Skip to content

Stadsspel

Stadsspellen zijn een leuke en uitdagende manier om de tijd door te brengen met vrienden, familie en collega’s. Of je nu op zoek bent naar een spannend of juist grappig spel, er is altijd een stadsspel dat bij je past.

All-in prijzen:
Bij ons geen KM vergoeding

De leukste uitjes
Van de hoogste kwaliteit

Ook geschikt
Voor hele grote groepen!

GPS stadsspel voor Teambuilding

Teambuilding is altijd een cruciaal onderdeel  voor ieder bedrijf, het helpt de onderlinge communicatie en motivatie te verbeteren. In de afgelopen jaren zijn GPS stadsspellen steeds poopulairder geworden voor een leuke en effectieve teambuilding dag. De stadsspellen zijn zo ontworpen dat het een leuke, interactieve en uitdagende activiteit is voor de deelnemers

Wat is een GPS stadsspel?

Een GPS stadsspel is een teamactiviteit waarbij ieder team op pad gaat met een speciale app die ze door de stad leidt. Onderweg is het de bedoeling om de opdrachten die gegeven worden uit te voeren om zo de punten te verdienen die nodig zijn om de uitdaging te winnen. De exacte opzet varieert per versie van het spel dat we aanbieden maar voorbeelden van opdrachten zijn bijvoorbeeld het vinden van een landmark aan de hand van een cryptische omschrijving, het oplossen van puzzels, het maken van bepaalde foto’s, video-opdrachten zoals de mannequin challenge en het verzamelen van objecten die nodig zijn om een grote geheel op te lossen. 

Onze stadsspellen
Onze vetrouwde klanten zijn inclusief

Zelf een idee over een stadsspel variant?

Wat zijn de voordelen van een GPS stadsspel voor teambuidling?

Er zijn vele voordelen aan het organiseren van een GPS stadsspel als teambuilding activiteit. Ten eerste, helpt het bij het bouwen van sterke relaties tussen de verschillende teamleden door hen aan te moedigen samen te werken aan een gezamenlijk doel. Ten tweede, het promoot communicatie en probleemoplossend denken als teamlid moet iedereen hun inzet met de groep coördineren en creatieve oplossingen vinden om de uitdaging te halen. Als laatste maar zeker niet onbelangrijk, het biedt een leuke en unieke ervaring aan de medewerkers die ze waarschijnlijk nog vele jaren gaan herinneren

Samenvattend

GPS stadsspellen zijn een leuke, grappige en interactie manier om samenwerking te verbeten en sterkere onderlinge relaties te creëren. Door de juiste voorbereiding en planning is dit de ideale activiteit om op een effectieve en leuke manier het teammoraal en prestatieniveau te verbeteren.

Laat ons helpen deze doelen door middel van een stadsspel te behalen.

Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Geschat aantal personen
Budget
Locatie activiteit
Datum activiteit
Aanvullende informatie