Skip to content

Teambuilding activiteiten

Op zoek naar leuke teambuilding activiteiten?
TeambuildingNation organiseert de leukste activiteit voor jouw bedrijf.

All-in prijzen:
Bij ons geen KM vergoeding

De leukste uitjes
Van de hoogste kwaliteit

Ook geschikt
Voor hele grote groepen!

Teambuilding uitje voor perfecte teambuilding ervaring

Teambuilding activiteiten hoeven niet saai en droog te zijn. Vergeet stilzitten in een ruimte en staren naar vier muren. We bieden een brede selectie van leuke , inspirerende teambuilding arrangement aan die passen bij jouw bedrijf. Onze games en uitjes zijn speciaal ontwikkeld om een onvergetelijke teamuitje te organiseren.

Wat ook de grote van jouw bedrijf is, het succes is afhankelijk van jouw teamleden. Teambuilding is een perfecte manier om het moraal en de band met het bedrijf te vergroten. Onze activiteiten moedigen iedereen aan om samen op een leuke en interactieve manier beter teamwork en samenwerking te leveren. 

De beste teambuilding activiteiten voor jouw bedrijf.

Bij TeambuildingNation zijn we trost op het feit dat we de beste teambuilding activiteiten bieden voor jouw personeel. Door onze uitgebreide ervaring in de evenementenbranche en de samenwerking met bedrijven van alle formaten weten we de perfecte ervaring neer te zetten. Wij kunnen helpen met het selecteren van de activiteit die het beste past bij het doel van de teambuildingsdag. Mocht jullie perfecte uitje nog niet in ons assortiment zitten, aarzel dan niet om contact op te nemen. De kans is groot dat wij deze alsnog kunnen creëren voor jullie.

Onze activiteiten en workshops zijn de manier om teambuilding te bevorderen,door middel verschillende activiteiten zoals ons moord oplossen spel of andere indoor activiteiten, zorgen we dat elk team de communicatie en samenwerking verder verdiept en een onvergetelijke ervaring rijker is. Bekijk hieronder de verschillende soorten activiteiten die wij organiseren op iedere locatie in Nederland

Filter onze teambuilding activiteiten

Soort
Onze vetrouwde klanten zijn inclusief

Ideeën of wil je meer weten?

Organiseren van teambuilding activiteiten is wat wij doen!

Het organiseren de perfecte teambuilding activiteit is meer dan het organiseren van leuke spelletjes; het gaat om het begrijpen van de groepsdynamiek, het creëren van leerzame ervaringen en ervoor zorgen dat elke activiteit tot concrete resultaten leidt. We houden rekening met de specifieke doelstellingen, cultuur en uitdagingen van je bedrijf, dus we zorgen ervoor dat elke activiteit op maat wordt gemaakt voor een maximaal effect. Het proces van het coördineren van de logistiek, het waarborgen van inclusiviteit en het meten van het succes van deze activiteiten kan overweldigend zijn. Met onze expertise kan je team zich richten op groei, terwijl wij de organisatie en uitvoeren voor onze rekening nemen.

Door een spannende teambuilding activiteit te organiseren binnen het bedrijf of binnen je team zorgen we voor een onvergetelijke dag. Onze activiteiten zijn op iedere locatie te organiseren, deze kunnen we natuurlijk voor jullie zoeken. Maar wat vaak nog leuker is om het binnen het eigen bedrijf te organiseren. Een veel gehoord argument is dat men daarover twijfelt. Wij moedigen dit juist aan, zo blijft er meer budget over om tijdens deze teambuilding dag veel meer te organiseren. Combineer bijvoorbeeld een teambuilding activiteit waarbij ieder team actief aan deel moet nemen met daarna een rustige bedrijfsborrel of uitgebreide barbecue. Wij helpen je graag, informeer naar de mogelijkheden. 

Wat maakt bijzondere
teambuilding activiteiten een succes?

