Skip to content

Teamuitje Ede

De leukste bedrijfsuitjes in “The old legend”

All-in prijzen:
Bij ons geen KM vergoeding

De leukste uitjes
Van de hoogste kwaliteit

Ook geschikt
Voor hele grote groepen!

Teamuitjes in Ede

Ede, gelegen tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe, staat bekend om zijn natuurschoon en rijke culturele geschiedenis. Van majestueuze kastelen en historische musea tot adembenemende natuurgebieden, Ede heeft voor elk wat wils. Deze attracties vormen de perfecte achtergrond voor teambuildingactiviteiten, die eenheid en samenwerking bevorderen in een leuke en spannende omgeving.

Stadsspel aangepast aan Ede

Bij het op maat maken van ons stadsspel voor jouw bedrijfsuitje in Ede richten we ons op maatwerk dat de cultuur en doelstellingen van jouw bedrijf weerspiegelt. We verwerken de unieke attracties van Ede, zoals het Nationale Park De Hoge Veluwe en het Historisch Museum Ede, in interactieve uitdagingen en puzzels, wat de samenwerking en het plezier in het team bevordert. We zijn ook flexibel met de moeilijkheidsgraad, de duur en het thema van het spel om ervoor te zorgen dat het aansluit bij de verschillende voorkeuren van je team. Zo wordt ons stadsspel niet alleen een leuke activiteit, maar ook een meeslepende reis door het culturele en natuurlijke landschap van Ede.

Speel de leukste uitjes in een horecalocatie

Hebben jullie zelf een leuke horecalocatie in Ede in gedachte? laat het ons dan zeker weten want wij kunnen onze activiteiten overal opzetten. 

Hebben jullie nog geen locatie, dan is dat ook zeker geen probleem! Wij hebben verschillende goede contacten met zalen en, cafe’s en restaurants in het centrum van Ede maar ook net erbuiten dus voor iedereen kunnen wij een geschikte locatie vinden. 

Onze bedrijfsuitjes in Ede

Op zoek naar een specifieke activiteit?

Combineer onze activiteiten met de top 5 attracties

Tijdens je bedrijfsuitje in Ede zijn er tal van activiteiten om aan deel te nemen. Hier zijn de top vijf attracties die we perfect combineren met een van onze activiteiten

1. Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Het Nationale Park De Hoge Veluwe, dat zich uitstrekt over 13.800 hectare, is een toevluchtsoord voor natuurliefhebbers. De weelderige bossen, golvende zandduinen en diverse wilde dieren maken het een ideale locatie voor teambuildingactiviteiten. Organiseer speurtochten, uitdagingen op het gebied van natuurfotografie of oriëntatieloopwedstrijden. Je kunt ook een van de beroemde ‘White Bikes’ van het park huren en met een groep op fietsexpeditie gaan, zodat het een mini ‘Tour de Ede’ wordt. Wat je ook niet mag missen is het Kroller-Muller Museum in het park. Dit museum heeft een indrukwekkende collectie werken van Van Gogh en andere bekende kunstenaars. Maak je bezoek educatief door quizzen of discussies over kunst te organiseren.

2. Historisch Museum Ede

Stap terug in de tijd in het Historisch Museum Ede. Het is een uitstekende plek om meer te leren over de geschiedenis en cultuur van de regio en om teamdiscussies en begrip te stimuleren. Plan een speurtocht door het museum waarbij teams voorwerpen moeten vinden of vragen moeten beantwoorden over tentoongestelde voorwerpen. Dit stimuleert niet alleen teamwerk, maar stelt werknemers ook in staat om op een boeiende manier kennis te maken met het rijke erfgoed van Ede.

3. Kasteel Doorwerth

Het ontzagwekkende Kasteel Doorwerth, een middeleeuws kasteel, biedt een uniek decor voor bedrijfsuitjes. Organiseer een rondleiding door het kasteel en breng een teamdiscussie op gang over bouwstijlen of historische periodes. Of nog beter, organiseer een teambuildingevenement met een middeleeuws thema. Stel je een dag voor met ridders en edelen, waar teams strijden in schijnsteekspelen of kasteelverdedigingsactiviteiten. Het plezier en de kameraadschap die tijdens zo’n evenement ontstaan, zullen je bedrijfsuitje zeker onvergetelijk maken.

4. Openluchttheater Ede

Plan een bezoek aan het Openluchttheater Ede voor een opmerkelijke teambuildingervaring. Organiseer een mini-talentenjacht, zodat teamleden hun vaardigheden kunnen laten zien. Of laat je medewerkers een theatervoorstelling organiseren. Dit bevordert de creativiteit, de samenwerking en kan verborgen talenten blootleggen. Het aanbod van concerten en theatervoorstellingen in het theater biedt een breed scala aan amusementsopties en zorgt voor een leuke afsluiting van uw dag vol bedrijfsactiviteiten.

5. De Smaak van Ede

Proef de culinaire hoogstandjes van Ede bij De Smaak van Ede. Dit restaurant staat bekend om zijn lokale en seizoensgebonden producten en is de ideale setting voor teamdiners en ongedwongen gesprekken. Creëer een culinaire teambuildinguitdaging waarbij de leden ingrediënten of gerechten moeten raden. Dit bevordert niet alleen de teaminteractie, maar leert hen ook de culinaire wereld van Ede kennen. Of organiseer een kookworkshop met de chef-koks van het restaurant, zodat je bedrijfsuitje een onvergetelijke ervaring wordt.

Wat maakt een geweldige
teambuilding ervaring?

We bekijken wat er allemaal bij komt kijken om van uw evenement een groot succes te maken…

Full service

Full service event agency, managet jouw teambuilding activiteiten. We organiseren alles:

Pakketten en maatwerk
Locatie huur
Audio visueel apparatuur
Aankleding & decoratie
Evenement catering
Avond entertainment
Teambuilding

TeambuildingNation is een van de toonaangevende bedrijven voor teambuilding in NL

Evenement management
Onderhouden apparatuur
Nieuwste technologie
Ervaring met studiotechniek
Maatwerk

Wij kunnen uw evenement afstemmen op uw specifieke behoeftes

Groepen van 15 - 2500
Professionele foto/videografie
Prijsuitreikingen
Fully custom branding
Ieder gewenste event duur
Flexibele locatie opties
Locatie vind service
Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Geschat aantal personen
Budget
Locatie activiteit
Datum activiteit
Aanvullende informatie