Skip to content

Teamuitje den Bosch

Onderlinge banden worden versterkt in Oeteldonk!

All-in prijzen:
Bij ons geen KM vergoeding

De leukste uitjes
Van de hoogste kwaliteit

Ook geschikt
Voor hele grote groepen!

Teamuitjes in den Bosch

Den Bosch is een verborgen juweel in Nederland dat een verscheidenheid aan activiteiten en attracties biedt die perfect zijn voor teambuilding. De stad heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 12e eeuw, en de prachtige oude stad is gevuld met middeleeuwse gebouwen, charmante straatjes en pittoreske grachten. Naast de historische charme is Den Bosch ook een centrum van creativiteit, met een bloeiende kunstscene en een dynamische eet- en drinkcultuur. Maar wat Den Bosch echt onderscheidt, is zijn ligging. De stad is omgeven door prachtige natuur, waaronder het nationaal park Loonse en Drunense Duinen, waardoor het een ideale bestemming is voor julie teamuitje.

Verschillende stadsdelen voor jullie evenement

Den Bosch is een prachtige stad in Nederland die veel unieke en spannende gebieden biedt voor bedrijfsuitjes. Hier zijn enkele bijzondere stadsdelen van Den Bosch die perfect zijn voor teamuitjes:

De Oude Stad

De charmante straatjes en historische gebouwen van de Oude Stad van Den Bosch maken het een ideale locatie voor teambuildingactiviteiten zoals speurtochten, historische wandeltochten en foto-uitdagingen. De prachtige architectuur en grachten van de stad vormen een schilderachtige achtergrond voor het avontuur van uw team.

Het Bossche Broek

Het Bossche Broek is een prachtig groen gebied dat de stad Den Bosch omringt. Dit natuurpark een geweldige locatie voor teambuilding evenementen gericht op outdoor avontuur en verkenning.

Het Museumkwartier

Het Museumkwartier van Den Bosch is de thuisbasis van verschillende musea, waaronder het Noord-Brabants Museum en het Design Museum Den Bosch.

Speel de leukste uitjes in een horecalocatie

Hebben jullie zelf een leuke horecalocatie in den Bosch in gedachte? laat het ons dan zeker weten want wij kunnen onze activiteiten overal opzetten. 

Hebben jullie nog geen locatie, dan is dat ook zeker geen probleem! Wij hebben verschillende goede contacten met zalen en, cafe’s en restaurants in het centrum van den Bosch maar ook net erbuiten dus voor iedereen kunnen wij een geschikte locatie vinden. 

Onze bedrijfsuitjes in Breda

Op zoek naar een specifieke activiteit?

Onze spellen aangepast aan den Bosch

Den Bosch, ook bekend als ‘s-Hertogenbosch of kortweg ‘Den Bosch’, is een charmante en historische stad in de provincie Noord-Brabant, in het zuiden van Nederland. De stad staat bekend om haar middeleeuwse architectuur, grachten en vestingwerken, maar ook om haar kunst, eten en festivals. Den Bosch is bovendien goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de fiets of de auto, waardoor het een ideale locatie is voor een GPS-stadsspel. Bovendien biedt Den Bosch een perfecte balans tussen stedelijke en natuurlijke landschappen, met veel groene parken, bossen en meren op korte afstand van het stadscentrum. Bekijk hier enkele tips om toe te laten voegen aan jullie volgende activiteit:

Sint-Janskathedraal

De Sint-Janskathedraal is een prachtige kerk in gotische stijl die de skyline van de stad domineert. Het werd gebouwd tussen de 14e en 16e eeuw en heeft indrukwekkende gebrandschilderde ramen, beelden en schilderijen. In de kathedraal staat ook het beroemde standbeeld van Onze Lieve Vrouw van de Tuin, waarvan wordt aangenomen dat het wonderbaarlijke krachten bezit.

Stadhuis

Het stadhuis is een indrukwekkend gebouw in renaissancestijl uit de 17e eeuw. Het werd ontworpen door de beroemde architect Pieter Post en heeft sierlijke decoraties, een prachtige binnenplaats en een toren met een carillon van 47 klokken.

Noord-Brabants Museum

Het Noord-Brabants Museum is een populair kunst- en cultuurmuseum dat de geschiedenis en het erfgoed van Noord-Brabant belicht. Het beschikt over een uitgebreide collectie schilderijen, beelden en kunstvoorwerpen uit verschillende periodes en genres, waaronder het werk van Vincent van Gogh, die in het nabijgelegen Zundert werd geboren.

Jheronimus Bosch Kunstcentrum

Art Center is een uniek museum gewijd aan het leven en werk van de beroemde Nederlandse schilder Jheronimus Bosch. Het is gevestigd in een voormalige kerk en biedt interactieve tentoonstellingen, multimedia-installaties en replica’s van Bosch’ meesterwerken.

Binnendieze

De Binnendieze is een netwerk van ondergrondse grachten en waterwegen dat door het stadscentrum loopt. Het werd oorspronkelijk gebouwd in de Middeleeuwen om goederen en mensen te vervoeren en is nu een populaire toeristische attractie. Bezoekers kunnen een rondvaart maken en de verborgen juweeltjes van Den Bosch verkennen, zoals de Kruisbroedershekel en de Smalle Haven.

Markt

De Markt is het hart van Den Bosch en een levendig centrum van activiteit en handel. Hier vindt u een verscheidenheid aan winkels, cafés en restaurants, en een wekelijkse markt op woensdag en zaterdag. Op het plein staat ook het indrukwekkende standbeeld van Jeroen Bosch, dat de kunstenaar afbeeldt als een vreemd wezen met een vogelkop en een drakenstaart.

Wat maakt een geweldige
teambuilding ervaring?

We bekijken wat er allemaal bij komt kijken om van uw evenement een groot succes te maken…

Full service

Full service event agency, managet jouw teambuilding activiteiten. We organiseren alles:

Pakketten en maatwerk
Locatie huur
Audio visueel apparatuur
Aankleding & decoratie
Evenement catering
Avond entertainment
Teambuilding

TeambuildingNation is een van de toonaangevende bedrijven voor teambuilding in NL

Evenement management
Onderhouden apparatuur
Nieuwste technologie
Ervaring met studiotechniek
Maatwerk

Wij kunnen uw evenement afstemmen op uw specifieke behoeftes

Groepen van 15 - 2500
Professionele foto/videografie
Prijsuitreikingen
Fully custom branding
Ieder gewenste event duur
Flexibele locatie opties
Locatie vind service
Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Geschat aantal personen
Budget
Locatie activiteit
Datum activiteit
Aanvullende informatie