We bekijken wat er allemaal bij komt kijken om van uw evenement een groot succes te maken…

Full service

Full service event agency, managet jouw evenement. We organiseren alles:

Pakketten en maatwerk
Locatie huur
Audio visueel apparatuur
Aankleding & decoratie
Evenement catering
Avond entertainment
Teambuilding

Teambuilding Nation is een van de toonaangevende bedrijven voor teambuilding in NL

Evenement management
Onderhouden apparatuur
Nieuwste technologie
Ervaring met studiotechniek
De leukste teambuilding dagen
Maatwerk

Wij kunnen uw evenement afstemmen op uw specifieke behoeftes

Groepen van 15 - 2500
Professionele foto/videografie
Prijsuitreikingen
Fully custom branding
Ieder gewenste event duur
Flexibele locatie opties
Locatie vind service

Teambuilding uitjes op maat

Teambuilding activiteiten spelen een belangrijke rol bij het motiveren, binden en stimuleren van werknemers. Bij TeambuildingNation zorgen we ervoor dat ze nog leuk zijn ook!

Presentator van onze teambuilding activiteiten

Ons complete aanbod teambuilding mogelijkheden kunnen we aanpassen aan de  behoeften van jouw bedrijf. Onze unieke teambuilding activiteiten zijn ontworpen om op een leuke manier de band tussen collega’s te versterken maar snappen dat deze niet altijd perfect passen binnen jullie wensen. Als ervaren teambuilding bureau kunnen we onze teambuilding spellen aanpassen of kunnen we compleet op maat gemaakte uitjes ontwikkelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een escape room in het thema van jullie nieuw product of een teamdag met compleet gebrande spellen?

We besteden veel tijd om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsuitje verre van alledaags is! Werknemers zullen zich uitstekend vermaken met een echte spelshow ervaring, een interactief stadsspel of een stopmotion animatie maken.

Gevarieerd aanbod indoor en outdoor teambuilding activiteiten

Van zakelijke teambuilding activiteiten met veel energie tot vriendschappelijk plezier voor teambuilding, u kunt vertrouwen op onze spannende collectie – ideaal voor grote en kleine groepen.

Collectie van onze leukste activiteiten en spellen

We zijn er trots op dat we precies weten hoe we een grote variatie aan zakelijke teambuilding ervaringen moeten samenstellen, die niet alleen uw bedrijf ten goede komen, maar ook positiviteit opwekken en blijvende herinneringen creëren die het team moreel versterken.

Al onze bedrijfsuitjes kunnen worden afgestemd op een breed scala aan vaardigheden, zodat elk lid van de groep zich betrokken voelt en de dag gewaardeerd, geïnspireerd en vol enthousiasme verlaat. Wij evalueren onze evenementen zorgvuldig en voegen nieuwe activiteiten toe om onze lijst fris en intrigerend voor u te houden.

Inspiratie nodig?
Bekijk onze populaire teambuilding activiteiten

Moeite met het zoeken van unieke, leuke en boeiende teambuildingideeën die uw collega’s zullen inspireren?

Zie dan enkele van onze populairste en bewezen teambuilding activiteiten, geschikt voor binnen en buiten.

 1. Moordspel detective – Dit super populair uitje is geschikt voor bijna alle gelegenheden. Het kan natuurlijk ingezet worden als stand-alone activiteit maar is ook zeer geschikt om te combineren met bijvoorbeeld een diner. Bij deze activiteit kruipen jij en jouw collega’s is de huid van een echte detective.
 2. Stopmotion animatie – Leer de basisbeginselen van de animatie industrie. Stopmotion is de techniek waar alles mee begonnen is. In dit uitje gaan jullie aan de slag om jullie eigen animatiefilm te maken
 3. Pizza bakken – Een van onze lekkerste uitjes en ook nog eens populair omdat deze in te zetten is voor vele doeleinde. Tijdens dit uitje gaat iedereen aan de slag om een nieuw pizzaconcept te ontwikkelen. Ontwikkel jouw creativiteit verder terwijl je kan genieten van heerlijke zelfgemaakte pizza’s.
 4. Gameshow Battle – De battle alle battles, een leuke en snel afwisselende gameshow waarbij drie bekende spellen centraal staan. Deze activiteit is geschikt voor kleine groepen maar kan ook zeker ingezet worden op de grotere podia. Ervaar zelf een echte spelshow ervaring.

