Skip to content

Teamuitje Maastricht

Hou je bedrijfsuitje in het Parijs van Nederland

All-in prijzen:
Bij ons geen KM vergoeding

De leukste uitjes
Van de hoogste kwaliteit

Ook geschikt
Voor hele grote groepen!

Teamuitjes in Maastricht

Maastricht ligt in het zuiden van Nederland, vlakbij de grens met België en Duitsland. Deze pittoreske stad staat bekend om zijn middeleeuwse architectuur, geplaveide straten en levendige culturele scène. Maastricht heeft ook veel parken, tuinen en natuurgebieden, waardoor het een ideale locatie is voor buitenactiviteiten en teambuildingoefeningen.

Waarom Maastricht een goede keuze is voor jullie volgende bedrijfsuitje:

Rijk cultureel erfgoed

Maastricht is de thuisbasis van vele historische bezienswaardigheden en musea, waaronder de Sint-Servaasbasiliek, het Bonnefantenmuseum en het Natuurhistorisch Museum.

Prachtige natuurlijke omgeving

Maastricht is omgeven door schilderachtige landschappen, heuvels en bossen, die volop mogelijkheden bieden voor wandelen, fietsen en andere buitenactiviteiten.

Uitstekende eet- en drinkgelegenheden

Maastricht heeft een bloeiende eet- en drinkgelegenheid, met vele uitstekende restaurants, cafés en bars met lokale en internationale gerechten.

Speel de leukste uitjes in een horecalocatie

Hebben jullie zelf een leuke horecalocatie in Maastricht in gedachte? laat het ons dan zeker weten want wij kunnen onze activiteiten overal opzetten. 

Hebben jullie nog geen locatie, dan is dat ook zeker geen probleem! Wij hebben verschillende goede contacten met zalen en, cafe’s en restaurants in het centrum van Maastricht maar ook net erbuiten dus voor iedereen kunnen wij een geschikte locatie vinden. 

Onze bedrijfsuitjes in Maastricht

Op zoek naar een specifieke activiteit?

Onze spellen aangepast aan Maastricht

Maastricht is een stad in het zuiden van Nederland die rijk is aan geschiedenis en cultuur. De stad is sinds de Romeinse tijd bewoond en heeft een rijkdom aan bezienswaardigheden die haar diverse verleden weerspiegelen. De stad is compact en gemakkelijk te navigeren, waardoor het perfect is voor een leuk en interactief spel dat iedereen bezig houdt. Kijk hier enkele hoogtepunten die we in bijvoorbeeld in een city game kunnen verwerken:

Het Vrijthof

Het Vrijthof is het hart van Maastricht, en is een geweldige plek om uw rondleiding te beginnen. Dit grote, open plein is bezaaid met cafés, restaurants en historische gebouwen, en er vinden het hele jaar door verschillende culturele evenementen plaats.

St. Pietersberg Grotten

De St. Pietersberggrotten zijn een netwerk van ondergrondse tunnels en spelonken die in het verleden voor de mijnbouw werden gebruikt. Tegenwoordig zijn de grotten open voor rondleidingen en kunnen bezoekers het unieke ondergrondse landschap verkennen en leren over de geschiedenis van het gebied.

Sint Servaasbrug

Een van de meest iconische monumenten in Maastricht is de Sint Servaasbrug, een prachtige stenen brug die de Maas overspant. De brug werd gebouwd in de 13e eeuw en is genoemd naar Sint Servaas, de beschermheilige van de stad.

Basiliek van Sint Servaas

De Basiliek van Sint Servaas is een prachtige Romaanse kerk die dateert uit de 4e eeuw. De kerk staat bekend om haar prachtige architectuur en mooie interieur, waaronder een crypte die de relikwieën van Sint Servaas bevat.

Bonnefanten Museum

Het Bonnefanten Museum, een museum voor moderne kunst met werken van zowel Nederlandse als internationale kunstenaars. Het museum is gevestigd in een opvallend gebouw dat is ontworpen door de Italiaanse architect Aldo Rossi.

Historische bezienswaardigheden

Geschiedenisfanaten zullen graag de vele historische bezienswaardigheden van de stad verkennen, waaronder het Fort van Maastricht, dat in de 17e eeuw werd gebouwd om de stad te beschermen tegen aanvallen. Bezoekers kunnen ook de ruïnes van de Romeinse stadsmuur verkennen, die in de 3e eeuw na Christus werd gebouwd en een van de oudste bouwwerken van Maastricht is.

Wat maakt een geweldige
teambuilding ervaring?

We bekijken wat er allemaal bij komt kijken om van uw evenement een groot succes te maken…

Full service

Full service event agency, managet jouw teambuilding activiteiten. We organiseren alles:

Pakketten en maatwerk
Locatie huur
Audio visueel apparatuur
Aankleding & decoratie
Evenement catering
Avond entertainment
Teambuilding

TeambuildingNation is een van de toonaangevende bedrijven voor teambuilding in NL

Evenement management
Onderhouden apparatuur
Nieuwste technologie
Ervaring met studiotechniek
Maatwerk

Wij kunnen uw evenement afstemmen op uw specifieke behoeftes

Groepen van 15 - 2500
Professionele foto/videografie
Prijsuitreikingen
Fully custom branding
Ieder gewenste event duur
Flexibele locatie opties
Locatie vind service
Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Geschat aantal personen
Budget
Locatie activiteit
Datum activiteit
Aanvullende informatie