Skip to content

Bedrijfsuitje

Versterk de banden binnen uw team, creëer onvergetelijke momenten en haal het maximale uit uw bedrijfsuitje met TeambuildingNation

All-in prijzen:
Bij ons geen KM vergoeding

De leukste uitjes
Van de hoogste kwaliteit

Ook geschikt
Voor hele grote groepen!

Bedrijfsuitjes met TeambuildingNation

Bij TeambuildingNation begrijpen wij het belang van bedrijfsuitjes voor de ontwikkeling van een sterk team. Onze ervaring en expertise stellen ons in staat om u te helpen bij het organiseren van een onvergetelijk evenement. Hieronder vindt u enkele tips en tricks van onze experts om u te helpen bij het organiseren van een geweldig bedrijfsuitje. 

De populairste activiteiten voor bedrijfsuitjes

Soort
Onze vetrouwde klanten zijn inclusief
Bedrijfsuitjes categorieën

Op zoek naar een specifieke activiteit?

Een Stap voor Stap Plan voor het perfecte uitje

  1. Bepaal uw doelen voor het bedrijfsuitje
  2. Bepaal uw budget
  3. Bepaal de datum en locatie
  4. Kies de teambuilding activiteiten
  5. Stel een planningplan op

Wilt u geen omkijken hebben naar uit organiseren van een bedrijfsuitje, kijk dan snel verder.

Doelen bepalen

Het is belangrijk om duidelijke doelen te hebben voor jouw bedrijfsuitje. Dit zou kunnen variëren van het verbeteren van de samenwerking en communicatie tussen medewerkers, het versterken van het teamgevoel, of gewoon een gezellige dag vol ontspanning. Zodra je weet wat uw doelen zijn, kunt u een gericht plan maken voor het evenement.

Bij TeambuildingNation bieden wij verschillende teambuilding activiteiten aan die gericht zijn op verbetering van de samenwerking en communicatie tussen medewerkers, versterken van het teamgevoel, en het creëren van een gezellige en ontspannen sfeer. Wij werken graag met jou samen om jouw specifieke doelen voor het evenement te bepalen.

Budget bepalen

Het bepalen van een budget is een cruciale stap in het organiseren van een bedrijfsuitje. Het budget bepaalt namelijk wat je wel en niet kunt doen. Maak een realistische inschatting van de kosten voor locatie, catering, vervoer, activiteiten, enzovoort en houd hier rekening mee bij het maken van jouw plan.

TeambuildingNation bieden wij een scala aan mogelijkheden aan, zodat u zowel jouw budget als jouw doelen kunnen realiseren. Wij maken graag een op maat gemaakt voorstel voor jou, zodat je precies weet wat je kunt verwachten en wat het gaat kosten.

 

Datum & locatie bepalen

Een geschikte datum en locatie zijn belangrijk om te bepalen. Overleg met je team en kies een datum die voor iedereen haalbaar is. Voor de locatie kunt je bijvoorbeeld kiezen voor een buitenlocatie, zoals een pretpark, strand, of bossen. Of je kunt kiezen voor een binnenlocatie, zoals een restaurant, zaaltje of eigen bedrijfslocatie

Bij TeambuildingNation kunnen we iedere ruimte ombouwen tot de perfecte locatie, op deze manier kunnen we onze activiteiten bij jullie eigen bedrijf houden maar werken we ook samen met vele locaties zodat we altijd een locatie bij jullie in de buurt kunnen aanbevelen. Wij werken graag met jou samen om een locatie te vinden die het beste bij jullie wensen en behoeften past.

Activiteiten kiezen

Een divers aanbod aan activiteiten zorgt ervoor dat er voor iedereen iets leuks te doen is. Bedenk welke activiteiten bij jouw doelen passen en overleg met je team om te kijken wat voor hen interessant is. Denk bijvoorbeeld aan een kookworkshop, quizshow of creatieve activiteit.

Bij TeambuildingNation bieden wij een uitgebreid aanbod aan teambuilding activiteiten. Onze experts helpen je graag bij het kiezen van de activiteiten die het beste bij jouw doelen en team passen.

Planning

Hier kunnen we natuurlijk heel kort over zijn. Over de planning hoef jij je geen zorgen te maken. Geef ons een locatie en tijdstip en wij regelen de rest. 

Wat maakt een geweldige
teambuilding ervaring?

We bekijken wat er allemaal bij komt kijken om van uw evenement een groot succes te maken…

Full service

Full service event agency, managet jouw teambuilding activiteiten. We organiseren alles:

Pakketten en maatwerk
Locatie huur
Audio visueel apparatuur
Aankleding & decoratie
Evenement catering
Avond entertainment
Teambuilding

TeambuildingNation is een van de toonaangevende bedrijven voor teambuilding in NL

Evenement management
Onderhouden apparatuur
Nieuwste technologie
Ervaring met studiotechniek
Maatwerk

Wij kunnen uw evenement afstemmen op uw specifieke behoeftes

Groepen van 15 - 2500
Professionele foto/videografie
Prijsuitreikingen
Fully custom branding
Ieder gewenste event duur
Flexibele locatie opties
Locatie vind service
Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Geschat aantal personen
Budget
Locatie activiteit
Datum activiteit
Aanvullende informatie