Meer over zakelijke
dag teambuilding

Lees meer nuttige informatie voordat u het evenement voor uw bedrijfsuitje kiest…

Verhoog de teambinding &
zie het verschil

Wil je de teambinding verbeteren, de productiviteit verhogen, de ambitie aanwakkeren of je werknemers wat plezier bezorgen als beloning voor hard werken? Wij kunnen u niet alleen de juiste ideeën voor teambuilding aanraden, maar wij stemmen deze ook af op uw voorkeuren, de capaciteiten en leeftijd van elke persoon en het soort ervaring dat u wenst.

Dit betekent dat elk evenement dat we creëren uniek is en wanneer u vertrekt, zijn we ervan overtuigd dat je het verschil op de werkplek zult merken – waardoor je een geweldig rendement op je investering krijgt.

Om de beste ideeën te identificeren om de communicatie te verbeteren en teambuilding aan te moedigen voor jouw branche of doelstelling, kun je het beste met ons praten. We zijn er trots op dat we de beste opties kunnen aanbevelen.

SpyGameTeamuitje

Event planning advies

Als one-stop-shop voor al jouw evenementbenodigdheden kunnen wij het hele proces van het kiezen, boeken en leveren van uw teambuilding activiteiten eenvoudig en snel maken.

Wij zorgen voor alles:

 • Locatie zoeken en huren
 • Beheer van evenementen
 • Audio-visuele apparatuur & evenementenproductie
 • Zaalaankleding & thematisering
 • Avond entertainment

…en nog veel meer! U hoeft zich dus geen zorgen te maken over extra kosten of regelingen van derden.

AVtechniek

Werken binnen jouw budget

Wij begrijpen ook dat iedereen een vast budget heeft voor teambuilding activiteiten. Wij werken met jouw budget om de juiste ideeën te vinden zodat we aan jouw doelstellingen kunnen voldoen en een hoogwaardige ervaring kunnen bieden.

Of je de kosten laag wilt houden door activiteiten te houden in een kantoor, in je stad, op een open plek in de buitenlucht of in een hotel bij jou in de buurt – wij kunnen rekening houden met je budget op iedere geschikte locaties in heel Nederland.

Bij TeambuildingNation vind je, ongeacht hoeveel je te besteden hebt, altijd leuke, unieke en voor jouw team geschikte evenementen. Sterker nog, als je een ongewoon teambuildingsidee hebt en het niet kunt vinden, vraag ons dan om het voor jou op maat te maken! We houden van een uitdaging!

 

Budget Teambuilding Activiteit
FAQ
Heb je een brandende vraag voordat je je evenement boekt?
Dan kun je hier wellicht het antwoord vinden…

Absoluut. Het is altijd een goed idee om in jouw mensen te investeren en te bewijzen hoeveel je hun harde werk waardeert. Wanneer teambuilding correct worden uitgevoerd door ervaren professionals, creëren ze een positief en merkbaar verschil op de werkplek.

Wanneer leden van een werkteam worden ondersteund en gemotiveerd om anderen ten goede te komen, presteren die teams beter. Bovendien blijven de leden ervan langer in hun team.

– Studie van Notre Dame en de Universiteit van Illinois gepubliceerd in de Academy of Management.

Feedback van onze klanten toont aan dat het moreel en de productiviteit toenemen na speciaal ontworpen teambuilding voor bedrijven, samen met een hernieuwd gevoel van kameraadschap en merkentrouw.

We hebben het zelf gezien… geïnspireerde, gemotiveerde mensen presteren beter en maken uw bedrijf sterker. De enige manier om ervan te profiteren, is het uit te proberen!

