Skip to content

Cocktails maken teambuilding

15-250 Gasten

2 uur

Binnen

Creatief, Lekker, & Plezier

Overzicht Cocktails maken

Maak jij de meest unieke en lekkerste cocktail?

Denk je dat je de Tom Cruise factor hebt voor de meesterlijke kunst van het mixen?! Hoewel het er misschien gemakkelijk uitziet, is de techniek van cocktails maken een zeer afgemeten en precieze vaardigheid, waardoor het de perfecte stimulans is voor jou en je collega’s voor een evenement of conferentie.

Voor jou en je collega’s is het een fantastische vaardigheid om in de toekomst te gebruiken. Dit evenement is een leuke en zeer plezierige activiteit die al je gasten gegarandeerd leuk zullen vinden!

 

cocktail bedrijsuitje

Recensies Cocktails maken teambuilding

Event overzicht

Bijna alle cocktails kunnen worden gemaakt met drie hoofdtechnieken; onze hoofdmixoloog laat je eerst zien hoe je elke techniek onder de knie krijgt. De groep wordt daarna in teams verdeeld en naar hun eigen mixstation geleid.

Elk station is een speciaal gebouwde bar compleet met een selectie van alle klassieke cocktail ingrediënten; inclusief sterke dranken, vruchtensappen, likeuren, vers gesneden fruit, kruiden, mixers, bitters en veel ijs.

Met je nieuw geleerde vaardigheden maak je een selectie van de favorieten. Cosmopolitan, Mojito, Margherita, Bloody Mary, B52, Long Island Iced Tea – mix wat je maar wilt.

Als je eenmaal je smaak te pakken hebt is het tijd om de competitie te verhogen en je eigen unieke cocktail te maken! We helpen je op weg – wodka is misschien niet de oplossing, maar het is altijd het proberen waard…

Als de tijd voorbij is, presenteer je je nieuwe creatie aan onze Hoofd Mixoloog. Je wordt beoordeeld op de naam, het uiterlijk, de originaliteit en vooral de smaak. Is jouw cocktail de nieuwe Mojito of een grote mix-take?

Wat is inbegrepen

  • Volledig mobiele opstelling
  • Bar en drankstation
  • Team cocktails maken kits
  • Team cocktails maken uitdagingen
  • Alle benodigde alcohol, mixers, glaswerk & mengapparatuur
  • Mixologie experts

Geen locatie?

Dat is geen probleem, geef bij je offerte aanvraag aan dat je graag advies wilt in locaties. Wij hebben contacten met de leukste locaties, ook in jouw omgeving.

Interesse in deze activiteit?Vraag geheel vrijblijvend een offerte

Vraag?

Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Geschat aantal personen
Budget
Locatie activiteit
Datum activiteit
Aanvullende informatie