Skip to content

Over ons

Wie zijn wij?

TeambuildingNation is een jong en energiek bedrijf dat is ontstaan toen de eigenaar Jeffrey een teambuilding activiteit wilde organiseren en zag dat het aanbod van dat moment niet aan de verwachtingen voldeed. En zo geschieden, een bedrijf werd opgericht om activiteiten op een jonge en frisse manier aan te bieden. 

Immidels is TeambuildingNation uitgegroeid tot een bedrijf dat vele uitjes mag organiseren voor bedrijven in geheel Nederland maar één ding is altijd hetzelfde gebleven: De uitstraling moet jong en energiek zijn, de uitjes van hoge kwaliteit en voldoen aan de standaarden van deze tijd! 

Wat doen wij?

De hoofdactiviteit van TeambuildingNation is natuurlijk het aanbieden van teambuilding activiteiten maar daar stopt het niet. Het aanbieden van activiteiten alleen is niet voldoende voor het perfecte uitje. Door onze ervaring in de evenementenbranche kennen we de laatste nieuwtjes op het gebied van professionele toepassingen en die zetten we dan ook graag in. 

Dus naast de activiteiten zijn we eigenlijk een Full-service evenementenbureau. We helpen je met het vinden van de perfecte locatie, we verzorgen de AV-benodigdheden en ontzorgen de klant volledig als dat gewenst is. 

Onze betrokken mensen

Vanaf het eerste moment dat je met ons spreekt, weet je dat je in de juiste handen bent.

We houden van wat we doen en we doen er alles aan om jouw hele ervaring, van boeking tot evenementplanning en levering, eenvoudig, probleemloos en binnen het budget te houden!

Onze medewerkers staan erom bekend dat ze meer doen dan dat; we hebben het over specialistische training, gekke vroege starts en late nachten, nauwgezet onderzoek en heftig dansen in gigantische teddyberenkostuums.

Wat je ook nodig hebt, onze innemende mensen staan voor je klaar. Het is immers niet alleen onze vaardigheid en ervaring in event management waardoor onze klanten jaar na jaar terugkomen; het is onze persoonlijke, vriendelijke service die ons echt onderscheidt van andere bureaus.

PrijsTeambuildingNation

Onze brandende belofte

Onze belofte aan jou is het creëren van je beste evenement ooit.

Omdat wij geloven in de kracht van mensen – onze mensen en die van jou – is het ons doel dat elke gast zich gewaardeerd, geïnspireerd en geïnvesteerd voelt in het succes van jouw bedrijf of doel.

Het is onze vastberadenheid om jouw visie tot leven te brengen met een evenement dat jouw verwachtingen overtreft.

Met ons als je partners kun je gerust die vonk van opwinding ontsteken voor je volgende evenement, wetende dat het echt fenomenaal wordt.

Kunnen wij je helpen met je volgende event?

Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Geschat aantal personen
Budget
Locatie activiteit
Datum activiteit
Aanvullende informatie