Skip to content

Teamuitje Venlo

Hou je bedrijfsuitje in één van de oudste plaatsen van Nederland.

All-in prijzen:
Bij ons geen KM vergoeding

De leukste uitjes
Van de hoogste kwaliteit

Ook geschikt
Voor hele grote groepen!

Teamuitjes in Venlo

Heb je genoeg van dezelfde oude bedrijfsuitjes zonder spanning en creativiteit? Bent u op zoek naar een unieke bestemming voor jullie volgende bedrijfsuitje? Kijk dan niet verder dan Venlo, Nederland! Deze prachtige en bruisende stad heeft veel te bieden, van buitenactiviteiten tot culturele ervaringen, waardoor het een ideale locatie is voor uw volgende teamuitje.

Voordelen van Venlo voor een bedrijfsuitje

Reizen naar Venlo

Voordat we ingaan op de activiteiten en attracties in Venlo, laten we het eerst hebben over hoe u er komt. Venlo ligt in het zuidoosten van Nederland, vlakbij de grens met Duitsland. Het dichtstbijzijnde vliegveld is Eindhoven Airport, op ongeveer 45 minuten rijden van Venlo. Vanaf het vliegveld kun je een auto huren of de trein nemen naar Venlo. Als u vanuit Amsterdam of Rotterdam komt, is het twee uur met de trein naar Venlo. Eenmaal aangekomen in Venlo zijn er voldoende vervoersmogelijkheden, waaronder taxi’s, bussen en fietsen.

Culturele ervaring

Voor wie geïnteresseerd is in culturele ervaringen heeft Venlo ook genoeg te bieden. Een van de trekpleisters is het Limburgs Museum, een museum gewijd aan de geschiedenis en cultuur van Limburg. Het museum heeft interactieve tentoonstellingen, kunstvoorwerpen en kunstwerken die de unieke geschiedenis van de regio laten zien. Een andere culturele ervaring die u niet mag missen is een bezoek aan de prachtige Sint-Martinusbasiliek. Deze prachtige kerk staat bekend om zijn prachtige gebrandschilderde ramen en indrukwekkende architectuur.

Speel de leukste uitjes in een horecalocatie

Hebben jullie zelf een leuke horecalocatie in Venlo in gedachte? laat het ons dan zeker weten want wij kunnen onze activiteiten overal opzetten. 

Hebben jullie nog geen locatie, dan is dat ook zeker geen probleem! Wij hebben verschillende goede contacten met zalen en, cafe’s en restaurants in het centrum van Venlo maar ook net erbuiten dus voor iedereen kunnen wij een geschikte locatie vinden. 

Onze bedrijfsuitjes in Venlo

Op zoek naar een specifieke activiteit?

Onze spellen aangepast aan Venlo

Venlo is een stad in het zuidoosten van Nederland, gelegen aan de Maas. De stad heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd, en er zijn veel monumenten en historische locaties die het erfgoed van de stad laten zien. Dit biedt de perfecte kans om onze activiteiten aan te passen aan deze stad met als hoogtepunten:

St. Martinuskerk

Een van de belangrijkste bezienswaardigheden in Venlo is de St. Martinuskerk, ook wel bekend als de Martinuskerk. Deze kerk in gotische stijl werd gebouwd in de 14e en 15e eeuw en heeft een prachtig glas-in-loodraam en een hoge torenspits die de skyline van de stad domineert.

Limburgs Museum

Een andere historische bezienswaardigheid is het Limburgs Museum, dat de geschiedenis en cultuur van de provincie Limburg belicht. Het museum heeft tentoonstellingen over archeologie, kunst en folklore, en interactieve displays waarmee bezoekers het erfgoed van de regio uit de eerste hand kunnen ervaren.

Vestingmuseum

Voor wie geïnteresseerd is in militaire geschiedenis is het Vestingmuseum een must. Het museum is gevestigd in een 17e-eeuws fort en toont de geschiedenis van de stad als een strategische militaire locatie.

Stadhuis van Venlo

Andere belangrijke bezienswaardigheden in Venlo zijn het stadhuis, een prachtig gebouw in renaissancestijl uit de 16e eeuw, en de Joriskerk, een kerk in gotische stijl uit de 17e eeuw.

Maasboulevard

De Maasboulevard is een moderne boulevard langs de Maas in Venlo. De boulevard biedt een prachtig uitzicht op de rivier en de omgeving, waardoor het een populaire plek is voor inwoners en toeristen. Er zijn verschillende restaurants, cafés en winkels langs de boulevard, evenals een speeltuin en een skatepark. De boulevard wordt ook gebruikt voor verschillende evenementen het hele jaar door, zoals muziekfestivals en openluchtmarkten.

Julianapark

Het Julianapark is een groot park in het hart van Venlo. Het park biedt een rustig toevluchtsoord uit de drukte van de stad en beschikt over verschillende wandelpaden, vijvers en tuinen. Er zijn ook verschillende sportvelden en een speeltuin in het park, waardoor het een geweldige plek is voor gezinnen om samen tijd door te brengen. Bovendien is het park de thuisbasis van een kleine dierentuin die een verscheidenheid aan dieren herbergt, waaronder apen, lama’s en wallaby’s. Het Julianapark is een perfecte plek voor een picknick, een wandeling of om midden in de stad tot rust te komen.

Wat maakt een geweldige
teambuilding ervaring?

We bekijken wat er allemaal bij komt kijken om van uw evenement een groot succes te maken…

Full service

Full service event agency, managet jouw teambuilding activiteiten. We organiseren alles:

Pakketten en maatwerk
Locatie huur
Audio visueel apparatuur
Aankleding & decoratie
Evenement catering
Avond entertainment
Teambuilding

TeambuildingNation is een van de toonaangevende bedrijven voor teambuilding in NL

Evenement management
Onderhouden apparatuur
Nieuwste technologie
Ervaring met studiotechniek
Maatwerk

Wij kunnen uw evenement afstemmen op uw specifieke behoeftes

Groepen van 15 - 2500
Professionele foto/videografie
Prijsuitreikingen
Fully custom branding
Ieder gewenste event duur
Flexibele locatie opties
Locatie vind service
Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Geschat aantal personen
Budget
Locatie activiteit
Datum activiteit
Aanvullende informatie