Skip to content

Personeelsuitjes in de Avond:
Een Avond Om Nooit Te Vergeten

All-in prijzen:
Bij ons geen KM vergoeding

De leukste uitjes
Van de hoogste kwaliteit

Ook geschikt
Voor hele grote groepen!

Vind hier onze populaire teamuitjes voor in de avond. Denk bijvoorbeeld aan escape rooms, pub quizzes of gezellige borrelavonden. Deze activiteiten zijn niet alleen erg leuk, maar bieden vaak ook mogelijkheden om als team samen te werken en elkaar beter te leren kennen.

Wil je echter liever iets anders dan deze populaire opties? Geen probleem! We bieden ook andere creatieve ideeën die avondteamuitjes spannender kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan een avontuurlijke stadsspeurtocht of een gezellige kookworkshop.

Een avond voor iedereen en elk budget

Als het gaat om het plannen van een teamuitje, is het belangrijk om rekening te houden met de verschillende voorkeuren en budgetten van je teamleden. Gelukkig zijn er talloze opties beschikbaar die geschikt zijn voor iedereen, ongeacht hun smaak of financiële situatie.

Als je op zoek bent naar iets unieks en creatiefs, overweeg dan eens om een workshop te organiseren waarbij je samen iets kunt maken of leren. Denk aan schilderen, koken of zelfs danslessen volgen. Dit soort teamuitjes bevorderen niet alleen de samenwerking binnen het team, maar ze stimuleren ook individuele groei en ontwikkeling.

Onthoud dat teamuitjes niet altijd duur hoeven te zijn om effectief te zijn. Het gaat erom dat je de juiste activiteit kiest die past bij de interesses en behoeften van jouw teamleden, evenals het beschikbare budget.

Avond activiteiten

Soort
Onze vetrouwde klanten zijn inclusief

De juiste datum voor je teamuitje

Als je een teamuitje in de avond plant, is het kiezen van de juiste datum essentieel om ervoor te zorgen dat iedereen aanwezig kan zijn. Het kan lastig zijn om ieders agenda’s op elkaar af te stemmen, maar met wat planning en flexibiliteit kun je een geschikte datum vinden die voor iedereen werkt.

Een goede eerste stap is om alle betrokken teamleden te vragen naar hun beschikbaarheid. Stuur een enquête of stel een groepsgesprek op waarin ze hun voorkeursdata kunnen delen. Op deze manier krijg je inzicht in mogelijke conflicten en kun je alvast enkele data uitsluiten.

Bij het kiezen van de datum moet je ook rekening houden met andere belangrijke evenementen, zoals nationale feestdagen of vakanties waarop mensen mogelijk al plannen hebben gemaakt. Het vermijden van dergelijke drukke periodes zorgt ervoor dat meer teamleden kunnen deelnemen.

Daarnaast is het handig om na te gaan welke dagen van de week passender zijn voor jullie teamuitje. Sommige teams hebben misschien liever een activiteit aan het begin of einde van de week, terwijl anderen juist midden in de week willen ontspannen. Door hierover na te denken, vergroot je de kans dat het merendeel van het team vrij is tijdens jullie uitje.

Verder moet er ook rekening gehouden worden met eventuele deadlines op werkgebied. Als er belangrijke projecten of taken gepland zijn rond de gewenste datum, is het verstandig om een andere dag te kiezen. Het zou zonde zijn als teamleden zich constant zorgen moeten maken over werkverplichtingen tijdens het uitje.

Om alle input van het team samen te brengen en tot een definitieve datum te komen, kan het handig zijn om een gedeelde kalender of planningshulpmiddel te gebruiken. Hierop kunnen alle beschikbare data worden ingevoerd en worden aangevinkt op basis van wat voor iedereen werkt.

Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Geschat aantal personen
Budget
Locatie activiteit
Datum activiteit
Aanvullende informatie