Skip to content

Teamuitje Tilburg

Wie is de echte kruikenzeiker van jullie groep?

All-in prijzen:
Bij ons geen KM vergoeding

De leukste uitjes
Van de hoogste kwaliteit

Ook geschikt
Voor hele grote groepen!

Teamuitjes in Tilburg

Tilburg is een levendige stad in Brabant met een perfecte mix van cultuur en plezier. Tilburg heeft een rijke historie, prachtige architectuur en een levendige sfeer dat het perfect maakt voor jullie volgend teamuitje.

Waarom Tilburg een ideale bestemming is voor jullie volgende bedrijfsuitje:

Tilburg is een stad die voor ieder wat wils biedt. Of je nu op zoek bent naar leuke teambuilding activiteiten, culturele ervaringen, of gewoon een plek om te ontspannen en tot rust te komen, Tilburg heeft het allemaal. Hier zijn enkele van de belangrijkste redenen waarom Tilburg een ideale bestemming is voor je volgende teamuitje:

  • Centraal gelegen: Tilburg ligt in het hart van Nederland, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is vanuit alle grote steden in het land. Het ligt ook dicht bij de grens met België en Duitsland, waardoor het een handige locatie is voor bedrijven met werknemers in meerdere landen.
  • Levendige sfeer: Tilburg is een levendige stad met een bruisend nachtleven, muziekscene en talloze evenementen gedurende het hele jaar. Of u nu op zoek bent naar een rustig avondje uit of een bruisend feest, Tilburg heeft iets te bieden.
  • Rijke cultuur: Tilburg heeft een rijk cultureel erfgoed, met prachtige architectuur, musea en galeries die de geschiedenis en kunst van de stad laten zien. Het is een geweldige plek om de Nederlandse cultuur en geschiedenis te leren kennen.

Speel de leukste uitjes in een horecalocatie

Hebben jullie zelf een leuke horecalocatie in Tilburg in gedachte? laat het ons dan zeker weten want wij kunnen onze activiteiten overal opzetten. 

Hebben jullie nog geen locatie, dan is dat ook zeker geen probleem! Wij hebben verschillende goede contacten met zalen en, cafe’s en restaurants in het centrum van Tilburg maar ook net erbuiten dus voor iedereen kunnen wij een geschikte locatie vinden. 

Onze bedrijfsuitjes in Tilburg

Op zoek naar een specifieke activiteit?

Onze spellen aangepast aan Tilburg

Alles spellen kunnen worden gepersonaliseerd waardoor je collega’s meer over Tilburg te weten komen maar onze city games zijn natuurlijk bij uitstek de manier om deze stad te leren kennen. Hieronder staan enkele tips die we kunnen verwerken in onze stadsspellen. 

Museum De Pont

Museum De Pont is een museum voor hedendaagse kunst, gevestigd in een voormalige wolspinnerij. Het museum herbergt een grote collectie moderne kunst van zowel Nederlandse als internationale kunstenaars.

Spoorzone

Spoorzone is een voormalig spoorweggebied dat is omgetoverd tot een culturele hotspot. Het gebied is de thuisbasis van verschillende restaurants, bars en culturele evenementen.

TextielMuseum

Het TextielMuseum is een textielmuseum dat de geschiedenis van de textielindustrie in Tilburg laat zien. Het museum toont ook hedendaagse textielkunst en design.

Piushaven

De Piushaven is een haven- en watergebied waar verschillende restaurants en bars gevestigd zijn. Het gebied is een populaire bestemming voor de lokale bevolking en toeristen.

St. Jozefkerk

De Sint-Jozefkerk is een neogotische kerk gelegen in het centrum van Tilburg. De kerk staat bekend om haar indrukwekkende architectuur en prachtige gebrandschilderde ramen.

Willem II Stadion

Het Willem II Stadion is een voetbalstadion in Tilburg. Het stadion is de thuisbasis van de plaatselijke voetbalclub Willem II.

Wat maakt een geweldige
teambuilding ervaring?

We bekijken wat er allemaal bij komt kijken om van uw evenement een groot succes te maken…

Full service

Full service event agency, managet jouw teambuilding activiteiten. We organiseren alles:

Pakketten en maatwerk
Locatie huur
Audio visueel apparatuur
Aankleding & decoratie
Evenement catering
Avond entertainment
Teambuilding

TeambuildingNation is een van de toonaangevende bedrijven voor teambuilding in NL

Evenement management
Onderhouden apparatuur
Nieuwste technologie
Ervaring met studiotechniek
Maatwerk

Wij kunnen uw evenement afstemmen op uw specifieke behoeftes

Groepen van 15 - 2500
Professionele foto/videografie
Prijsuitreikingen
Fully custom branding
Ieder gewenste event duur
Flexibele locatie opties
Locatie vind service
Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Geschat aantal personen
Budget
Locatie activiteit
Datum activiteit
Aanvullende informatie