Skip to content

Top 10 Teamuitjes met de leukste activiteiten

Teamuitjes zijn van cruciaal belang voor bedrijven om de teamspirit te versterken en de samenwerking tussen collega’s te bevorderen. Als je op zoek bent naar inspiratie voor jouw volgende uitje, ben je op de juiste plek! In deze ultieme gids presenteren we de top 10 teamuitjes die gegarandeerd zullen zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Bij het selecteren van onze top 10 hebben we rekening gehouden met factoren zoals populariteit, recensies en uniekheid van de activiteiten. We garanderen je dat elk uitje op deze lijst iets bijzonders te bieden heeft en jouw team dichter bij elkaar zal brengen.

De Top 10 Teamuitjes

Als het gaat om het organiseren van een succesvol teamuitje, is het belangrijk om te kiezen voor activiteiten die zowel leuk als leerzaam zijn. Met zoveel opties beschikbaar kan het echter lastig zijn om de perfecte activiteit te vinden. Daarom hebben we hier een lijst samengesteld met de top 10 teamuitjes waar jouw bedrijf gegarandeerd van zal genieten.

1. Moordspel detective case

Tijdens het moordspel gaan jullie aan de slag als echte detectives om op basis van clues, opdrachten en raadsels deze moord op te lossen. 

De perfecte combinatie van een spannend verhaal en een escape room waarbij teams de strijd aan gaan wie het snelst de zaak kan oplossen

MoordspelCasePersoneelsuitje
drone race personeelsuitje

2. Drone race

Na het bouwen van jullie eigen parcours gaan de teams de strijd aan tijdens deze drone race

Door de FPV brillen lijkt het alsof je zelf in de drone zit, weet jouw team het snelste en op de juiste manier het parcours door te vliegen?

3. Wilde Westen dag

Laat ons jouw locatie omtoveren tot het spannende wilde westen. Een dag bomvol activiteiten en leuke uitdagingen die een leuke competitie tussen de teams uitdaagt.

Tijdens deze dag komen alle klassiekers wel voorbij zoals hoefijzer werpen, boogschieten en bierpul sjoelen geheel in western style.

wilde westen teambuilding
IkHouVanHollandTeamBuilding

4. Ik hou van Holland Quiz

Weet jij alles van de Nederlandse tradities? Wij wel en dagen je dan ook uit tijdens onze Hou van Holland quiz !

Dit uitje is een avond vol herkenning, van liedjes tot tv fragmenten, iedere keer opnieuw zul je een oo-ja moment beleven. 

Wij zorgen voor een echte spelshow ervaring!

5. Treasure hunt; stadsspel

Tijdens deze treasure hunt gaan jullie op zoek naar een echte schat die wij ergens in de stad begraven hebben.

Gewapend met een ipad en de nieuwste GPS game app gaan jullie door het oplossen van raadsels, uitvoeren van opdrachten en het vinden van clues steeds meer te weten komen over de locatie van de schat. Welk team vind als eerste de X op de kaart?

city game buiten activiteit
IkHouVanHollandTeamBuilding

6. Grote muziek Quiz

Van de 60’s tot de vetste beats van dit moment, alle genres komen voorbij tijdens de Grote muziek quiz.

Een avond vol muziek, dans en gezelligheid maar bovenal de voor eens altijd beslissende quiz: wie nu de grootste muziekkenner van kantoor is.

Wie zingt het hardts mee en wie kan niet stil blijven staan?

7. Cocktails Workshop

De perfecte start van een teamuitje is natuurlijk een gezellig drankje, leer van onze mixoloog de perfecte cocktails maken. 

Je leert niet alleen meer over cocktails en de verschillende technieken maar natuurlijk houden we ook een aantal leuke wedstrijden waaronder wie bedenkt de lekkerste nieuwe cocktail?

cocktail maken workshop bedrijfsuitje
PubquizTeamuitje

8. Pubquiz op locatie

Tijdens een top 10 kan natuurlijk een pubquiz op locatie niet ontbreken. Wie heeft de meeste algemene kennis, herkent logo’s, weet wie de schilder is en nog veel meer!

Een quiz-master met een vlotte babbel, snel afwisselende rondes en natuurlijk enthousiaste deelnemers en je hebt het perfecte teamuitje

9. Domino Day

Ga aan slag met jouw team om een grootse domino day neer te zetten. Van het bedenken tot het vallen van de laatste steen, dit uitje staat garant voor spanning, plezier en creativiteit. 

Test jouw stalen zenuwen en ervaar samen de spanning van het vallen van de stenen. 

Domino day activiteit
PubquizTeamuitje

10. Stop Motion Animatie

Stap in de wereld van animatie en ontdek de basis van de moderne filmindustrie. Animatiefilms gaven ons als de kind de fantasieën om groot te denken en creerde een wonderlijke wereld waarin alles mogelijk was.

Tijdens onze stop motion animatie workshop gaan jullie zelf aan de slag om jouw wildste fantasie tot leven te brengen op het witte doek. 

Jouw ideale activiteit niet in onze top 10?

Bekijk al onze activiteiten voor het complete aanbod teamuitjes of neem contact met ons op voor een advies of een maat gemaakt uitje. 

Als full-service evenementenbureau gespecialiseerd in activiteiten en games kunnen we het perfecte teamuitje voor jullie creeëren.

leuke teambuilding
Teambuilding moet 
heel leuk 
interactief 
geen hard werk 
zijn
  • Leuke en nieuwe teambuilding spellen
  • Full-service evenementenbedrijf
  • Ervaren gastheren/vrouwen
  • Eigen professionele audiovisuele apparatuur
  • Locatie-sourcing diensten
  • Activiteiten op maat voor de behoeften van uw team

Gerelateerde artikelen

Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Geschat aantal personen
Budget
Locatie activiteit
Datum activiteit
Aanvullende informatie