Skip to content

Escape Diner; combineer een escape room met eten

15-1000+ Gasten

1.5 uur

Binnen

Competitief, Uitdagend & Gezellig

Terwijl u geniet van de smaakvolle gerechten, biedt het spel tussen de gangen door een spannende afleiding. De tafel transformeert in een speelveld waarbij elke opgeloste puzzel niet alleen leidt tot een gevoel van voldoening, maar ook de weg vrijmaakt naar het volgende culinaire hoogtepunt. Het is een avond waarbij elke clue en elk gerecht bijdraagt aan de ultieme ervaring van samenzijn en plezier.

Of u nu de voorkeur geeft aan een intieme ervaring in een sfeervol restaurant of een informeel buffet in uw eigen omgeving, het Escape Diner is flexibel genoeg om aan uw wensen te voldoen. Het is de perfecte manier om een speciale gelegenheid te vieren, een mijlpaal te markeren of gewoon om het teamgevoel te versterken. En het mooiste is dat het geschikt is voor zowel kleine groepen als grotere gezelschappen.

Escape diner

Escape Room Met Eten: 3 Gangen Diner

Terwijl de avond zich ontvouwt, zullen de deelnemers zich onderdompelen in een zorgvuldig gecreëerde wereld waarin elke aanwijzing, elke sleutel en elk slot een stap dichter bij de uiteindelijke bevrijding betekent. En net wanneer de intensiteit toeneemt, wordt er een pauze ingelast voor een culinaire ervaring die de zinnen prikkelt en nieuwe energie geeft voor de uitdagingen die nog komen.

Waar en Wanneer: Jouw Escape Game Op Maat

De vraag naar flexibiliteit en maatwerk in teamuitjes en bedrijfsevenementen is nog nooit zo groot geweest. Bij Teambuilding Nation begrijpen we dat elk team uniek is en dat elk evenement zijn eigen specifieke behoeften heeft. Daarom bieden we met ons Escape Diner de vrijheid om te kiezen waar en wanneer u deze bijzondere ervaring wilt organiseren.

Waar? Overal! Of u nu een chique restaurant in gedachten heeft, een gezellige bistro, of de vertrouwdheid van uw eigen bedrijfskantine, ons Escape Diner past zich aan uw locatie aan. We kunnen zelfs een buitensetting transformeren tot een escape arena met een mobiele dinersetup. Het enige wat u nodig heeft, is een tafel en een team dat klaar is voor avontuur.

Wanneer? Op uw verzoek! Of het nu gaat om een teambuildingsactiviteit tijdens een weekdag, een speciaal evenement op een vrijdagavond of een weekend retreat, wij zorgen ervoor dat het Escape Diner past binnen uw schema. Onze flexibele planning betekent dat u niet gebonden bent aan de vaste tijden van traditionele escape rooms.

De aanpasbaarheid van het Escape Diner maakt het ook een ideale keuze voor verschillende soorten evenementen. Van bedrijfsfeesten tot verjaardagen, van netwerkevenementen tot familiebijeenkomsten, wij zorgen ervoor dat de escape game perfect aansluit bij de gelegenheid.

Duur:

Dit spel duurt meestal 1.5  uur, maar kan worden aangepast aan jullie wensen.

Interesse in deze activiteit?Vraag geheel vrijblijvend een offerte

Geen locatie?

Dat is geen probleem, geef bij je offerte aanvraag aan dat je graag advies wilt in locaties. Wij hebben contacten met de leukste locaties, ook in jouw omgeving.

Escape Room Aan Tafel: Interactie en Samenwerking

Tijdens het Escape Diner wordt elke tafel een miniatuur escape room. Het biedt een reeks raadsels en puzzels die alleen kunnen worden opgelost door de gecombineerde inspanningen van het hele team. Het stimuleert de deelnemers om met elkaar in gesprek te gaan, ideeën uit te wisselen en strategieën te bedenken. Het is een speelveld waarin communicatie, leiderschap en groepsdynamiek op de voorgrond treden.

Maar het is niet alleen de geest die wordt uitgedaagd; het is ook een hartelijke ervaring. Het lachen dat ontstaat wanneer een teamlid een onverwachte oplossing vindt, de gezamenlijke zucht van opluchting bij het kraken van een code, en het toejuichen wanneer een ander deel van het mysterie wordt onthuld, creëren een gevoel van kameraadschap en vreugde.

Tijdens De Escape: De Flow van het Spel

De flow van het spel is zorgvuldig getimed met de dinerervaring. Tussen de gangen door biedt het spel natuurlijke pauzemomenten waarin deelnemers kunnen reflecteren op de voortgang, strategieën kunnen heroverwegen of gewoon kunnen genieten van het eten en de conversatie. Deze pauzes zijn essentieel; ze bieden een adempauze van het denkwerk en laten de opwinding opbouwen voor het volgende deel van het spel.

Terwijl u en uw teamleden genieten van een heerlijk diner, worden jullie ook uitgedaagd om een mysterieuze formule te ontdekken die essentieel is voor het redden van onze planeet. De box onthult geleidelijk zijn geheimen, met elke puzzel die leidt naar de volgende, elk raadsel dat de weg wijst naar een nieuwe aanwijzing. De spanning bouwt op met de belofte van een ecologische sleutel die wacht om gevonden te worden, terwijl de klok onverbiddelijk tikt.

Deze box is niet zomaar een spel; het is een verhaal dat zich voor uw ogen ontvouwt, waarbij uw team de hoofdrollen speelt in een meeslepende filmische ervaring. Het is een race tegen de tijd om de puzzels te ontcijferen en de codes te kraken, allemaal terwijl u geniet van een diner dat uw zintuigen streelt en uw honger naar avontuur voedt.

Met THE SECRET ESCAPE BOX biedt Teambuilding Nation een unieke ervaring die uw evenement transformeert in een spannende missie om de wereld te redden. Het is tijd om uw team samen te brengen, de uitdaging aan te gaan, en te ontdekken wie de helden zullen zijn in dit culinaire avontuur. Bent u klaar om de mysteries van THE SECRET ESCAPE BOX te ontrafelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

 

Interesse in deze activiteit?Vraag geheel vrijblijvend een offerte

Vraag?

Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Geschat aantal personen
Budget
Locatie activiteit
Datum activiteit
Aanvullende informatie