Skip to content

Ik hou van Holland Op Locatie

15 - ∞ Gasten

2 uur

Binnen

Competitief, Teambonding & Samenwerken

De leukste Holland quiz

Zin in avond oer Hollands plezier?
Spelshow ik hou van Holland is een ideale activiteit voor ieder teamuitje, het is niet alleen heel leuk om de competitie aan te gaan maar versterkt ook de onderlinge band. Door onze professionele presentatoren, high-tech show software en passende decoratie toveren we jouw locatie om tot de ik hou van Holland studio.

Alle bekende rondes, vragen en opdrachten komen voorbij waarbij natuurlijk de herkenning in de liedjes niet mag ontbreken. Door de snel wisselende rondes zit er voor iedereen iets bij.

IkHouVanHollandTeamBuilding

Review Ik hou van Holland bedrijfsuitje

Quiz format

Zoals gezegd bouwen we jouw locatie om tot een echte spelshow met onze Holland decoratie en natuurlijk het Ik hou van Holland finale rad. Onze ervaren Holland quiz host zal starten met een korte uitleg alvorens we gaan beginnen met de vele rondes. 

Alles komt voorbij van lijstjes, liedjes raden, tv fragmenten tot natuurlijk het kaaswerpen. We zullen ervoor zorgen dat welk onderdeel er ook gespeeld wordt, het zoveel mogelijk de echte ervaring geeft. Hebben we een ronde waarbij het gaat wie het snelst het antwoord weet? Dan niet zwaaien met een vlaggetje en hopen dat de host het goed ziet, nee wij zorgen dat we een professioneel spel systeem meenemen met echte buzzers. Compleet met licht en geluidseffecten.

Wat is het Holland spel?

Het is natuurlijk gebaseerd op op het ik hou van Holland bordspel en tv-programma maar dan aangepast om het geschikt te maken voor bedrijfsuitjes. 

Het is voornamelijk een leuke en gezellige quiz die ervoor zorgt dat jullie in een luchtige en grappige omgeving elkaar (nog) beter kunnen leren kennen. 

Wat is inbegrepen

  • Ervaren Quizmaster
  • Professionele visuele spel show
  • Het bekende finale rad
  • Professioneel buzzer systeem
  • Felbegeerde beker voor de winnaars
  • Benodigde audio en visuele apparatuur
  • Een activiteit vol gezelligheid!

Geen locatie?

Dat is geen probleem, geef bij je offerte aanvraag aan dat je graag advies wilt in locaties. Wij hebben contacten met de leukste locaties, ook in jouw omgeving.

Ik hou van Holland spel: waarom deze activiteit?

Zoals al eerder gezegd zorgt dit spel voor een ongedwongen sfeer en zal vol zitten met hilarische momenten. Een setting waarin we onze collega’s niet vaak spreken, dit zorgt ervoor dat jullie elkaar nog beter leren kennen. Daarnaast is het natuurlijk een spel vol plezier en gezelligheid en vooral ook een luchtige activiteit. 

Door de vele verschillende spelonderdelen met algemene kennis vragen over Nederland maar ook inschattingsvragen is deze quiz voor iedereen geschikt om te spelen. Dus zeker geen quiz waar alleen de slimme koppen het kunnen winnen. Iedereen heeft een eerlijke kans.

De spelshow met de leukste opdrachten

Om te beginnen kunnen onze quiz shows altijd op jullie wensen worden aangepast zodat het beter aansluit bij de specifieke wensen die jullie eventueel hebben. In grote lijnen gaat het als volgt:

Verdelen van de teams

Als jullie klaar zijn om te starten hebben wij natuurlijk alles al voor jullie opgebouwd zodat we meteen kunnen beginnen. Mochten de teams nog niet verdeeld zijn zal onze presentator jullie verdelen in gelijke teams en daarbij een korte speluitleg geven.

De eerste ronde

We trappen Ik hou van Holland af met een muziekronde om lekker in de stemming te komen en meteen goed te beginnen. Dit is een ronde waarbij het gaat om het team dat als eerste de titel en artiest raadt. Muziekrondes komen door het gehele spel terug zodat de sfeer er goed in blijft. 

Verschillende spelrondes

Daarna is het tijd voor een van onze vele verschillende spelrondes. Eigenlijk komt alles voorbij van vragen over bekende tv of internetfragmenten tot het raden van de plaats op een kaart. Een van onze favoriete rondes in ik hou van Holland is toch wel het Ja en Nee spel. 1 speler van ieder team gaat in een fotolijst staan met zijn hoofd door de opening. Op de lijst staat een bekende Nederlander afgebeeld en het is aan het teamlid om vragen te stellen die door het team alleen met ja of nee mogen worden beantwoord. 

Finale

In de finale is het natuurlijk tijd voor het Ik hou van Holland rad waarin alles nog beslist kan worden. We zullen de teams inschattingsvragen stellen die niet voor de hand liggen en het is dan aan de teams om een schatting te noteren. Het team dat het dichts bij zit mag draaien aan het rad. Draai jij de 50 punten? of raak je alles kwijt? 

Waarom het ik hou van Holland spel zo populair is

Zoals je hebt kunnen zien op deze pagina is het spel eigenlijk geschikt voor alle soorten groepen, groot of klein. In een grotere setting passen we aan naar een podium show waardoor we het spel met vele teams kunnen spelen. Daarbij is het natuurlijk een quiz die veel gezelligheid brengt, we hebben daarom ervoor gekozen om vragen met muziekrondes regelmatig terug te laten komen. 

Liever een andere activiteit?

Interesse in deze activiteit?Vraag geheel vrijblijvend een offerte

Vraag?

Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Geschat aantal personen
Budget
Locatie activiteit
Datum activiteit
Aanvullende informatie