Skip to content

Bedrijfsuitje schieten challenge

15-1000+ Gasten

1.5 uur

Binnen/ Buiten

Adrenaline, Vaardigheid & Compitatief

Overzicht Schieten challenge

Nauwkeurig richten, punten scoren: Ontdek het ultieme schietavontuur!

Stap in de opwindende wereld van onze Schieten Challenge, de ultieme combinatie van spanning, vaardigheid en teamgeest! Deze uitdaging is exclusief ontworpen voor bedrijfsuitjes en teambuildingevenementen en draait niet alleen om het raken van doelen; het gaat om het creëren van sterkere banden, het aangaan van gezonde competitie en het creëren van blijvende herinneringen.

Voor bedrijven die de eentonigheid van gewone uitjes willen doorbreken, is dit je ticket voor een avontuur waar je team nog jaren over zal praten.

Lucht Buks Schieten

Recensies Bedrijfsuitje schieten challenge

Event overzicht

Schiet jij alle doelen raak?

Stel je de adrenalinestoot voor als je richt, de voldoening als je de roos raakt en het plezier van het aanmoedigen van je collega’s. Of je nu een doorgewinterde schutter bent of voor het eerst een geweer vasthoudt, deze meeslepende ervaring belooft niet alleen je schietvaardigheid te testen, maar ook je teamdynamiek te verbeteren. Op jouw locatie gebouwde schietbaan, vol verrassende en afwisselende doelen en onder begeleiding van deskundige instructeurs is elk schot dat je neemt een stap in de richting van het verbeteren van focus, precisie en samenwerking.

Voordelen luchtbuks schieten:

Teambuilding: Stimuleer het teamgevoel en de onderlinge vriendschap als de leden samenwerken om hoge scores te halen.

Ontwikkeling van vaardigheden: Verbeter focus, hand-oog coördinatie en strategisch denken.

Stressverlichting: Schieten staat bekend als ontspannend en biedt deelnemers de kans om te ontspannen en stress los te laten.

Gezonde competitie: Stimuleer teamleden om zichzelf en elkaar uit te dagen in een vriendelijke, competitieve omgeving.

En natuurlijk gewoon ontzettend leuk en gaaf om te doen!

Kenmerken:

  • Diverse wapens: Schiet met zowel luchtpistolen als geweren, voor verschillende voorkeuren en vaardigheden.
  • Gevarieerde doelen: Onze schietbaan biedt een overvloed aan doelen, elk met verschillende puntwaardes. Van stilstaande tot bewegende doelen, elk heeft zijn eigen unieke uitdaging.
  • Moeilijkheidsniveaus: Of je nu een beginner of een expert bent, onze schietbaan biedt verschillende moeilijkheidsniveaus om iedereen bezig en uitgedaagd te houden.
  • Veiligheid voor alles: Voordat deelnemers beginnen met schieten, geven onze getrainde instructeurs een veiligheidsbriefing en basistraining, zodat iedereen een veilige en plezierige ervaring heeft.
  • Teamuitdagingen: Doe mee aan teamuitdagingen die communicatie, strategie en coördinatie vereisen. Perfect voor teambuilding!
  • Leaderboard & beloningen: Houd je scores bij met ons leaderboard. De beste spelers maken kans op spannende beloningen!
  • Benodigdheden: Deelnemers hoeven niets mee te nemen. Wij zorgen voor alle benodigde uitrusting, waaronder beschermende kleding, luchtpistolen, geweren en munitie.
  • Professionele instructeurs: Onze ervaren instructeurs staan altijd klaar om begeleiding, tips en ondersteuning te geven tijdens de uitdaging.

Duur:

De Schieten Challenge duurt meestal 1.5 uur, maar kan worden aangepast aan jullie wensen.

Vereisten:

Leeftijd: Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn.
Kledingvoorschrift: Comfortabele kleding en schoeisel met gesloten neus. Voor alle andere beschermende kleding wordt gezorgd.
Deelnemers: Minimale groepsgrootte van 15 personen.

 

Geen locatie?

Dat is geen probleem, geef bij je offerte aanvraag aan dat je graag advies wilt in locaties. Wij hebben contacten met de leukste locaties, ook in jouw omgeving.

Interesse in deze activiteit?Vraag geheel vrijblijvend een offerte

Vraag?

Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Geschat aantal personen
Budget
Locatie activiteit
Datum activiteit
Aanvullende informatie