Skip to content

Pizza bakken workshop

25-150+ Gasten

1,5-2 uur

Binnen

Interactief, Plezier & Uniek

Overzicht Teamuitje 

Deze pizza maken workshop neemt jou en je collega’s mee naar de Italiaanse keuken. Tijdens deze team building experience leren jullie alles over pizza ovens, de verse authentieke Italiaanse ingrediënten zoals knoflook, tomaten saus en het klassieke pizzabakken.

Deze 1.5 – 2 uur durende pizza workshop start met een korte introductie met een paar lichte competities.  Wanneer we starten met het pizza bakken leert de chef jullie het gooien en rollen van het deeg met de hand daarna is het natuurlijk tijd om de ingrediënten op de pizza te doen en de pizza af te bakken in de pizzaoven.

Als de pizza’s gemaakt zijn kunnen deze onder het genot van een glas prosecco genuttigd worden en zal de chef de winnaars bekend maken.

PizzaWorkshopListView

Recensies Pizza bakken workshop

Event format

Wij toveren jullie ruimte om tot een echte pizzeria en nemen alles mee wat nodig is om heerlijke pizza’s te maken, daarin mag onze pizzaoven natuurlijk niet ontbreken. 

Onze ervaren pizzabakker zal jullie teambuilding activiteit verder begeleiden. Hij zal een eerst alles voordoen waarna er natuurlijk voornamelijk zelf aan de slag gegaan kan worden, natuurlijk met de helpende hand van de pizzabakker. 

Deze activiteit is voor grote groepen uit te breiden met een competitie element waarbij er in teamvorm geëxperimenteerd kan worden met verschillende soorten pizza’s waarna voor de beste pizza een naam en logo bedacht moet worden.  

Wat is inbegrepen

Alles wat nodig is om de pizza’s te maken en:

  • Leren hoe je met de hand pizzabodems maakt
  • Advies over de beste toppings
  • Natuurlijk de pizza die gemaakt is
  • Een glas Prosecco
  • Medailles voor de winnaars
  • Een onvergetelijk teamuitje! 

Geen locatie?

Dat is geen probleem, geef bij je offerte aanvraag aan dat je graag advies wilt in locaties. Wij hebben contacten met de leukste locaties, ook in jouw omgeving.

Liever een andere activiteit?

Interesse in deze activiteit?Vraag geheel vrijblijvend een offerte

Vraag?

Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Geschat aantal personen
Budget
Locatie activiteit
Datum activiteit
Aanvullende informatie