Skip to content

City Game; Treasure Hunt

15 - ∞ Gasten

2 uur

Buiten

Competitief, Leiderschap & Probleem oplossen

City Game Teamuitje 

Lost jouw team het snelste alle puzzels op en vind de schat?
Deze city game is een echte treasure hunt waarbij de deelnemers een cryptische en interactieve reis gaan beloven door de stad van jullie keuze. Op deze manier is het niet alleen maar puzzels en raadsels oplossen maar ontdekken de jullie de stad op een geheel nieuwe manier. Misschien ontdek jij nog geheime plekjes die je van te voren niet kende.

Ieder team gaat krijg met de nieuwste city game software op pad. De route is uitgestippeld met een reeks GPS ‘hotspots’ die de teams moeten bezoeken om specifieke taken en puzzels te volbrengen.

Elke schattenjacht is afgestemd op de locatie van jouw keuze en is dus volledig uniek! De dag staat in het teken van interessante eigenaardigheden, ongewone geschiedenis en leuke weetjes met betrekking tot de omgeving.

city game teamuitje

Recensies City Game; Treasure Hunt

Event format

De uitdagingen in deze city game bevatten algemene kennisvragen, hersenkrakers, foto-uitdagingen en nog veel meer. Het evenement zit boordevol activiteit, wat betekent dat alle teamleden de kans krijgen hun specifieke vaardigheden te gebruiken. Deze treasure hunt heeft echt voor iedereen wat wils. 

Dankzij onze Treasure Hunt-technologie kunnen teams elkaar in de gaten houden en het interactieve scorebord maakt de dag super competitief. Voor extra plezier zullen de teams elkaars pad kruisen bij het uitstippelen van hun route; verwacht wat vriendelijk geplaag!

De combinatie van een evenementformule die zich in meer dan 25 jaar heeft ontwikkeld met de nieuwste technologie zorgt voor de meest geavanceerde en plezierige City Game ervaring.

 

Wat is inbegrepen

  • state-of-the art app
  • Unieke uitdagingen, puzzels en hints
  • Foto- & video-opdrachten
  • Live scorebord
  • Multiple choice vragen personaliseerbaar
  • Enthousiaste host op locatie

Geen locatie?

Dat is geen probleem, geef bij je offerte aanvraag aan dat je graag advies wilt in locaties. Wij hebben contacten met de leukste locaties, ook in jouw omgeving.

Voor wie is de city game geschikt?

Bedrijven die naast een prettige onderlinge werksfeer ook gezondheid en welzijn willen promoten, daarom op zoek zijn naar een energieke en leuke buitenactiviteit. 

Is de treasure hunt geschikt voor grote groepen?

Natuurlijk! Wij kunnen deze activiteit organiseren voor groepen van alle groottes. Tijdens het evenement wordt iedereen verdeeld in groepen van 5-8 personenen, maar het aantal deelnemende teams is onbeperkt.

Bedrijfsuitje feestelijk afsluiten

Als je de city game combineert met een diner, gala of feest als afsluiter kunnen wij een leuke presentatie van de dag organiseren. Door de foto en video opdrachten is er van ieder team leuk beeldmateriaal verzameld, Hoe leuk is het om als afsluiter te zien hoe de andere teams de opdrachten hebben behaald. 

Liever een andere activiteit?

Interesse in deze activiteit?Vraag geheel vrijblijvend een offerte

Vraag?

Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Geschat aantal personen
Budget
Locatie activiteit
Datum activiteit
Aanvullende informatie