Skip to content

Bedrijfsuitje Vlotten bouwen

15-1000+ Gasten

3 uur

Buiten

Samenwerken, Leren & Uniek

Overzicht Vlotten bouwen

Bouwen, strijden, verbinden: Duik in het ultieme vlotbouw avontuur!

Doe mee aan een uitdagende teambuildingactiviteit als geen ander: het Ultieme Vlotten Bouwen Avontuur. Deze ervaring is ontworpen om teams uit te dagen en te verenigen door eenvoudige materialen om te bouwen tot functionele vlotten. Terwijl het water lonkt, zal je groep samenwerken, strategieën bedenken en samen bouwen. In een verfrissende buitenomgeving is deze activiteit de perfecte mix van praktisch bouwen en vriendschappelijke competitie. Ideaal voor bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten, het biedt een unieke kans om buiten de gebaande paden te denken, samen te werken en het eindresultaat te testen in een leuke race. Bereid je dus voor op een spannende dag vol creativiteit, teamwerk en een vleugje avontuur. Klaar om een plons te maken?

 

Bouw het vlot

Recensies Bedrijfsuitje Vlotten bouwen

Event overzicht

Wie bouwt het beste vlot?

Het vlot bouwen uitje is een praktische teambuildingactiviteit waarbij deelnemers hun eigen vlot moeten bouwen met de verstrekte materialen. Dit is niet alleen een technische test, maar ook een uitdaging op het gebied van teamwork, probleemoplossing en innovatie.

De activiteiten:

Planningsfase: Voordat de teams aan de bouw beginnen, gaan ze eerst een strategie bepalen. Hierbij wordt het ontwerp van het vlot bepaald, worden rollen verdeeld op basis van individuele sterke punten en wordt bepaald wat de beste manier is om de beschikbare materialen te gebruiken.

Bouwfase: Bewapend met tonnen, balken, touwen en een gedeelde visie beginnen de teams aan het bouwproces. In deze fase draait alles om samenwerking om ervoor te zorgen dat het bouwen van het vlot, vlot gaat.

Testfase: Als de vlotten gebouwd zijn, laten de teams ze te water. Dit is het moment van de waarheid: Zal het vlot drijven? Kan het het gewicht van het team dragen? Hoe goed navigeert het door het water?

Racefase: Het hoogtepunt van al het harde werk is een vriendschappelijke race tegen andere teams. In deze fase wordt niet alleen het ontwerp van het vlot getest, maar ook het vermogen van het team om samen te werken in een dynamische omgeving.

Mochten jullie liever een andere opzet hebben, is dat natuurlijk ook geen probleem. 

Kenmerken:

  • Deskundige begeleiding: Onze ervaren instructeurs staan klaar om veiligheidsrichtlijnen, tips en basisbouwtechnieken te geven.
  • Veiligheid voor alles: Alle deelnemers krijgen reddingsvesten en een veiligheidsbriefing voordat de activiteit begint.
  • Teambuilding: Deze uitdaging bevordert communicatie, samenwerking en probleemoplossende vaardigheden.
  • Milieuvriendelijk: We zorgen ervoor dat alle gebruikte materialen veilig zijn voor het milieu en na het evenement worden gerecycled of hergebruikt.
  • Fotomogelijkheden: Vergeet niet de leuke momenten vast te leggen!
  • Alle benodigdheden: Natuurlijk al het materiaal voor vlotten bouwen

Duur:

Het vlot bouwen duurt meestal 3 uur, maar kan worden aangepast aan jullie wensen.

Geschikt voor:

  • Bedrijven die op zoek zijn naar een unieke teambuildingoefening.
  • Groepen die hun creativiteit en probleemoplossend vermogen willen uitdagen.
  • Iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke hands-on ervaring.

Geen locatie?

Dat is geen probleem, geef bij je offerte aanvraag aan dat je graag advies wilt in locaties. Wij hebben contacten met de leukste locaties, ook in jouw omgeving.

Interesse in deze activiteit?Vraag geheel vrijblijvend een offerte

Vraag?

Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Geschat aantal personen
Budget
Locatie activiteit
Datum activiteit
Aanvullende informatie