Skip to content

Beat The Box Spelshow

15-100 Gasten

2 uur

Binnen

Competitief, Leiderschap & Probleem oplossen

Overzicht Teamuitje 

Win jij het van the Box?
Beat The Box is een van onze populairste indoor teambuilding activiteit op dit moment. Maak jezelf klaar voor een “High-Intensity” spel vol visuele en dramatische op tv geïnspireerde  challenges. Compleet met spelshow lichteffecten en onze realistische full-size Box arena.

Deze spelshow zorgt ervoor dat iedereen uit zijn stoel komt en vol enthousiasme mee doet. Ieder team moet zijn of haar beste speler inzetten om de uitdagingen te volbrengen. Door de vele verschillende soorten uitdagingen is er altijd wel iets waar iemand in uitblinkt.

Recensies Beat The Box Spelshow

Event format

Na een upbeat spelshowstijl binnenkomst van onze spelshow host die iedereen welkom heet, is het tijd om de teams te verdelen. De Box arena en alle games staan op jullie te wachten om uitgedaagd te worden. 

We voeren de spanning op als de teams het tegen elkaar op gaan nemen in de Box arena. Onze spelshow host zal de spanning nog een beetje extra opvoeren en erop toezien wie de opdrachten tot een goed einde brengt. 

Punten worden per ronde gegeven en in de finale is het tijd om te zien welk team er uiteindelijk met de  prijzen vandoor gaat. 

Sommige voorbeelden van uitdagingen die de teams moeten gaan volbrengen:

 • Bereken het aantal vierkanten – een on the spot memory game
 • De verdeler- Snelle handen en een goede hand-oog coordinatie is vereist. Wie de witte en rode ballen in een aparte bak binnen de tijd.
 • Ben precies- Stop de klok binnen een halve seconde van 20 seconden!
 • Hink stap sprong – Er staan drie kubussen steeds een beetje kleiner en een cilinder op het eind, wie krijgt het balletje in de cilinder gestuiterd?

Een van redenen dat deze activiteit zo populair is komt door de simpelheid van het spel. De uitdagingen zijn gemakkelijk en niet moeilijk te begrijpen. Het is een enorm goede activiteit om de steun en aanmoediging binnen een team te vergreten. 

Wat is inbegrepen

 • Ervaren Spelshow host
 • De leukste opdrachten
 • The Box arena voor een echte ervaring
 • Aankleding, attributen en spelmaterialen
 • Felbegeerde beker voor de winnaars
 • Benodigde audio en visuele apparatuur
 • Een onvergetelijk Spelshow! 

Geen locatie?

Dat is geen probleem, geef bij je offerte aanvraag aan dat je graag advies wilt in locaties. Wij hebben contacten met de leukste locaties, ook in jouw omgeving.

Interesse in deze activiteit?Vraag geheel vrijblijvend een offerte

Vraag?

Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Geschat aantal personen
Budget
Locatie activiteit
Datum activiteit
Aanvullende informatie