitje 

De langste kettingreactie van jouw bedrijf
Een ketting is zo sterk als de zwakste schakel maar waardoor komt deze zwakke schakel? Tijdens de teambuilding activiteit ketting reactie gaat iedereen in teams een sectie maken van een groter geheel. De ketting gaat alleen succesvol zijn als er goed wordt samengewerkt en de verschillende onderdelen op elkaar worden afgestemd.

De ketting reactie activiteit is geschikt voor alle groepsgroottes maar hoe groter de groep hoe indrukwekkender de ketting reactie wordt. Al is de uitdaging dan natuurlijk ook groter, eigenlijk net zoals in het bedrijfsleven zelf!

UitgelichtKettingReactie

Recensies Ketting Reactie Teambuilding

Event format

De groep wordt verdeeld in verschillende teams; ieder team krijgt de opdracht om één sectie te bouwen van de ketting reactie. Dit kan op de meest creatieve manieren en met de hulp van de vele materialen die we mee brengen. Om de teams een houvast te geven, verzorgen we ieder team met een montage kubus, die zorgt voor een stabiel frame. 

De teams moeten georganiseerd te werk gaan en goed communiceren om ervoor te zorgen dat hun individueel onderdeel aansluit op de rest van de ketting. Bonus punten worden gegeven aan de meest creatieve onderdelen. 

Eenmaal compleet, krijgt iedere groep de mogelijkheid voor 1 test en mogen ze nog een keer een aanpassing doen voordat de grote finale begint. Op het moment dat de eerste reactie in gang wordt gezet is het alleen nog maar afwachten of alles wat zo goed bedacht is ook daadwerkelijk gaat werken. Is jouw onderdeel goed genoeg afgestemd? 

Dit evenement is niet alleen een leuke activiteit maar zorgt ook voor inzichten in hoe verschillende teams samen tot een goed eindresultaat kunnen komen door goed samen te werken en te communiceren. 

Wat is inbegrepen

  • Ervaren spelbegeleider
  • Montage frame per team
  • Materialen om te bouwen
  • Benodigde audio en visuele apparatuur
  • Een ervaring dat ieder team beter laat samenwerken!

Geen locatie?

Dat is geen probleem, geef bij je offerte aanvraag aan dat je graag advies wilt in locaties. Wij hebben contacten met de leukste locaties, ook in jouw omgeving.

Interesse in deze activiteit?Vraag geheel vrijblijvend een offerte

Vraag?

Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Geschat aantal personen
Budget
Locatie activiteit
Datum activiteit
Aanvullende informatie