Skip to content

Minute It To Win It Spelshow

15-100 Gasten

2 uur

Binnen

Competitief, Leiderschap & Probleem oplossen

Overzicht Teamuitje 

Zet jou kwaliteiten in voor een race tegen de klok
In It To Win It is een teamuitje dat gebaseerd is op de bekende spelshow Minute to win it. Tijdens deze snelle en leuke spelshow krijgt steeds 1 speler uit het team de kans om de opdracht binnen een minuut te voltooien terwijl deze strijd tegen de andere teams.

Van spannende tot hilarische momenten, tijdens deze spelshow ga je alles beleven en uit ervaring kunnen we zeggen dat iedereen helemaal opgaat in dit uitje. Dit is de perfecte activiteit om jouw team samen te laten werken, met een gezonde dosis competitie en een assortiment aan fysieke en mentale uitdagingen.

InItToWinItPersoneelsuitje

Recensies Minute It To Win It Spelshow

Event format

Met de help van onze ervaren spelshow presentator moedig jij jouw teamlid aan in deze leuke en fastpace spelshow. Een hoog energie gehalte gegarandeerd!

De opdrachten lijken misschien makkelijk, maar schijn kan bedreigen. 

In Minute To Win It is zo samengesteld dat iedereen het gevoel heeft echt in een spelshow te zitten, iets dat we creëren door de juiste setting neer te zetten en met de hulp van de juiste decoraties en apparatuur. 

Afhankelijk van het aantal personen duurt deze activiteit ongeveer 1.5 – 2 uur en is dus ook ideaal in te zetten bij een conferentie en galadiner.

Wat is Minute To Win It?

Het is een snelle, energieke spelshow die spelers uitdaagt om in slechts 60 seconden een reeks eigenzinnige, leuke opdrachten uit te voeren. Dit spel is geïnspireerd op het populaire televisieprogramma met dezelfde naam en is zo ontworpen dat het gemakkelijk te leren is, maar uitdagend om onder de knie te krijgen. Of u nu op zoek bent naar een leuke activiteit om een feest op te fleuren of een teambuilding oefening voor uw werkplek, dit is de perfecte keuze.

Wat is inbegrepen

  • Ervaren Spelshow host
  • De leukste opdrachten
  • Aankleding, attributen en spelmaterialen
  • Felbegeerde beker voor de winnaars
  • Benodigde audio en visuele apparatuur
  • Een onvergetelijk Spelshow! 

Geen locatie?

Dat is geen probleem, geef bij je offerte aanvraag aan dat je graag advies wilt in locaties. Wij hebben contacten met de leukste locaties, ook in jouw omgeving.

Minute To Win It spelshow: waarom deze activiteit?

Bent je op zoek naar een leuke en spannende activiteit om je gasten te vermaken op je volgende evenement? Deze snelle uitdagingen van één minuut zijn perfect voor elk soort bedrijfsevenement. Met gemakkelijk te volgen instructies en een verscheidenheid aan spellen om uit te kiezen, is “Minute to Win It” zeker een hit op jouw volgend evenement.

Het is leuk en meeslepend

Eerst en vooral is het een ongelooflijk leuke en boeiende activiteit. Met snelle uitdagingen en een energieke sfeer zal dit spel iedereen aan het lachen krijgen en een geweldige tijd beleven. “Minute to Win It” is een geweldige manier om mensen samen te brengen en plezier te maken.

Het is eenvoudig te leren

Ondanks de uitdaging is “Minute to Win It” gemakkelijk te leren. het is een van de activiteiten waarvan gedacht wordt dat ze zelf te organiseren zijn omdat alles wat je nodig lijkt te hebben een lijst met uitdagingen is, enkele eenvoudige benodigdheden en een timer. Maar niets is minder waar, als het op de juiste manier wordt uitgevoerd is het een spel dat zorgt voor de nodige humor en spanning. Als het niet goed wordt georganiseerd voelt het al snel amateuristisch en saai aan.

 

Het is een geweldige teambuilding oefening

“Minute to Win It” is niet alleen een leuke activiteit; het is ook een geweldige teambuilding oefening. Of u nu in teamverband of individueel speelt, dit spel helpt bij het opbouwen van communicatie, samenwerking en probleemoplossende vaardigheden. Het is de perfecte manier om mensen samen te brengen en teamwerk te verbeteren op een leuke, interactieve manier.

Een ander leuk aspect van “Minute to Win It” is dat het geschikt is voor mensen van alle leeftijden en vaardigheden. Met uitdagingen die kunnen worden aangepast aan verschillende leeftijden en vaardigheden, kan iedereen deelnemen en een geweldige tijd hebben. 

Liever een andere spelshow?

Interesse in deze activiteit?Vraag geheel vrijblijvend een offerte

Vraag?

Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Geschat aantal personen
Budget
Locatie activiteit
Datum activiteit
Aanvullende informatie