Skip to content

Escape Games: van escape rooms tot dinerspellen

All-in prijzen:
Bij ons geen KM vergoeding

De leukste uitjes
Van de hoogste kwaliteit

Ook geschikt
Voor hele grote groepen!

In de dynamische wereld van teambuilding en bedrijfsuitjes, zijn escape games uitgegroeid tot een populaire keuze die spanning, plezier en unieke uitdagingen combineert. Bij Teambuilding Nation hebben we deze ervaring naar een hoger niveau getild door een breed scala aan escape game formats aan te bieden die elk team zullen boeien, van de klassieke escape room tot innovatieve dinerspellen.

Onze escape games zijn meer dan zomaar een activiteit; ze zijn een avontuurlijke reis die collega’s samenbrengt en hen uitnodigt om samen te werken, te communiceren en creatief te denken. Ze zijn speciaal ontworpen om de dagelijkse sleur te doorbreken en een onvergetelijke ervaring te bieden die de teamgeest versterkt en deelnemers inspireert om hun grenzen te verleggen.

Ontsnap de Routine met Onze Escape Room Games

In een wereld waar het alledaagse vaak de overhand neemt, bieden onze escape room games de perfecte ontsnapping. Elk van onze spellen is zorgvuldig ontworpen om deelnemers uit hun comfortzone te halen en ze onder te dompelen in een realiteit waar creativiteit, logica en teamwork de sleutels zijn tot succes. Onze escape rooms dagen je uit om gezamenlijk raadsels te ontrafelen, verborgen aanwijzingen te vinden en codes te kraken, allemaal binnen de gestelde tijd.

1. Op Locatie: Een Wereld van Mysterie

Onze mobiele escape room-ervaring is uniek omdat we elke locatie omtoveren tot een meeslepend mysterie. Of het nu gaat om een conferentiezaal of de bedrijfskantine, we transporteren je naar een andere wereld waarin elk object een aanwijzing kan zijn en elke oplossing je een stap dichter bij de overwinning brengt.

Escape Room op locatie main
secret escape

2. De Tafel als Speelveld: Escape Box

Voor teams die op zoek zijn naar een escape room-ervaring maar de voorkeur geven aan een kleiner formaat, bieden we de escape box. Deze draagbare escape room brengt de uitdaging en opwinding naar je tafel. Het is een geweldige manier om een teamlunch of een vergaderpauze te transformeren in een avontuur. 

3. Stedelijke Ontdekkingstocht: Escape the City

Met onze Escape the City spellen neemt de spanning toe buiten de vier muren. Gewapend met een GPS-apparaat, worden teams de stad ingestuurd om landmarks te ontdekken en stadspecifieke puzzels op te lossen, waardoor teamleden niet alleen met elkaar, maar ook met hun omgeving moeten samenwerken.

Escape the city
Alle games
Onze vetrouwde klanten zijn inclusief

Op zoek naar maatwerk?

Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Geschat aantal personen
Budget
Locatie activiteit
Datum activiteit
Aanvullende informatie