Skip to content

Teambuilding activiteiten

Op zoek naar leuke teambuilding activiteiten?
TeambuildingNation organiseert de leukste activiteit voor jouw bedrijf.
Kijk hier ons compleet aanbod.

All-in prijzen:
Bij ons geen KM vergoeding

De leukste uitjes
Van de hoogste kwaliteit

Ook geschikt
Voor hele grote groepen!

Teambuilding activiteiten en spellen

Teambuilding activiteiten hoeven niet saai en droog te zijn. Vergeet stilzitten in een ruimte om te staren naar vier muren. We bieden een brede selectie van leuke , inspirerende teambuilding activiteiten die passen bij vele verschillende behoeftes. Motiveer en onderwijs jouw personeel in hetzelfde moment!

Wat ook de grote van jouw bedrijf is, het succes is afhankelijk van jouw team. Teambuilding is een perfecte manier om het moraal en de band met het bedrijf te vergroten. Onze activiteiten moedigen iedereen aan om samen op een leuke en interactieve manier beter teamwork en samenwerking te leveren. 

De beste teambuilding activiteiten voor jouw bedrijf.

Bij TeambuildingNation zijn we trost op het feit dat we de beste teambuilding activiteiten bieden voor jouw personeel. Door onze uitgebreide ervaring in de evenementenbranche en de samenwerking met bedrijven van alle formaten weten we de perfecte ervaring neer te zetten. Wij kunnen helpen met het selecteren van de activiteit die het beste past bij het doel van de teambuildingsdag. Mocht jullie perfecte uitje nog niet in ons assortiment zitten, aarzel dan niet om contact op te nemen. De kans is groot dat wij deze alsnog kunnen creëren voor jullie.

Filter teambuilding activiteiten

Onze vetrouwde klanten zijn inclusief

Ideeën over teambuilding activiteiten?

Wat maakt een geweldige
teambuilding ervaring?

We bekijken wat er allemaal bij komt kijken om van uw evenement een groot succes te maken…

Full service

Full service event agency, managet jouw teambuilding activiteiten. We organiseren alles:

Pakketten en maatwerk
Locatie huur
Audio visueel apparatuur
Aankleding & decoratie
Evenement catering
Avond entertainment
Teambuilding

TeambuildingNation is een van de toonaangevende bedrijven voor teambuilding in NL

Evenement management
Onderhouden apparatuur
Nieuwste technologie
Ervaring met studiotechniek
Maatwerk

Wij kunnen uw evenement afstemmen op uw specifieke behoeftes

Groepen van 15 - 2500
Professionele foto/videografie
Prijsuitreikingen
Fully custom branding
Ieder gewenste event duur
Flexibele locatie opties
Locatie vind service

Waarom Teambuilding op maat ?

Teambuilding activiteiten spelen een belangrijke rol bij het motiveren, binden en stimuleren van werknemers. Bij TeambuildingNation zorgen we ervoor dat ze nog leuk zijn ook!

Presentator van onze teambuilding activiteiten

Als een ervaren teambuilding bedrijf, passen wij elk van onze evenementen aan, aan de behoeften van uw bedrijf, het creëren van ervaringen die bedrijfsboodschappen versterken

Maak u echter geen zorgen, we besteden veel tijd om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsuitje verre van alledaags is! Werknemers zullen zich uitstekend vermaken met een echte spelshow ervaring, een interactief stadsspel of een stopmotion animatie maken.

Gevarieerd aanbod teambuilding activiteiten

Van zakelijke teambuilding activiteiten met veel energie tot vriendschappelijk plezier voor teambuilding, u kunt vertrouwen op onze spannende collectie – ideaal voor grote en kleine groepen.

Collectie van onze leukste activiteiten en spellen

We zijn er trots op dat we precies weten hoe we een grote variatie aan zakelijke teambuilding ervaringen moeten samenstellen, die niet alleen uw bedrijf ten goede komen, maar ook positiviteit opwekken en blijvende herinneringen creëren die het team moreel versterken.

Al onze bedrijfsuitjes kunnen worden afgestemd op een breed scala aan vaardigheden, zodat elk lid van de groep zich betrokken voelt en de dag gewaardeerd, geïnspireerd en vol enthousiasme verlaat. Wij evalueren onze evenementen zorgvuldig en voegen nieuwe activiteiten toe om onze lijst fris en intrigerend voor u te houden.

Inspiratie nodig?
Bekijk onze top teambuilding activiteiten

Moeite met het zoeken van unieke, leuke en boeiende teambuildingideeën die uw collega’s zullen inspireren?

Zie dan enkele van onze populairste en bewezen teambuilding activiteiten, geschikt voor binnen en buiten.

 1. Moordspel detective – Dit super populair uitje is geschikt voor bijna alle gelegenheden. Het kan natuurlijk ingezet worden als stand-alone activiteit maar is ook zeer geschikt om te combineren met bijvoorbeeld een diner. Bij deze activiteit kruipen jij en jouw collega’s is de huid van een echte detective.
 2. Stopmotion animatie – Leer de basisbeginselen van de animatie industrie. Stopmotion is de techniek waar alles mee begonnen is. In dit uitje gaan jullie aan de slag om jullie eigen animatiefilm te maken
 3. Pizza bakken – Een van onze lekkerste uitjes en ook nog eens populair omdat deze in te zetten is voor vele doeleinde. Tijdens dit uitje gaat iedereen aan de slag om een nieuw pizzaconcept te ontwikkelen. Ontwikkel jouw creativiteit verder terwijl je kan genieten van heerlijke zelfgemaakte pizza’s.
 4. Gameshow Battle – De battle alle battles, een leuke en snel afwisselende gameshow waarbij drie bekende spellen centraal staan. Deze activiteit is geschikt voor kleine groepen maar kan ook zeker ingezet worden op de grotere podia. Ervaar zelf een echte spelshow ervaring.

