Skip to content

Bedrijfsuitje Boogschieten

15-1000+ Gasten

1.5 uur

Buiten

Competitief, Uitdagend & Gezellig

Overzicht Boogschieten

Ontketen de boogschutter in jezelf: Mobiel boogschieten voor gedenkwaardige teambuilding ervaringen!

Dompel jezelf onder in de eeuwenoude kunst van het boogschieten, een sport die al eeuwenlang gevierd en beoefend wordt in verschillende culturen over de hele wereld. Van de historische gevechten van middeleeuwse krijgers tot de serene focus van Olympische atleten, boogschieten is altijd een bewijs geweest van de precisie, het geduld en het doorzettingsvermogen van de menselijke geest.

Onze mobiele boogschietbanen zijn op maat gemaakt om bedrijfsuitjes nieuw leven in te blazen. Op deze manier worden de uitjes meer dan alleen een werkvrije dag. Het is een kans om een nieuwe vaardigheid te leren, de strijd aan te gaan met collega’s en om talent te ontdekken. Naast de sensatie van het raken van de roos, leert boogschieten focus en discipline  – waarden die zowel op het veld als in de bedrijfsleven belangrijk zijn. Populaire teamuitje of bedrijfsuitje organiseren voor jong en oud ga dan net als een echte Robin Hood aan de slag met een handboog. Boogschieten is ideaal als bedrijfsuitje, games op events, een outdoor experience of als teambuildingsuitje. vraag ook naar onze arrangement mogelijkheden om deze leuke activiteit te combineren met een bbq of catering. Als full-service evenementenbureau kunnen we een complete dag organiseren.

 

Target voor boogschieten

Recensies Bedrijfsuitje Boogschieten

Workshop boogschieten voor uitjes of teambuilding

Boogschieten gaat niet alleen over het spannen van de boog en het loslaten van de pijl. Het is een mentaal spel. Net als in een zakelijke omgeving vereist het strategie, coördinatie en zelfvertrouwen.

Opzet van de activiteit:

Het evenement begint met een warm welkom. Deelnemers maken kennis met de uitrusting en leren de nuances van de pijl en boog. Hierna begeleiden onze instructeurs iedereen door de basis techniek, zodat veiligheid en vertrouwen gegarandeerd zijn. Tijdens de oefensessie kunnen de deelnemers hun vaardigheden aanscherpen en dan begint de echte spanning – de competitie! De dag wordt afgesloten met een prijsuitreiking om ieders inspanningen en prestaties te vieren.

het doel is natuurlijk om de meeste punten te scoren, mocht je een beginner zijn zal je al snel merken dat steeds dichter bij de roos schiet. Met een scherp oog, vaste hand en de instructies van onze ervaren instructeurs krijg je het handboogschieten snel onder de knie. Schiet jij alle pijlen raak?

Kenmerken pijl en boog schieten:

Mobiele opstelling: Je hoeft niet naar een boogschietbaan te reizen. Wij brengen de schietbaan naar jou. Ons team stelt professionele boogschietdoelen op de door jou gewenste locatie op.

Professionele begeleiding: Één van onze instructeurs, met jarenlange ervaring, begeleiden deelnemers door de basisbeginselen van het boogschieten, zorgen voor veiligheid en bouwen vertrouwen op. 

Veiligheid eerst: Alle uitrusting wordt voor gebruik gereinigd en veiligheidsrichtlijnen worden strikt opgevolgd. Deelnemers krijgen veiligheidsuitrusting en een briefing voordat ze beginnen.

Flexibele groepsgrootte: Of het nu gaat om een kleine groep of een groot team, onze opstelling is geschikt voor verschillende groepsgroottes, zodat iedereen een kans krijgt om deel te nemen.

Alle leeftijden: Zeer geschikt voor alle leeftijden, wij zorgen ervoor dat alle deelnemers een leuke workshop krijgen en mee kunnen doen aan deze teambuilding activiteit.

Alle uitrusting aanwezig: Van pijl en boog tot beschermende kleding, wij zorgen voor alles wat je nodig hebt. Breng alleen je enthousiasme mee!

Prijsuitreiking: Erken en vier de toppresteerders met medailles of certificaten en voeg een extra laag spanning toe aan het evenement.

Duur:

Het boogschieten duurt meestal 1.5 uur, maar kan worden aangepast aan jullie wensen.

Benodigdheden:

  • Een duidelijke en open ruimte, vrij van obstakels, voor het opzetten van de boogschietbaan.
  • Indien binnen, een ruimte met hoge plafonds en goede ventilatie.

Geen locatie?

Dat is geen probleem, geef bij je offerte aanvraag aan dat je graag advies wilt in locaties. Wij hebben contacten met de leukste locaties, ook in jouw omgeving.

Interesse in deze activiteit?Vraag geheel vrijblijvend een offerte

Vraag?

Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Geschat aantal personen
Budget
Locatie activiteit
Datum activiteit
Aanvullende informatie