Skip to content

De Grote Muziek Quiz

15 - ∞ Gasten

2 uur

Binnen

Competitief, Teambonding & Samenwerken

Overzicht Teamuitje 

Wie is de echte muziekkenner?
Een quiz die vol zit met muziek, muziek van alle genres, uit alle jaren dus voor iedereen zit er iets tussen wat voor herkenning zorgt. Door onze professionele quiz host en software krijgt iedereen het idee ook daadwerkelijk in een spelshow te zitten.

Deze muziekquiz zorgt niet alleen voor een leuke competitie maar is ook nog eens heel gezellig. Tussen de vragen door komen er natuurlijk korte muziekstukjes voorbij waar iedereen lekker los op kan gaan of uit volle borst kan meezingen.

MuziekQuizLogo

Recensies De Grote Muziek Quiz

Format Muziek Quiz

Onze quizmaster zal ruim voor aanvang aanwezig zijn om jullie ruimte om te bouwen voor de battle. Het enige wat wij nodig hebben is de ruimte en de rest doen wij.

De muziek quiz is opgebouwd uit verschillende rondes, te denken aan:

de warmup waarin we korte fragmenten laten horen en met multiple choice de juiste artiest gekozen moet worden. 

De kenner: Open vragen, titel en artiest ieder een punt.

Vervormd: Wie is de artiest van dit vervormd lied.

Trivia: Multiple choice vragen over artiesten en liedjes

Iedere muziekquiz wordt aangepast aan jullie situatie zodat deze perfect in iedere gelegenheid past. 

Wat is inbegrepen

  • Ervaren Quizmaster
  • Professionele visuele quizshow
  • Felbegeerde beker voor de winnaars
  • Benodigde audio en visuele apparatuur
  • Een onvergetelijk Muziek Quiz! 

Geen locatie?

Dat is geen probleem, geef bij je offerte aanvraag aan dat je graag advies wilt in locaties. Wij hebben contacten met de leukste locaties, ook in jouw omgeving.

Muziek quiz waarom deze activiteit?

Een muziek quiz biedt iets anders dan traditionele evenementen activiteiten. Het stelt deelnemers in staat hun muzikale kennis te testen, naar hun favoriete nummers te luisteren en plezier te hebben met collega’s. Met een verscheidenheid aan muziekgenres en decennia die de revue passeren, is er voor iedereen wat te genieten. 

Een kans om met anderen te verbinden

Het organiseren van een muziek quiz kan mensen samenbrengen en hen aanmoedigen om met elkaar in contact te komen. Deelnemers kunnen teams vormen en samenwerken om vragen te beantwoorden, hun liefde voor muziek te delen en relaties op te bouwen. Dit is vooral nuttig voor evenementen waar deelnemers elkaar misschien niet goed kennen, omdat het een leuke en niet-bedreigende manier is om het ijs te breken.

Wat je vaak ziet gebeuren bij onze muziek quiz die gespeeld wordt, door teams met spelers uit verschillende leeftijdscategorieën, dat ze elkaar op een leuke manier aanvullen waardoor er connecties ontstaan die er eerst niet waren. Muziek is een prachtig middel om gelijke interesses te vinden en gespreksonderwerpen te creëren.

Een geweldige manier om de betrokkenheid bij een evenement te vergroten

Een muziek quiz kan de betrokkenheid en deelname aan jouw evenement vergroten. Het is een levendige en interactieve activiteit die mensen aanmoedigt om mee te doen en plezier te hebben. Dit kan een positieve en energieke sfeer creëren, wat kan leiden tot meer betrokkenheid en deelname aan andere activiteiten.

Een muziek quiz kan worden aangepast aan jouw evenement, of het nu gaat om een galadiner, een afdelingsfeestje of een liefdadigheidsactie. Het kan worden aangepast aan verschillende leeftijden, interesses en thema’s. Met de mogelijkheid om verschillende muziekgenres, decennia en moeilijkheidsgraden te selecteren, kan een muziek quiz worden aangepast aan jouw specifieke behoeften.

Liever een andere spelshow?

Interesse in deze activiteit?Vraag geheel vrijblijvend een offerte

Vraag?

Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Geschat aantal personen
Budget
Locatie activiteit
Datum activiteit
Aanvullende informatie