Skip to content

Escape the City: De city escape uitdaging in jouw stad

15-1000+ Gasten

1.5 uur

Buiten

Competitief, Uitdagend & Gezellig

Ben je klaar om jouw stad te herontdekken op een manier die je hart sneller doet kloppen? “Escape the City” is een avontuurlijke city escape die de spanning van een escape room combineert met de verfrissende elementen van een city tour. Dit is geen gewone wandeling door de stad, maar een race tegen de klok waarbij elke straathoek een nieuw mysterie onthult.

Stel je voor: de adrenaline giert door je lijf na een gewaagde overval. Maar net wanneer je denkt dat je vrijuit gaat, valt het plan in duigen. De vluchtauto is nergens te bekennen, en jij en je team zijn overgelaten aan de genade van de stad. Gelukkig heeft de opdrachtgever een back-up plan: “Escape the City”. Met een tas vol raadsels, puzzels en hulpmiddelen moeten jullie de aanwijzingen volgen die verspreid zijn door de stad om jullie vrijheid terug te winnen.

Escape the city

Het Begin van Jullie Escape: De Overval is Geslaagd, Wat Nu?

Gefeliciteerd, jullie hebben zojuist de kraak van de eeuw gezet! Maar voordat jullie het succes kunnen vieren, slaat de realiteit toe: de vluchtauto is nergens te bekennen. De stad om jullie heen zoemt van activiteit, onbewust van de chaos die zich net heeft voltrokken binnen de muren van de bank. Jullie hartslag versnelt terwijl de realisatie doordringt – jullie moeten ontsnappen, en snel.

Dit is het moment waarop “Escape the City” begint. Jullie zijn nu de hoofdrolspelers in een levend, ademend scenario dat zich afspeelt in de straten van jullie eigen stad. Met de buit in handen, maar zonder duidelijk ontsnappingsplan, is het aan jullie om de aanwijzingen te volgen die de opdrachtgever heeft achtergelaten. Elk monument, elke steeg, elk historisch gebouw kan de sleutel zijn tot jullie vrijheid.

De city game die een escape room en city tour combineert

Deze game is zorgvuldig ontworpen om een escape room-ervaring na te bootsen in de open lucht, waarbij de stad zelf de kamer is. Met de tas vol attributen en de telefoon als jullie gids, worden jullie intellect en teamwerk op de proef gesteld. Jullie moeten samenwerken om raadsels op te lossen, aanwijzingen te vinden en codes te kraken, terwijl jullie door de stad navigeren en haar verhalen ontsluiten.

“Escape the City” is niet alleen een test van jullie probleemoplossend vermogen, het is ook een unieke manier om de stad te ervaren. Terwijl jullie de missie volbrengen, zullen jullie ook de stad op een nieuwe en spannende manier beleven.

Duur:

Dit spel duurt meestal 1.5  uur, maar kan worden aangepast aan jullie wensen.

Interesse in deze activiteit?Vraag geheel vrijblijvend een offerte

Geen locatie?

Dat is geen probleem, geef bij je offerte aanvraag aan dat je graag advies wilt in locaties. Wij hebben contacten met de leukste locaties, ook in jouw omgeving.

De Missie: Escape the City met Slechts 1 Telefoon en Een Tas Vol Geheimen

De telefoon is jullie levenslijn. Het is de enige manier om te communiceren met de mysterieuze opdrachtgever die jullie door dit avontuur leidt. Via deze telefoon ontvangen jullie cruciale hints, navigatieaanwijzingen en soms een dringende waarschuwing. Het is ook jullie digitale kaart, de moderne kompas die jullie door de wirwar van straten en steegjes leidt. Maar wees voorzichtig: elke oproep, elk bericht en elke notificatie kan net zo goed een val als een aanwijzing zijn.

Dan is er de tas, gevuld met voorwerpen die op het eerste gezicht alledaags lijken, maar elk met een verborgen betekenis. Binnenin vinden jullie puzzels die wachten om opgelost te worden en raadsels die smeken om ontcijferd te worden. Deze voorwerpen zijn jullie fysieke link naar de clues die verspreid liggen in de stad. Ze zullen jullie helpen om codes te kraken, sloten te openen en de geheimen van de stad te onthullen.

Jullie taak is om deze hulpmiddelen te gebruiken om de stad te doorkruisen, de verborgen aanwijzingen te vinden en de puzzels op te lossen die jullie pad naar vrijheid markeren. Het zal niet makkelijk zijn. De stad is groot, de tijd is kort en de uitdagingen zijn talrijk. Maar de beloning is de ultieme ontsnapping – niet alleen uit de fictieve overval, maar ook uit de routine van het dagelijks leven.

