Skip to content

Drone race bedrijfsuitje

15-250 Gasten

2 uur

Binnen / Buiten

Uniek, competitief & plezier

Overzicht Drone Race

Wie legt het snelst het race parcour af met deze drones?

Ervaar de nieuwste technologie samen met collega’s in een inspirerend team toernooi. Een vermakelijke spelwijze combineert verschillende uitdagingen met het gebruik van drones. Pak de quadcopters, zet je schrap, start!

Met de teambuilding activiteit Drone Race zetten we samen met de deelnemers een lastig parcours uit, die ze met de drones moeten afleggen. Idealiter wordt het parcours botsingsvrij afgelegd, want het aanraken van obstakels wordt bestraft met strafseconden. En dat wil niemand, want uiteindelijk telt elke seconde. Je moet niet alleen door speciale constructies vliegen, maar de tijd is pas neergezet wanneer de drone weer goed geland is. Jouw teamevenement moet zo individueel mogelijk zijn. Daarom verwerken wij op verzoek graag bedrijfsspecifieke items of branding in het parcours.

 

drone race personeelsuitje

Recensies Drone race bedrijfsuitje

Event overzicht

Bouwen van de racebaan

Voordat de daadwerkelijke drone-race in de lucht kan plaatsvinden, wordt er in kleine teams een racebaan gebouwd. Hier kunnen de deelnemers hun creativiteit ten volle benutten en het ene obstakel na het andere ontwerpen.

Hoelahoepen, houten planken, draden, palen of een touw kunnen mogelijke materialen zijn voor het drone parcours. Je kunt bijvoorbeeld een haarspeldbocht, chicanes aanleggen of een tunnel simuleren.

De drone-race

Als het drone parcours klaar is, is het tijd om te beginnen. Elk team maakt zichzelf en zijn mini-drone klaar. Dan begint de race. Probeer als snelste drone door het parcours te komen en als het even kan zonder te botsen of zelfs neer te storten. Het parcours moet onbeschadigd blijven en de mini-drones moeten veilig naar de finish vliegen.

Prijsuitreiking voor het snelste team

Na de drone-race komt iedereen weer bij elkaar om het evenement te evalueren. Onze begeleider, die gedurende het hele evenement aanwezig is als adviseur en spelleider, sluit het evenement af met de hoogtepunten van het teamevenement en de prijsuitreiking.

De mini-drone race kan op verschillende locaties plaatsvinden. Bij voorkeur buiten, in een park of een grote open ruimte. Afhankelijk van de grootte van de groep en de locatie kan de race natuurlijk ook in een grote zaal plaatsvinden. Wij adviseren jullie graag over de locatiekeuze. Neem gewoon even contact met ons op.

 

Wat is inbegrepen

  • Begeleiding van het evenement
  • toezicht door ervaren begeleiders
  • Vliegende drones incl. uitrusting
  • Materialen voor de creatieve opbouw van een parcours
  • Prijsuitreiking

Geen locatie?

Dat is geen probleem, geef bij je offerte aanvraag aan dat je graag advies wilt in locaties. Wij hebben contacten met de leukste locaties, ook in jouw omgeving.

Interesse in deze activiteit?Vraag geheel vrijblijvend een offerte

Vraag?

Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Geschat aantal personen
Budget
Locatie activiteit
Datum activiteit
Aanvullende informatie