Meer over zakelijk
teambuilding activiteiten

Lees meer nuttige informatie voordat u het evenement voor uw bedrijfsuitje kiest…

Verhoog de teambinding &
zie het verschil

Wil je de teambinding verbeteren, de productiviteit verhogen, de ambitie aanwakkeren of je werknemers wat plezier bezorgen als beloning voor hard werken? Wij kunnen u niet alleen de juiste ideeën voor teambuilding aanraden, maar wij stemmen deze ook af op uw voorkeuren, de capaciteiten en leeftijd van elke persoon en het soort ervaring dat u wenst.

Dit betekent dat elk evenement dat we creëren uniek is en wanneer u vertrekt, zijn we ervan overtuigd dat je het verschil op de werkplek zult merken – waardoor je een geweldig rendement op je investering krijgt.

Om de beste ideeën te identificeren om de communicatie te verbeteren en teambuilding aan te moedigen voor jouw branche of doelstelling, kun je het beste met ons praten. We zijn er trots op dat we de beste opties kunnen aanbevelen.

SpyGameTeamuitje

Event planning advies

Als one-stop-shop voor al jouw evenementbenodigdheden kunnen wij het hele proces van het kiezen, boeken en leveren van uw teambuilding activiteiten eenvoudig en snel maken.

Wij zorgen voor alles:

 • Locatie zoeken en huren
 • Beheer van evenementen
 • Audio-visuele apparatuur & evenementenproductie
 • Zaalaankleding & thematisering
 • Avond entertainment

…en nog veel meer! U hoeft zich dus geen zorgen te maken over extra kosten of regelingen van derden.

AVtechniek

Werken binnen jouw budget

Wij begrijpen ook dat iedereen een vast budget heeft voor teambuilding activiteiten. Wij werken met jouw budget om de juiste ideeën te vinden zodat we aan jouw doelstellingen kunnen voldoen en een hoogwaardige ervaring kunnen bieden.

Of je de kosten laag wilt houden door activiteiten te houden in een kantoor, in je stad, op een open plek in de buitenlucht of in een hotel bij jou in de buurt – wij kunnen rekening houden met je budget op iedere geschikte locaties in heel Nederland.

Bij TeambuildingNation vind je, ongeacht hoeveel je te besteden hebt, altijd leuke, unieke en voor jouw team geschikte evenementen. Sterker nog, als je een ongewoon teambuildingsidee hebt en het niet kunt vinden, vraag ons dan om het voor jou op maat te maken! We houden van een uitdaging!

 

Budget Teambuilding Activiteit
FAQ
Heb je een brandende vraag voordat je je evenement boekt?
Dan kun je hier wellicht het antwoord vinden…

Absoluut. Het is altijd een goed idee om in jouw mensen te investeren en te bewijzen hoeveel je hun harde werk waardeert. Wanneer teambuilding activiteiten correct worden uitgevoerd door ervaren professionals, creëren ze een positief en merkbaar verschil op de werkplek.

Wanneer leden van een werkteam worden ondersteund en gemotiveerd om anderen ten goede te komen, presteren die teams beter. Bovendien blijven de leden ervan langer in hun team.

– Studie van Notre Dame en de Universiteit van Illinois gepubliceerd in de Academy of Management.

Feedback van onze klanten toont aan dat het moreel en de productiviteit toenemen na speciaal ontworpen teambuilding voor bedrijven, samen met een hernieuwd gevoel van kameraadschap en merkentrouw.

We hebben het zelf gezien… geïnspireerde, gemotiveerde mensen presteren beter en maken uw bedrijf sterker. De enige manier om ervan te profiteren, is het uit te proberen!

Dat is zeker mogelijk! De meeste activiteiten kunnen in iedere ruimte worden opgezet. We kunnen altijd samen kijken of de benodigde ruimte haalbaar is. Mocht dit niet zijn kunnen we of de activiteit aanpassen of voor jullie een geschikte locatie zoeken!

Omdat elk evenement voor jullie op maat wordt gemaakt, voegen we graag bedrijfsboodschappen of branding toe. We passen zelfs spellen aan, zoals de high-tech schattenjacht, om vragen over jouw bedrijf, industrie of productlijn op te nemen. Wat je ook nodig hebt – we hebben een geweldige oplossing beschikbaar.

Enkele voorbeelden van branding op onze evenementen zijn:

 • Logo op het scherm van spellen die gebruik maken van een app.
 • Vragen op maat in interactieve, quizzen en spelshows
 • Op het evenement geïnstalleerde bedrijfsbanners
 • Branded t-shirts en petten gedragen op het evenement
 • Volledige graphic wraps op onze materialen zoals spelshow desks, tafels en spelmaterialen
Contactgegevens
Bedrijfsnaam
Naam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Aanvullende informatie
Geschat aantal personen
Datum activiteit
Locatie activiteit
Budget
Aanvullende informatie