Skip to content

Spy Game Stadsspel

15 - ∞ Gasten

2 uur

Buiten

Competitief, Leiderschap & Probleem oplossen

Overzicht Teamuitje 

Heb jij het in je een echte spion te worden?
Het Spy Game stadsspel is de perfecte manier om efficiënter te worden in prioriteiten stellen en actief tijdsmanagement. Deze competitieve uitdaging is een groot zinderend verschil met de dagelijkse routines en zit altijd vol hilarische verrassingen. Want zeg nu eerlijk, het succes van een internationale top spion hangt voor een groot zeel af van de vindingrijkheid in onze rechterbrein helft!

In dit uitje gaan jullie met de nieuwste technologie op stap en krijgen jullie doormiddel van zowel fysieke als mentale uitdagingen.

SpyGameTeambuilding

Recensies Spy Game Stadsspel

Event format

De teams zullen deelnemen aan een top-secret briefing van een van onze professionele agenten waarbij het doel van de dag duidelijk wordt. Hierna is het tijd om op pad om met jouw team de stad in te gaan om te zoeken naar geheime locaties. 

Op iedere locatie zijn er één of meerdere opdrachten, iedere goed voltooide opdracht levert een extra hint op naar de oplossing. Het team dat als eerste de oplossing weet te vinden wint de Spy Game. 

De opdrachten bestaan uit het vinden van fysieke objecten doormiddel van cryptische omschrijvingen, het kraken van codes en het maken van foto en video bewijs. 

Doordat er tijdens dit uitje door ieder team verschillende foto’s en video’s genomen moeten worden, is dit ook perfect te combineren met een grote finale, bijvoorbeeld tijdens een diner, waarbij we het leukste en grappigste bewijsmateriaal voorbij kunnen laten komen. 

Wat is een spy game stadspel?

Het spy game stadsspel is een combinatie van verkennen in de buitenlucht en het oplossen van uitdagende puzzels en biedt een onvergetelijke ervaring die perfect is voor groepen. 

Het is niet alleen een avontuur in de buitenlucht, het is ook een uitdagende test van je probleemoplossende vaardigheden. Het spel biedt je een reeks aanwijzingen en puzzels die moeten worden opgelost om de oplossing te vinden. Deze puzzels zullen jouw intelligentie testen en jouw probleemoplossend vermogen op de proef stellen, waardoor het spy game stadsspel een leuke en boeiende activiteit is voor zowel grote als kleine groepen.

Wat is inbegrepen

  • Ervaren activiteit begeleider
  • De leukste opdrachten
  • Professionele app 
  • Hulp en ondersteuning tijdens het spel
  • Felbegeerde beker voor de winnaars
  • Benodigde audio en visuele apparatuur
  • Een spannend avontuur!

Geen locatie?

Dat is geen probleem, geef bij je offerte aanvraag aan dat je graag advies wilt in locaties. Wij hebben contacten met de leukste locaties, ook in jouw omgeving.

Spy game stadsspel: waarom deze activiteit?

Bij Teambuilding Nation geloven we dat het leven een avontuur is en ten volle geleefd moet worden. Daarom bieden wij de beste en spannendste adventure games die er zijn. Ons team van ervaren professionals is toegewijd om jullie een onvergetelijke ervaring te bezorgen, en we zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat jullie spy game avontuur veilig, leuk en gedenkwaardig is.

Perfect voor het opbouwen van een band en gezelligheid

het spy game stadsspel is perfect voor groepen. Het spel biedt een leuke en boeiende manier om een band met anderen op te bouwen en samen tijd door te brengen. Of je nu met vrienden, familie of collega’s speelt, de hunt brengt je zeker dichter bij elkaar en creëert herinneringen die een leven lang meegaan.

Maak van uw volgende avontuur een spionnenjacht

Als je op zoek bent naar een uniek en spannend avontuur, kijk dan niet verder dan het spy game stadsspel van Teambuilding Nation. Met zijn combinatie van outdoor verkenning en uitdagend puzzelen is het het perfecte avontuur. 

Liever een andere activiteit?

Interesse in deze activiteit?Vraag geheel vrijblijvend een offerte

Vraag?

Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Geschat aantal personen
Budget
Locatie activiteit
Datum activiteit
Aanvullende informatie