Skip to content

Teamuitje Sittard-Geleen

Vier jullie bedrijfsuitje in de twee gezellige steden

All-in prijzen:
Bij ons geen KM vergoeding

De leukste uitjes
Van de hoogste kwaliteit

Ook geschikt
Voor hele grote groepen!

Teamuitjes in Sittard-Geleen

Sittard-Geleen is een bruisende stad gelegen in het zuiden van Nederland. Het heeft een rijke historie en een prachtig landschap, waardoor het een ideale bestemming is voor een bedrijfsuitje. Hieronder vindt u enkele redenen waarom u Sittard-Geleen moet kiezen voor uw volgende bedrijfsuitje:

Voordelen van Sittard-Geleen voor een bedrijfsuitje

Natuur

Sittard-Geleen ligt in het hart van de regio Limburg, die bekend staat om zijn prachtige natuur. De stad heeft veel parken en groenvoorzieningen waar u kunt genieten van een ontspannende wandeling of een picknick. Als u op zoek bent naar iets actievers, kunt u gaan wandelen of fietsen in de nabijgelegen heuvels.

Geschiedenis

Sittard-Geleen heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd. Er zijn veel historische gebouwen en bezienswaardigheden in de stad die u kunt bezoeken, waaronder de prachtige Markt van Sittard en de Sint-Pietersburcht. U kunt ook een rondleiding door de stad volgen om meer te weten te komen over de geschiedenis.

Speel de leukste uitjes in een horecalocatie

Hebben jullie zelf een leuke horecalocatie in Sittard-Geleen in gedachte? laat het ons dan zeker weten want wij kunnen onze activiteiten overal opzetten. 

Hebben jullie nog geen locatie, dan is dat ook zeker geen probleem! Wij hebben verschillende goede contacten met zalen en, cafe’s en restaurants in het centrum van Sittard-Geleen maar ook net erbuiten dus voor iedereen kunnen wij een geschikte locatie vinden. 

Onze bedrijfsuitjes in Sittard-Geleen

Op zoek naar een specifieke activiteit?

Onze spellen aangepast aan Sittard-Geleen

Nu je weet waarom Sittard-Geleen de perfecte bestemming is voor je volgende bedrijfsuitje, laten we eens kijken welke hoogtepunten we kunnen toevoegen aan onze activiteiten:

Sint-Pietersburcht

De Sint-Pietersburcht is een van de bekendste bezienswaardigheden in Sittard-Geleen. Het werd in de 17e eeuw gebouwd om de stad te beschermen tegen indringers. U kunt een rondleiding door het fort krijgen en meer te weten komen over de geschiedenis ervan.

De markt van Sittard

De Markt van Sittard is een prachtig plein in het centrum van de stad. Het wordt omringd door historische gebouwen en is een geweldige plek om te ontspannen en te genieten van een drankje of een maaltijd. Er zijn ook veel evenementen en festivals die het hele jaar door op het plein plaatsvinden.

Museum

Museum Het Domein is een museum voor hedendaagse kunst in Sittard-Geleen. Het beschikt over werken van zowel lokale als internationale kunstenaars en is een geweldige plek om meer te leren over moderne kunst.

Historische gebouwen

Sittard-Geleen heeft ook vele andere historische gebouwen en bezienswaardigheden die bezoekers kunnen verkennen. Deze omvatten de Basiliek van Onze Lieve Vrouw van het Heilig Hart, het Kasteel Limbricht en de Abdij van Rolduc, een van de oudste abdijen in Nederland. Bezoekers kunnen rondleidingen krijgen door deze gebouwen om meer te weten te komen over hun geschiedenis en betekenis.

Wat maakt een geweldige
teambuilding ervaring?

We bekijken wat er allemaal bij komt kijken om van uw evenement een groot succes te maken…

Full service

Full service event agency, managet jouw teambuilding activiteiten. We organiseren alles:

Pakketten en maatwerk
Locatie huur
Audio visueel apparatuur
Aankleding & decoratie
Evenement catering
Avond entertainment
Teambuilding

TeambuildingNation is een van de toonaangevende bedrijven voor teambuilding in NL

Evenement management
Onderhouden apparatuur
Nieuwste technologie
Ervaring met studiotechniek
Maatwerk

Wij kunnen uw evenement afstemmen op uw specifieke behoeftes

Groepen van 15 - 2500
Professionele foto/videografie
Prijsuitreikingen
Fully custom branding
Ieder gewenste event duur
Flexibele locatie opties
Locatie vind service
Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Geschat aantal personen
Budget
Locatie activiteit
Datum activiteit
Aanvullende informatie