Skip to content

Teamuitje Apeldoorn

De leukste bedrijfsuitjes “Gewoon in Apeldoorn”

All-in prijzen:
Bij ons geen KM vergoeding

De leukste uitjes
Van de hoogste kwaliteit

Ook geschikt
Voor hele grote groepen!

Teamuitjes in Apeldoorn

Als je een bedrijfsuitje in het verschiet hebt en je de boel wilt opleuken met een mix van culturele verfijning en leuke activiteiten, dan kun je niet de fout in gaan met Apeldoorn, een charmante stad in het hart van Nederland. Apeldoorn is de perfecte bestemming voor je teamuitje met zijn robuuste mix van attracties die variëren van historische locaties tot schilderachtige parken, uitzonderlijke musea tot opmerkelijke architecturale meesterwerken. Laten we eens kijken naar de top 5 attracties die je niet mag missen tijdens je bedrijfsuitje in Apeldoorn.

Stadsspel aangepast aan Apeldoorn

Een van de spannendste manieren om je bedrijfsuitje in Apeldoorn nog boeiender te maken is door er een GPS stadsspel in te verwerken. Deze hightech speurtocht stimuleert teambuilding, probleemoplossing en helpt je de stad op een unieke manier te ontdekken. Stel je voor dat je teams door de pittoreske straatjes van Apeldoorn navigeren, geleid door GPS-coördinaten naar verschillende uitdagingen en trivia gebaseerd op de geschiedenis en attracties van de stad.

We kunnen dit spel op nog leuker maken voor Apeldoorn door checkpoints in te stellen bij de topattracties, zoals het Apenheul of Paleis Het Loo. Misschien ligt een aanwijzing in de geschiedenis van het koninklijk paleis of de soorten apen in het park. Dit spel is niet alleen leuk, het is ook leerzaam en biedt je team een interactieve manier om het rijke culturele en historische tapijt van Apeldoorn te verkennen en te waarderen.

Speel de leukste uitjes in een horecalocatie

Hebben jullie zelf een leuke horecalocatie in Apeldoorn in gedachte? laat het ons dan zeker weten want wij kunnen onze activiteiten overal opzetten. 

Hebben jullie nog geen locatie, dan is dat ook zeker geen probleem! Wij hebben verschillende goede contacten met zalen en, cafe’s en restaurants in het centrum van Apeldoorn maar ook net erbuiten dus voor iedereen kunnen wij een geschikte locatie vinden. 

Onze bedrijfsuitjes in Apeldoorn

Op zoek naar een specifieke activiteit?

Combineer onze activiteiten de top 5 attracties

Het plannen van een bedrijfsuitje in Apeldoorn gaat niet alleen over teambuilding. Het is een kans om de rijke geschiedenis, levendige cultuur en verbluffende natuurlijke schoonheid van deze prachtige stad in je op te nemen. Als je de top 5 attracties in je reisschema opneemt, wordt het gegarandeerd een onvergetelijke ervaring voor je team.

Apenheul – Een ontmoeting van dichtbij met onze apen neven en nichten

Onze lijst begint met Apenheul. Ooit gedacht aan een dag doorbrengen in het gezelschap van apen? Apenheul brengt je oog in oog met meer dan 35 verschillende soorten apen, waarvan de helft vrij rondloopt tussen de bezoekers! Je zult veel plezier beleven aan de interactie met deze dieren en tegelijkertijd leren over hun behoud. Bovendien zorgt de weelderig groene omgeving van het park voor een verkwikkende sfeer, perfect voor teambuilding.

Paleis Het Loo – Een koninklijk toevluchtsoord

De volgende op de lijst is het grootse Paleis Het Loo, een voormalig koninklijk paleis dat nu een museum is. De opmerkelijke architectuur, de prachtig aangelegde tuinen en de meeslepende geschiedenis zullen je gegarandeerd versteld doen staan. Het organiseren van teambuildingactiviteiten in de uitgestrekte tuinen zal je team ongetwijfeld een koninklijk tintje geven!

Nationaal Park De Hoge Veluwe – Natuur in het hart van Apeldoorn

Als je in Apeldoorn bent, is het missen van Het Nationale Park De Hoge Veluwe een misdaad tegen de natuur! Als een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden in Nederland biedt het een verscheidenheid aan landschappen, waaronder bos, heide en duinen. Het park herbergt een diverse flora en fauna, waardoor het de perfecte plek is voor natuurminnende teams. Fietsen door het park is een activiteit die je team zal koesteren.

Kroller-Muller Museum – Waar kunst de natuur ontmoet

Het Kroller-Muller Museum ligt in het Nationale Park De Hoge Veluwe en huisvest de op een na grootste collectie van Van Goghs werken. Bewonder deze meesterwerken of verken de prachtige beeldentuin, een van de grootste in Europa. Een groepsbezoek hier kan een fantastische ijsbreker zijn voor teams.

CODA Museum – Een mix van kunst, geschiedenis en literatuur

Onze top 5 attracties in Apeldoorn wordt afgesloten door het CODA Museum, een indrukwekkende combinatie van bibliotheek, archief en museum. Uw team kan zich verdiepen in de geschiedenis van Apeldoorn, zich verbazen over tentoonstellingen van hedendaagse kunst of zich verliezen in de wereld van boeken. De unieke aantrekkingskracht van het museum kan inspelen op verschillende interesses binnen je team.

Wat maakt een geweldige
teambuilding ervaring?

We bekijken wat er allemaal bij komt kijken om van uw evenement een groot succes te maken…

Full service

Full service event agency, managet jouw teambuilding activiteiten. We organiseren alles:

Pakketten en maatwerk
Locatie huur
Audio visueel apparatuur
Aankleding & decoratie
Evenement catering
Avond entertainment
Teambuilding

TeambuildingNation is een van de toonaangevende bedrijven voor teambuilding in NL

Evenement management
Onderhouden apparatuur
Nieuwste technologie
Ervaring met studiotechniek
Maatwerk

Wij kunnen uw evenement afstemmen op uw specifieke behoeftes

Groepen van 15 - 2500
Professionele foto/videografie
Prijsuitreikingen
Fully custom branding
Ieder gewenste event duur
Flexibele locatie opties
Locatie vind service
Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Geschat aantal personen
Budget
Locatie activiteit
Datum activiteit
Aanvullende informatie