Jullie Escape The City: Een Onvergetelijk Avontuur

Wat dit avontuur echt uniek maakt, is de mogelijkheid om het te personaliseren. Jullie kunnen deze ervaring eigen maken, afgestemd op jullie groep, voorkeuren en zelfs de gelegenheid.

Bedrijfsuitjes met een Twist: Maak van jullie bedrijfsuitje een spannende teambuilding activiteit waarbij collega’s samenwerken om raadsels op te lossen en de stad te verkennen. Voeg bedrijfsspecifieke puzzels toe of thema’s die resoneren met jullie bedrijfscultuur.

Leer Jouw Stad Kennen: Voor nieuwkomers of zelfs doorgewinterde locals, kan het spel worden aangepast om bepaalde historische feiten of verborgen juweeltjes van de stad te benadrukken, waardoor het een educatieve ervaring wordt.

Branding: We kunnen de game-elementen aanpassen met het bedrijfslogo en de huisstijl. Dit kan variëren van de digitale interface op de telefoon tot de fysieke attributen in de tas. Het versterkt de merkherkenning en de verbinding van de medewerkers met het bedrijf.

Bedrijfsspecifieke Informatie: We kunnen vragen of raadsels toevoegen die specifieke kennis over het bedrijf vereisen. Dit kan gaan over de geschiedenis van het bedrijf, belangrijke mijlpalen of zelfs recente bedrijfsprestaties.

Bloedstollende mysterie: Gaan Jullie de Uitdaging Aan in Jouw Stad?

De straten die jullie dachten te kennen, verbergen geheimen die alleen de meest waaghalzige teams kunnen ontrafelen. Elk monument kan een cryptische boodschap bevatten, elke historische gevel kan een verborgen aanwijzing verbergen, en elke stedelijke legende kan de sleutel zijn tot jullie volgende stap. Jullie zullen niet alleen de stad verkennen, maar ook de grenzen van jullie eigen moed en slimheid.

De Spannende City Escape: Puzzels en Raadsels Op Elke Hoek

Jullie zullen de stad doorkruisen, gewapend met scherpzinnigheid en vastberadenheid, op zoek naar de sleutels tot jullie vrijheid. Hier zijn enkele voorbeelden van de soorten puzzels en raadsels die jullie kunnen verwachten:

  1. Historische Codes: Ontcijfer een code die verborgen is in een eeuwenoud monument.
  2. Logische Labyrinten: Gebruik een plattegrond van de stad om een labyrint te navigeren dat alleen zichtbaar is via jullie telefoon.
  3. Cryptische Kunstwerken: Bestudeer een lokaal kunstwerk om een visuele puzzel te ontcijferen.
  4. Muzikale Mysteries: Luister naar een straatmuzikant die een melodie speelt die meer is dan alleen een lied.
  5. Geheime Boodschappen: Ontdek verborgen boodschappen die alleen zichtbaar zijn onder het maanlicht of met behulp van een speciaal hulpmiddel dat jullie in jullie tas vinden.
  6. Interactieve Raadsels: Interageer met lokale bezienswaardigheden of technologieën om een digitale puzzel op te lossen die jullie naar jullie volgende aanwijzing stuurt.

Navigeer Door de Stad: De Rol van GPS in Jullie Escape Game

In het hart van “Escape the City” ligt een technologisch hulpmiddel dat essentieel is voor jullie succes: GPS-navigatie. Deze moderne techniek is jullie gids door de wirwar van straten, een digitale kompas dat jullie naar de volgende cruciale locatie leidt. Hier is hoe GPS een centrale rol speelt in jullie escape game:

Interactieve Uitdagingen: Sommige puzzels kunnen alleen opgelost worden door naar een specifieke GPS-coördinaat te navigeren. Eenmaal daar, kan een nieuwe aanwijzing ontgrendeld worden of een raadsel verschijnen op jullie telefoon.

Real-time Updates: Terwijl jullie door de stad bewegen, kan de GPS jullie voorzien van real-time updates en feedback. Dit kan variëren van een plotselinge verandering in de locatie van de volgende aanwijzing tot een tijdelijke uitdaging die jullie moeten voltooien voordat jullie verder kunnen.

Routebeschrijving: Met GPS kunnen jullie de meest efficiënte routes tussen verschillende aanwijzingen uitstippelen. In een spel waar elke seconde telt, helpt GPS jullie om tijd te besparen door de snelste wegen naar jullie doel te vinden.

Interesse in deze activiteit?Vraag geheel vrijblijvend een offerte

Vraag?

Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Geschat aantal personen
Budget
Locatie activiteit
Datum activiteit
Aanvullende informatie