Skip to content

Masterpiece Teambuilding

15- ∞ Gasten

2-3 uur

Binnen

Creatief, Samenwerken & Communicatie

Overzicht Teamuitje 

Creëer een samen een mega masterpiece
De masterpiece teambuilding activiteit is er een die laat zien hoe belangrijk team samenwerking en effectieve communicatie is. Het zit niet alleen in het overbrengen van het bericht maar ook luisteren is een essentieel onderdeel. Dit uitje is niet alleen voor mensen die kunnen schilderen, de afbeeldingen zijn voor iedereen na te maken.

Deze activiteit is niet alleen leuk maar ook zeer leerzaam en geschikt voor kleine maar zeker ook voor hele grote groepen. Daarnaast kunnen we deze ook perfect personaliseren zodat bijvoorbeeld een eigen product of de bedrijfswaardes in het schilderij verwerkt worden.

MasterpieceUitgelicht

Recensies Masterpiece Teambuilding

Event format

Dit teamuitje is ontworpen voor maximale interactie van jouw teamleden ongeacht leeftijd, ervaring of fysieke gesteldheid. Kunst teambuilding activiteiten testen jouw teams communicatie, samenwerking en project management kwaliteiten. Daardoor is tijdsmanagement, communicatie en initiatief essentieel om deze activiteit een succes te maken. 

We zullen eerst met beginnen met een introductie waarin we een Picasso stijl schilderij of een foto aan iedereen laten zien voor een paar minuten. Daarna moet ieder team een team captain aanwijzen die niet mee schildert maar die verantwoordelijk is voor de communicatie. De captains mogen de afbeelding bekijken waarna ze hun team instructies moeten geven wat er op hun deel moet komen te staan. Het is aan de rest van het team om het juiste te schilderen.

Ieder team doet een deel van het grotere geheel. Uiteindelijk zal het evenement worden afgesloten door alle lossen delen samen te voegen en het schilderij te onthullen!

Wat is inbegrepen

  • Ervaren spelbegeleider
  • Pre-event overleg
  • Verf en benodigdheden
  • Beschermende schorten, handschoenen en tafelkleden. 
  • Een prachtig kunstwerk als resultaat

Geen locatie?

Dat is geen probleem, geef bij je offerte aanvraag aan dat je graag advies wilt in locaties. Wij hebben contacten met de leukste locaties, ook in jouw omgeving.

Liever een andere activiteit?

Interesse in deze activiteit?Vraag geheel vrijblijvend een offerte

Vraag?

Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Geschat aantal personen
Budget
Locatie activiteit
Datum activiteit
Aanvullende informatie