Skip to content

Zeepkisten race bedrijfsuitje

15-250 Gasten

2 uur

Binnen / Buiten

Uniek, competitief & plezier

Overzicht Zeepkisten race

Wie bouwt de snelste zeepkist van jouw collega’s?

Een zeepkisten race is waarschijnlijk een van de leukste manieren om met je collega’s te racen. Als de houten auto’s dan ook nog door het team worden gebouwd en ontworpen, dan kan iedere deelnemer echt zijn sterke punten inbrengen.

Waar hoort deze schroef thuis? Hoe moet onze zeepkist heten? Welk ontwerp zal ons onderscheiden van de “concurrentie”? Al deze vragen moeten in het team worden beantwoord voordat we de racebaan opgaan. Een allround leuk evenement waarbij creativiteit, vaardigheid en teamwork centraal staan.

 

zeepkisten race teambuilding

Recensies Zeepkisten race bedrijfsuitje

Event overzicht

Bouwen van de zeepkisten

Ieder team krijgt het hetzelfde bouwpakket voor het onderstel waarop de zeepkisten gebouwd gaan worden maar daarna is het aan de teams hoe ze de zeepkist verder ontwerpen. Ga jij voor pure snelheid of probeer je de punten voor creativiteit te pakken?

De race

Als de tijd om is voor het bouwen van de zeepkist is het natuurlijk tijd voor de race. De teams strijden voor de snelste tijd, hou jij de kist onder controle? Afhankelijk van de locatie en de wensen kunnen we de een parcours uitzetten of zelfs starten vanaf een ramp.

Prijsuitreiking

Na de race komt iedereen bijeen voor de prijsuitreiking, deze zal bestaan uit twee verschillende prijzen. Het team die de race weet te winnen is natuurlijk de winnaar van de eerste prijs. Daarnaast zullen alle zeepkisten punten krijgen voor creativiteit, stabiliteit en uitstraling, het team met de meeste punten wint deze prijs!

Wat is inbegrepen

  • Kits voor het bouwen van de zeepkisten en gereedschap
  • Begeleiding door professionele gidsen
  • Materiaal voor het ontwerpen van de vlag (stof, stiften)
  • decoratiemateriaal
  • Start- en finishmarkeringen, parcoursmarkeringen, finishvlag
  • Prijsuitreiking 

Geen locatie?

Dat is geen probleem, geef bij je offerte aanvraag aan dat je graag advies wilt in locaties. Wij hebben contacten met de leukste locaties, ook in jouw omgeving.

Interesse in deze activiteit?Vraag geheel vrijblijvend een offerte

Vraag?

Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Geschat aantal personen
Budget
Locatie activiteit
Datum activiteit
Aanvullende informatie