Dat is zeker mogelijk! De meeste teambuilding games kunnen in iedere ruimte worden opgezet. We kunnen altijd samen kijken of de benodigde ruimte haalbaar is. Mocht dit niet zijn kunnen we of de activiteit aanpassen of voor jullie een geschikte locatie zoeken!

Omdat elk evenement voor jullie op maat wordt gemaakt, voegen we graag bedrijfsboodschappen of branding toe. We passen zelfs spellen aan, zoals de high-tech schattenjacht, om vragen over jouw bedrijf, industrie of productlijn op te nemen. Wat je ook nodig hebt – we hebben een geweldige oplossing beschikbaar.

Enkele voorbeelden van branding op onze evenementen zijn:

 • Logo op het scherm van spellen die gebruik maken van een app.
 • Vragen op maat in interactieve, quizzen en spelshows
 • Op het evenement geïnstalleerde bedrijfsbanners
 • Branded t-shirts en petten gedragen op het evenement
 • Volledige graphic wraps op onze materialen zoals spelshow desks, tafels en spelmaterialen

Teambuilding biedt een groot aantal voordelen die elke werkomgeving kunnen veranderen. Het bevordert in de eerste plaats de samenwerking tussen medewerkers en verbetert hun vaardigheden om als een effectieve groep samen te werken aan gezamenlijke doelen. De productiviteit van je team kan aanzienlijk toenemen doordat mensen, wanneer ze op elkaars sterke punten en vaardigheden zijn afgestemd, hun taken efficiënter verdelen.

Bovendien is verbeterde communicatie een ander opmerkelijk voordeel van het organiseren van teambuildingactiviteiten. Deze activiteiten bieden een informele setting voor open discussies en het uitwisselen van ideeën zonder de typische druk op kantoor. Medewerkers leren actief te luisteren en zich duidelijker uit te drukken.

Naast samenwerking en communicatie bevordert teambuilding ook het probleemoplossend vermogen van medewerkers. De uitdagingen die je tijdens deze activiteiten tegenkomt, vereisen vaak het gezamenlijk brainstormen over innovatieve oplossingen – zo train je je medewerkers om echte problemen op het werk aan te pakken met dezelfde gezamenlijke inspanning en vindingrijkheid.

Het laatste, maar belangrijkste punt is de versterking van het vertrouwen binnen je team door deze activiteiten. Dit gevoel van vertrouwen gaat verder dan persoonlijke banden; het vertaalt zich in een grotere professionele betrokkenheid omdat iedereen leert om op elkaars vaardigheden te vertrouwen bij het bereiken van gezamenlijke doelen.

Teambuilding kan verschillende interpretaties hebben, afhankelijk van de invalshoek waarmee het wordt bekeken, maar in de kern verwijst het meestal naar alle activiteiten of initiatieven die worden uitgevoerd om de onderlinge relaties binnen een groep of organisatie te versterken en te verbeteren. Ongeacht de grootte en de aard van het team, zorgt effectieve teambuilding ervoor dat aspecten als samenwerking, communicatie en begrip zorgvuldig worden ingepast.

Je zou teambuilding kunnen interpreteren als meer dan alleen leuke uitjes of ijsbrekerspelletjes. In wezen is het een doorlopend proces gericht op het creëren van individuen die feilloos kunnen samenwerken met respect voor de verschillende gedachten, ideeën en ervaringen die elk lid met zich meebrengt. Het bevordert sterkere banden tussen medewerkers in termen van betrouwbaarheid, betrouwbaarheid en steun voor elkaars succes.

Vanuit een breder perspectief kun je teambuilding in wezen zien als het verkennen van hoe mensen zich emotioneel met elkaar verbinden voor gezamenlijke doelen – het bevorderen van een open dialoog waarin iedereen zich veilig voelt om zonder angst zijn mening te geven. Empathie speelt hierbij een cruciale rol, waardoor deelnemers anderen beter begrijpen en de weg vrijmaken voor gezonde conflictoplossing, waardoor het aantal botsingen op de werkvloer enorm afneemt.

Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Geschat aantal personen
Budget
Locatie activiteit
Datum activiteit
Aanvullende informatie