Skip to content

Teamuitje Arnhem

De leukste bedrijfsuitjes in het Haagje van het Oosten

All-in prijzen:
Bij ons geen KM vergoeding

De leukste uitjes
Van de hoogste kwaliteit

Ook geschikt
Voor hele grote groepen!

Teamuitjes in Arnhem

Arnhem, een stad in het oosten van Nederland, is een verborgen juweeltje dat erop wacht om ontdekt te worden. Het heeft alles, van schilderachtige landschappen, indrukwekkende historische monumenten, boeiende musea tot levendige markten. Kortom, het is de perfecte locatie voor een bedrijfsuitje en biedt een scala aan ervaringen die iedereen in je team zullen aanspreken. Dus, ben je klaar voor een teambuildingsuitje in Arnhem?

Stadsspel aangepast aan Arnhem

Ons stadsspel aanpassen aan Arnhem kan een spannende onderneming zijn, en het is zeker haalbaar. We kunnen beginnen met het integreren van belangrijke elementen van de rijke geschiedenis, levendige cultuur en opmerkelijke attracties van Arnhem in het spel. Zo kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het indrukwekkende Nederlands Openluchtmuseum of een raadsel oplossen in de buurt van de milieuvriendelijke Burgers’ Zoo. We kunnen ook elementen uit de lokale Nederlandse keuken en tradities in het spel verwerken om de authenticiteit van het spel te versterken. Belangrijk is dat we ervoor zorgen dat het spel aansluit bij de interesses van je groep en de teamgeest bevordert. Op deze manier verkennen de spelers niet alleen de stad, maar leren ze ook actief en krijgen ze een band met elkaar, waardoor uw bedrijfsuitje in Arnhem een onvergetelijke ervaring wordt.

Speel de leukste uitjes in een horecalocatie

Hebben jullie zelf een leuke horecalocatie in Arnhem in gedachte? laat het ons dan zeker weten want wij kunnen onze activiteiten overal opzetten. 

Hebben jullie nog geen locatie, dan is dat ook zeker geen probleem! Wij hebben verschillende goede contacten met zalen en, cafe’s en restaurants in het centrum van Arnhem maar ook net erbuiten dus voor iedereen kunnen wij een geschikte locatie vinden. 

Onze bedrijfsuitjes in Arnhem

Op zoek naar een specifieke activiteit?

Combineer onze activiteiten met de top 5 attracties

Arnhem heeft een rijke geschiedenis, cultuur en natuur en biedt een overvloed aan attracties om te ontdekken. Deze attracties dienen als perfecte achtergrond voor het creëren van onvergetelijke herinneringen met je team tijdens een bedrijfsuitje. Maar met zo veel om uit te kiezen, vraag je je misschien af – wat zijn de beste plekken om te bezoeken in Arnhem? Om je wegwijs te maken in het overvloedige aanbod van de stad, hebben we de top 5 attracties in Arnhem voor je uitgezocht die voor elk teamlid een onvergetelijke ervaring beloven. Of je je nu wilt onderdompelen in de geschiedenis, wilde dieren van dichtbij wilt zien of gewoon wilt genieten van de bruisende energie van de stad, met deze attracties zit je goed. Lees verder om deze must-visit plekken te ontdekken en maak je klaar om je bedrijfsuitje in Arnhem te plannen!

1. Burgers’ Zoo

Als een van de grootste dierentuinen in Nederland is Burgers’ Zoo een waar toevluchtsoord voor dierenliefhebbers. Het presenteert een unieke eco-weergave van verschillende ecosystemen zoals de Bush, Desert, Ocean, Safari, Mangrove, Rimba en Park. Teamleden kunnen samen door de uitgestrekte landschappen navigeren en zo de samenwerking bevorderen bij het bepalen van de volgende tentoonstelling. Je kunt ook een speurtocht door de verschillende ecosystemen organiseren om teamwerk te stimuleren en de algehele dierentuinervaring te verbeteren.

2. Nederlands Openluchtmuseum

Dit museum is een prachtige wandeling door het verleden van Nederland en biedt een realtime ervaring van de Nederlandse geschiedenis. Het uitgestrekte park bevat authentieke gebouwen uit verschillende periodes en regio’s, historische trams en verschillende presentaties. Een rondleiding of een triviawedstrijd over de Nederlandse geschiedenis kan een geweldige manier zijn om het bezoek te combineren met een teambuildingactiviteit, waardoor de communicatie en het delen van kennis binnen het team wordt bevorderd.

3. Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Het Nationale Park De Hoge Veluwe is een adembenemende mix van bossen, heidevelden, zandduinen en bijzondere diersoorten. Teamleden kunnen samenwerken om verschillende flora en fauna te identificeren, waardoor de natuurverkenning een leuke teamactiviteit wordt. Je kunt ook een fietstocht door het park plannen – het park biedt gratis te gebruiken witte fietsen aan, wat teamwork en fitness bevordert.

4. Het historische centrum van Arnhem

Met zijn unieke boetiekjes, heerlijke eetgelegenheden en iconische monumenten zoals de Sint-Eusebiuskerk en het Duivelshuis is het centrum van Arnhem een feest voor de zintuigen. Integreer een leuk stadsspel of een speurtocht door het centrum, waarbij teamleden moeten samenwerken, een strategie moeten bepalen en samen door de stad moeten navigeren. Dit kan een gevoel van kameraadschap opwekken terwijl iedereen kan genieten van de levendige charme van de stad.

5. Het Kröller-Müller Museum

Dit museum, met de op een na grootste collectie kunstwerken van Van Gogh, is een paradijs voor kunstenaars, genesteld in het Nationale Park De Hoge Veluwe. Het museum heeft ook een uitgestrekte beeldentuin. Organiseer een teambuildingactiviteit met een kunstthema, zoals een schetswedstrijd of een gezamenlijk kunstproject. Dit stimuleert niet alleen de creativiteit, maar moedigt teamleden ook aan om verschillende perspectieven te waarderen.

Vergeet niet dat elk team uniek is en dat het afstemmen van de teambuildingactiviteiten op de voorkeuren van je groep cruciaal is voor een geslaagd bedrijfsuitje in Arnhem.

Laat onze teambuilding specialisten jou helpen het perfecte uitje samen te stellen.a

Wat maakt een geweldige
teambuilding ervaring?

We bekijken wat er allemaal bij komt kijken om van uw evenement een groot succes te maken…

Full service

Full service event agency, managet jouw teambuilding activiteiten. We organiseren alles:

Pakketten en maatwerk
Locatie huur
Audio visueel apparatuur
Aankleding & decoratie
Evenement catering
Avond entertainment
Teambuilding

TeambuildingNation is een van de toonaangevende bedrijven voor teambuilding in NL

Evenement management
Onderhouden apparatuur
Nieuwste technologie
Ervaring met studiotechniek
Maatwerk

Wij kunnen uw evenement afstemmen op uw specifieke behoeftes

Groepen van 15 - 2500
Professionele foto/videografie
Prijsuitreikingen
Fully custom branding
Ieder gewenste event duur
Flexibele locatie opties
Locatie vind service
Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Geschat aantal personen
Budget
Locatie activiteit
Datum activiteit
Aanvullende informatie