Skip to content

Ultieme Trivia Show

15 - ∞ Gasten

2 uur

Binnen

Competitief, Teambonding & Samenwerken

Overzicht Teamuitje 

Wie heeft de meeste algemene kennis?
De ultieme trivia game show is de interactieve quiz van dit moment. Met onze draadloze technologie en uitmuntende sfeer is dit het uitje voor jouw bedrijf.

Trivia shows hebben de buitengewone mogelijkheid om teams dichter bij elkaar te brengen terwijl er een licht competitie gevoel ontstaat.

Dit is een uitje dat geschikt is voor kleine groepen maar zeker ook voor volle zalen.

TriviaTeambuilding

Recensies Ultieme Trivia Show

Event format

Of je nu een traditionele pub-quiz wilt of een high tech interactieve quiz show, wij verzorgen jouw show. Iedere show wordt gepresenteerd door onze ervaren quiz masters die weten hoe ze een quiz moeten presenteren en kunnen zorgen voor de juiste sfeer.

Dit is een leuke standalone activiteit maar kan ook zeer goed gecombineerd worden in een avondvullend programma met andere uitjes of jullie eigen bedrijfsfeest. 

Heb je speciale wensen of een thema in gedachte? Geef dit zeker aan, wij hebben een brede selectie aan quiz shows voor jullie klaar liggen maar anders kunnen we er altijd een op maat maken. 

Ook kan dit uitje volledig aangepast worden voor jouw toepassing. We kunnen vragen aanpassen over het bedrijf of product maar bijvoorbeeld ook onze show booth aanpassen met jouw graphics. 

Wat is een trivia show?

De ultieme trivia show is een live evenement waarbij de kennis van de deelnemers over uiteenlopende onderwerpen wordt getest, van popcultuur tot geschiedenis en alles daartussenin. Teams van spelers nemen het tegen elkaar op door vragen te beantwoorden en punten te verdienen. Het team met de meeste punten aan het eind van de show wint een prijs.

Wat is inbegrepen

  • Ervaren Quizmaster
  • Professionele visuele quizshow
  • Felbegeerde beker voor de winnaars
  • Benodigde audio en visuele apparatuur
  • Een onvergetelijk Trivia Show! 

Geen locatie?

Dat is geen probleem, geef bij je offerte aanvraag aan dat je graag advies wilt in locaties. Wij hebben contacten met de leukste locaties, ook in jouw omgeving.

Ultieme Trivia Show: waarom deze activiteit?

Ben je op zoek naar een leuke en unieke manier om vrije tijd met colelga’s door te brengen? Zoek niet verder dan een triviashow! Trivia shows bieden een levendige en boeiende ervaring die kennis combineert met competitie. Ze zorgen niet alleen voor vermaak, maar geven je ook de kans om iets nieuws te leren.

Verbeterd kennis en denkvermogen

Deelnemen aan een triviashow kan jouw kennis en denkvermogen helpen verbeteren door je uit te dagen kritisch na te denken en informatie op te roepen. Dit helpt je niet alleen je kennis uit te breiden, maar houdt ook je geest scherp en actief. Een perfecte oefening dus die ook helpt bij je dagelijkse bezigheden.

Socializen en samenwerken

Trivia shows zijn een geweldige manier om te socializen met collega’s, of zelfs vreemden. Ze bieden een kans om als team samen te werken en een band te smeden door een gedeelde interesse in kennis en competitie.

Plezier en sensatie

Het belangrijkste is dat de ultieme triva show gewoon erg leuk is! Het competitieve aspect van de show, gecombineerd met de sensatie van het kunnen beantwoorden van een moeilijke vraag, zorgt voor een spannende en opwindende ervaring.

Liever een andere spelshow?

Interesse in deze activiteit?Vraag geheel vrijblijvend een offerte

Vraag?

Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Geschat aantal personen
Budget
Locatie activiteit
Datum activiteit
Aanvullende informatie