Skip to content

Teamuitje Breda

Ontdek de parel van het zuiden!

All-in prijzen:
Bij ons geen KM vergoeding

De leukste uitjes
Van de hoogste kwaliteit

Ook geschikt
Voor hele grote groepen!

Teamuitjes in Breda

Breda is een populaire bestemming voor teamuitjes en teambuilding activiteiten vanwege de centrale ligging, de uitstekende vervoersverbindingen en het gevarieerde aanbod aan bezienswaardigheden. De stad is gemakkelijk bereikbaar per trein, auto of vliegtuig vanuit de rest van Brabant, Amsterdam en Rotterdam. 

Breda heeft een rijk cultureel erfgoed, met talrijke musea, kunstgalerijen en historische gebouwen die de geschiedenis van de stad als middeleeuwse vesting en koninklijke residentie illustreren. Tegelijkertijd is Breda een moderne en dynamische stad die volop mogelijkheden biedt om te winkelen, te dineren en jezelf te vermaken.

Overweeg het stadsdeel Ginneken

Ginneken is een charmante wijk in het zuiden van Breda die bekend staat om haar schilderachtige straatjes, historische huizen en levendige sfeer. De hoofdstraat, de Ginnekenweg, is bezaaid met boetiekjes, cafés en restaurants en is een populaire bestemming om te winkelen en gezellig samen te zijn. De Ginnekenmarkt, een klein plein met een standbeeld van een vrouw die een mand met vis draagt, is een schilderachtige plek voor een drankje of een hapje.

Speel de leukste uitjes in een horecalocatie

Hebben jullie zelf een leuke horecalocatie in Breda in gedachte? laat het ons dan zeker weten want wij kunnen onze activiteiten overal opzetten. 

Hebben jullie nog geen locatie, dan is dat ook zeker geen probleem! Wij hebben verschillende goede contacten met zalen en, cafe’s en restaurants in het centrum van Breda maar ook net erbuiten dus voor iedereen kunnen wij een geschikte locatie vinden. 

Onze bedrijfsuitjes in Breda

Op zoek naar een specifieke activiteit?

Onze spellen aangepast aan Breda

Breda is een prachtige historische stad in het zuiden van Nederland. Met een rijk cultureel erfgoed, charmante architectuur en prachtige natuur is Breda een ideale bestemming voor iedereen die de geschiedenis en cultuur van het land wil verkennen. Een GPS stadsspel in Breda is een perfecte manier om de verborgen juweeltjes van de stad te ontdekken en de geschiedenis te ontdekken terwijl je plezier hebt en blijvende herinneringen creëert. Zie hier onze tips om toe te voegen aan jullie volgende teambuilding activiteit.

Grote Kerk

De Grote Kerk is een van de meest iconische monumenten van Breda, gelegen in het historische stadscentrum. Deze kerk in gotische stijl dateert uit de 15e eeuw en heeft een torenhoge spits, een prachtig orgel en prachtige gebrandschilderde ramen. De kerk is open voor bezoekers en er vinden ook concerten en evenementen plaats.

Kasteel van Breda

Het Kasteel van Breda is een prachtig middeleeuws fort dat eeuwenlang heeft gediend als residentie voor de Nederlandse koninklijke familie. Het kasteel heeft een slotgracht, een ophaalbrug, een kapel en een binnenplaats met een standbeeld van Willem van Oranje, een beroemde Nederlandse leider.

Valkenbergpark

Het Valkenbergpark is een groene oase in het hart van Breda, perfect voor een ontspannende wandeling, een picknick of een partijtje frisbee. Het park beschikt over een meer, een rozentuin, een kinderboerderij en verschillende beelden en monumenten.

Museum of the Image

Het Museum of the Image, of MOTI, is een fascinerend museum dat de wereld van grafisch ontwerp, reclame en digitale media verkent. Het museum heeft interactieve tentoonstellingen, workshops en evenementen die de kracht van visuele communicatie en de impact ervan op de samenleving laten zien.

Begijnhof

Het Begijnhof is een rustig hofje in het hart van Breda dat dateert uit de 13e eeuw. Oorspronkelijk gebouwd als heiligdom voor begijnen, een katholieke zusterschap, is het Begijnhof nu een oase van rust die openstaat voor het publiek. Het hof beschikt over een kleine kapel, een tuin met een fontein, en verschillende historische gebouwen waarin nu kunstenaars en schrijvers wonen.

Spanjaardsgat

Het Spanjaardsgat is een historisch poortgebouw dat in de 16e eeuw werd gebouwd om de stad te beschermen tegen Spaanse indringers. Het poortgebouw ligt aan het water en heeft een ophaalbrug, een toren en een valhek. Tegenwoordig is het Spanjaardsgat een populaire locatie voor evenementen en tentoonstellingen, en biedt het een prachtig uitzicht over de stad en het omliggende platteland.

Wat maakt een geweldige
teambuilding ervaring?

We bekijken wat er allemaal bij komt kijken om van uw evenement een groot succes te maken…

Full service

Full service event agency, managet jouw teambuilding activiteiten. We organiseren alles:

Pakketten en maatwerk
Locatie huur
Audio visueel apparatuur
Aankleding & decoratie
Evenement catering
Avond entertainment
Teambuilding

TeambuildingNation is een van de toonaangevende bedrijven voor teambuilding in NL

Evenement management
Onderhouden apparatuur
Nieuwste technologie
Ervaring met studiotechniek
Maatwerk

Wij kunnen uw evenement afstemmen op uw specifieke behoeftes

Groepen van 15 - 2500
Professionele foto/videografie
Prijsuitreikingen
Fully custom branding
Ieder gewenste event duur
Flexibele locatie opties
Locatie vind service
Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Geschat aantal personen
Budget
Locatie activiteit
Datum activiteit
Aanvullende informatie