Skip to content

City Games

Op zoek naar een energieke manier om de onderlinge werksfeer aan te scherpen? Speel dan een van onze City Games bij jou in de buurt!

All-in prijzen:
Bij ons geen KM vergoeding

De leukste uitjes
Van de hoogste kwaliteit

Ook geschikt
Voor hele grote groepen!

City Games; de interactieve teambuilding

City games bieden een spannende en leuke manier om een stad beter te leren kennen en zijn tegelijkertijd een uitdagende en energieke activiteit om te ondernemen. Deze app-gebaseerde spellen bieden een interactieve manier die goed in te zetten zijn als teambuilding, bedrijfsuitje of personeelsuitje. Wordt samen met jouw collega’s een echte Sherlock Holmes en los de aanwijzingen, puzzels en uitdagingen op 

Onze city games
Onze vetrouwde klanten zijn inclusief

City game in eigen thema of als brandactivatie?

Wat zijn de voordelen van een GPS stadsspel voor teambuidling?

City Games bieden verschillende voordelen die verder gaan dan alleen een leuke en boeiende activiteit. Bijvoorbeeld:

Bevorderen teamwerk en communicatievaardigheden

City Games worden in teamverband gespeeld en zijn een leuke activiteit om met collega’s te doen. Samen puzzels oplossen en uitdagingen voltooien bevordert de teambuilding en versterk de onderlinge communicatie. Daarnaast versterken ze het teamgevoel en ontwikkeld het de samenwerking. 

Moedigen lichamelijke activiteit aan

De games worden in de buitenlucht gespeeld en zorgen voor een mooie wandeling door de stad. Op deze manier krijgen de deelnemers op een leuke en verkennende manier de juiste lichamelijke beweging. Terwijl tegelijkertijd ze onderling plezier hebben in het oplossen van de vele raadsels en opdrachten.

Unieke manier om de stad te leren kennen

Doordat deelnemers de opdrachten door de gehele stad moeten uitvoeren en objecten zoals standbeelden gebruikt worden in het spel, is het een unieke manier om de stad te leren kennen. Daarom is het spelen van een city game ook een fijne manier voor nieuwe collega’s die de stad nog niet goed kennen. Zo weten zij binnenkort ook de leuke plekjes voor jullie volgende wandeling of lunch te vinden.

Samenvattend

City games bieden een unieke en spannende manier om een nieuwe stad te verkennen en tegelijkertijd een leuke en uitdagende activiteit uit te voeren. Door een spoor van aanwijzingen en puzzels te volgen, kunnen spelers verborgen locaties ontdekken en meer te weten komen over de geschiedenis en cultuur van de stad. Met verschillende soorten spellen om uit te kiezen en voordelen die teamwork, fysieke activiteit en meer bevorderen, worden citygames steeds populairder als teambuilding activiteit.

Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Geschat aantal personen
Budget
Locatie activiteit
Datum activiteit
Aanvullende informatie