Skip to content

Moordspel Detective Case Teamuitje

15 - ∞ Gasten

2 uur

Binnen / Buiten

Samenwerken, Creatief & Plezier

Overzicht Teamuitje 

Weet jij deze zaak zaak op te lossen?
Het moordspel teambuilding is een spannend en meeslepende activiteit waarbij ieder team goed moet samenwerken om tot de oplossing te komen. Een week geleden is er een moord gepleegd en er zitten vier verdachten vast maar wie is nu de moordenaar? Aan jullie de taak om dit uit te vinden.

Doormiddel van koffers vol bewijsmateriaal kunnen jullie er achter komen welke van de verdachte aangewezen moet worden als moordenaar.

 

MoordspelCasePersoneelsuitje

Event format

Help de hoofdrechercheur van deze zaak met het oplossen van de moord. Het doel van dit moordspel is het achterhalen van de moordenaar met daarbij het motief, middelen en gelegenheid. 

Door het bewijsmateriaal te analyseren, verbanden te leggen en logisch te denken kunnen jullie daar erachter komen. 

  • Laat teams tegen elkaar strijden met uiteindelijk een winnaar.
  • Een immersive experience doormiddel van vele props, puzzels en decoratie.
  • Professionele begeleiding door onze hoofdrechercheur.
  • Samenwerken op een unieke manier dat teamgevoel versterkt.

Wat is een moordspel?

Moordspellen ook wel Murder Mystery games genoemd zijn interactieve spellen waarin deelnemers spelen met een fictief scenario, waarin iemand wordt “vermoord” en het aan de andere deelnemers is om uit te zoeken wie de moordenaar is. De spelers krijgen een aanwijzingen, bewijsmateriaal en onderzoeksinformatie en moeten samenwerken om de misdaad op te lossen.

Wat is inbegrepen

  • Ervaren activiteitbegeleider
  • Audio/ visueel apparatuur
  • Eye-catching bewijsmateriaal  
  • Uitdagende games en puzzels

Geen locatie?

Op zoek naar een locatie waar je het moordspel kan houden of willen jullie deze activiteit combineren met een diner? Geen probleem voor ons! Wij werken samen met vele horeca-locaties door heel Nederland dus zoeken graag de locatie die bij jullie past.

Recensies Moordspel Detective Case Teamuitje

Moordspel: waarom deze activiteit?

Deze spellen zijn een perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een leuke en spannende manier om mensen samen te brengen. Een moordspel kan een vleugje mysterie en spanning toevoegen aan jouw evenement.

De voordelen van een moordspel

Een van de grootste voordelen van moordspellen is dat ze een unieke en interactieve ervaring bieden voor alle betrokkenen. Deze spellen zijn een perfecte manier om mensen samen te brengen en hen aan te moedigen samen te werken als een team. Ze zijn ook een geweldige manier om het ijs te breken en mensen te helpen elkaar te leren kennen, vooral als ze vreemden of nieuw voor elkaar zijn.

Een ander groot voordeel van deze spellen is dat ze zeer aanpasbaar zijn. Of je nu een evenement organiseert voor een team van 15 personen of het wilt spelen op een groot event van honderden personen, wij kunnen het moordspel passend maken op jouw wensen. 

Waarom een moordspel voor uw volgende feest of evenement?

Er zijn veel redenen waarom je voor je volgende feest of evenement een Moord Mysterie Spel zou moeten kiezen. Deze spellen zijn een geweldige manier om mensen samen te brengen en hen aan te zetten tot interactie en plezier. Ze zijn ook een perfecte manier om een vleugje spanning en mysterie aan je evenement toe te voegen, en kunnen er een evenement van maken dat mensen zich nog jaren zullen herinneren.

Een andere reden om voor een moordspel te kiezen is dat het zeer flexibel is. Of je nu een groot bedrijfsevenement organiseert of een kleine groep collega’s, deze spellen kunnen worden aangepast aan de behoeften van je groep. Je kunt een spel kiezen dat geschikt is voor jouw publiek, of zelfs je eigen spel creëren op basis van een specifiek thema of idee.

Tot slot zijn moordmysteriespellen een geweldige manier om mensen samen te brengen en hen aan te moedigen hun probleemoplossende en kritische denkvermogen te gebruiken. Deze spellen bieden mensen een leuke en boeiende manier om samen te werken en een misdaad op te lossen.

Een ander groot voordeel van deze spellen is dat ze zeer aanpasbaar zijn. Of je nu een evenement organiseert voor een team van 15 personen of het wilt spelen op een groot event van honderden personen, wij kunnen het moordspel passend maken op jouw wensen. 

Liever een andere activiteit?

Een moordmysteriespel is een interactief spel waarin deelnemers personages spelen in een fictief scenario, waarbij iemand wordt “vermoord” en het aan de andere deelnemers is om uit te zoeken wie de moordenaar is.

Murder mystery games kunnen door iedereen gespeeld worden, ongeacht leeftijd of ervaring. Ze zijn geschikt voor zowel grote als kleine groepen, en kunnen worden aangepast aan de behoeften van uw groep.

De lengte van een moordspel kan variëren, maar meestal duurt het twee tot drie uur.

Er zijn geen speciale vaardigheden nodig om een moordspel te spelen. Alles wat je nodig hebt is liefde voor puzzels en zin in plezier!

Interesse in deze activiteit?Vraag geheel vrijblijvend een offerte

Vraag?

Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Geschat aantal personen
Budget
Locatie activiteit
Datum activiteit
Aanvullende informatie