Skip to content

Moorddiner: Moordspel als dinerspel op eigen locatie

15 - ∞ Gasten

2 uur

Binnen / Buiten

Samenwerken, Creatief & Plezier

Stel je voor: een avond gevuld met mysterie en culinaire hoogstandjes, waarbij jullie samenkomen om niet alleen van een heerlijk diner te genieten, maar ook een complexe moordzaak op te lossen. Een week geleden is er een moord gepleegd, en het is aan jullie team de taak om de rol van detective op te nemen en de moordenaar te ontmaskeren.

Ons moordspel is ontworpen om niet alleen de speurneus in jullie wakker te maken, maar ook om de samenwerking binnen het team te versterken. Bij elke gang die wordt geserveerd, ontvouwen zich nieuwe aanwijzingen en bewijzen. Dit vereist dat alle zintuigen op scherp staan, want elke kleine interactie kan de sleutel zijn tot het ontrafelen van deze moordzaak.

 

MoordspelCasePersoneelsuitje

Moorddiner: De Perfecte Combinatie voor een bedrijfsuitje

Deze ervaring gaat verder dan de standaard teambuilding activiteiten door een spannend moordmysterie te verweven met een heerlijk 3-gangen diner.

In het hart van deze activiteit ligt een intrigerend verhaal over een moord die onlangs is gepleegd. Jullie team wordt uitgedaagd om de zaak te kraken door cruciale puzzelstukjes te verzamelen, van getuigenverklaringen tot forensisch bewijs, terwijl jullie tussen de gangen door genieten van een zorgvuldig bereid menu. Het is een test van jullie deductieve redenering en samenwerkingsvaardigheden, terwijl jullie racen tegen de klok en tegen elkaar om de moordenaar te identificeren.

Het Moordspel met Diner: Dubbel Zoveel Plezier

Terwijl u zich te goed doet aan een menu dat zowel verfijnd als verrukkelijk is, wordt elke gang een kans om dieper te duiken in een meeslepend verhaal van geheimen en leugens. Het moordspel is zo ontworpen dat het samenspel tussen dineren en detective spelen naadloos verloopt. Tussen elke gang door worden jullie voorzien van nieuwe bewijzen, raadsels en theorieën die jullie dichter bij de oplossing van de zaak brengen.

Wij kunnen deze ons moorddiner op locatie aanbieden inclusief diner, op deze manier kunnen we het arrangement aanbieden voor jullie teamuitje. Het voordeel van deze activiteit is de flexibiliteit, of jullie nu een barbecue of luxe diner door ons willen laten verzorgen of het willen spelen bij een van jullie favoriete horecagelegenheden, wij kunnen onze moorddiners aanpassen aan iedere gelegenheid.

Wat is inbegrepen

  • Ervaren activiteitbegeleider
  • Audio/ visueel apparatuur
  • Eye-catching bewijsmateriaal  
  • Uitdagende games en puzzels

Geen locatie?

Op zoek naar een locatie waar je het moordspel kan houden of willen jullie deze activiteit combineren met een diner? Geen probleem voor ons! Wij werken samen met vele horeca-locaties door heel Nederland dus zoeken graag de locatie die bij jullie past.

Kies uw Eigen Locatie voor het Moorddiner

Een locatie naar keuze stelt u in staat om de perfecte sfeer te creëren die past bij uw team en de gelegenheid. Een statig landhuis kan dienen als het klassieke decor voor een moordmysterie à la Agatha Christie, terwijl een moderne loft een hedendaagse twist kan geven aan het verhaal. Waar u ook kiest, wij zorgen ervoor dat de setting bijdraagt aan de spanning en het plezier van het spel.

Natuurlijk bieden we het spel ook aan op jullie eigen locatie. Onze spelbegeleiders zijn experts in het transformeren van elke ruimte in een boeiend misdaad toneel, compleet met alle noodzakelijke spelmaterialen en attributen. Het organiseren van het Moordspel op uw eigen locatie betekent totale controle over de sfeer en het verloop van het evenement, met de vrijheid om het zo formeel of informeel te maken als u wilt. 

Van Moordspel tot Escape Room: Een Meeslepend uitje

Het moordspel is een combinatie van een escape room en levensecht Cluedo. Het is een meeslepend uitje dat de intellectuele puzzels van een escape room combineert met het dramatische plot en de personageontwikkeling van een klassiek moordspel. Deze fusie zorgt voor een ervaring die niet alleen entertainend, maar ook intellectueel uitdagend is.

Net zoals in een escape room, worden uw collega’s uitgedaagd met raadsels en aanwijzingen die ze moeten ontcijferen om dichter bij de oplossing van de moord te komen. Echter, in plaats van fysiek te ontsnappen uit een kamer, is het doel om gezamenlijk de puzzelstukjes van het mysterie in elkaar te passen. Dit alles terwijl u geniet van een zorgvuldig samengesteld diner, dat zorgt voor een aangename pauze tussen het denkwerk door.

Samenvatting activiteit

Ontdek het script van hét spannendste dinerspel en ontrafel een bloedstollende moordzaak. Het moorddiner speelt zich af op een avond vol mysterie en onderzoek, waarbij jij en je collega’s in de huid kruipen van scherpzinnige rechercheurs. Vanaf 20 personen biedt dit spel een perfecte gelegenheid voor zowel grote als kleine groepen om samen een onopgeloste moord op te lossen.

In onze moordspellen worden jullie geconfronteerd met een reeks verdachten, elk met hun eigen motieven en alibi’s. De vraag die de hele avond in de lucht hangt is: weten jullie de juiste verdachte aan te wijzen? Als echte CSI-professionals onderzoeken jullie het bewijsmateriaal dat verspreid ligt over het plaats delict. De groepsgrootte doet er niet toe; iedereen zal een cruciale rol spelen in dit interactieve spel.

Het is een race tegen de klok. Jullie moeten logisch nadenken, verbanden leggen en de feiten op een rijtje zetten om de dader te ontmaskeren. Lukt het jullie om voor het dessert de moordenaar te identificeren?

Dit is niet zomaar een leuk spel; het is een ervaring waarbij jullie samenwerken, lachen en misschien zelfs wel sidderen als jullie dichter bij de waarheid komen. Onze moordspelen zijn zorgvuldig ontworpen om een avond te creëren die niemand zal vergeten, waarbij jullie niet alleen genieten van een heerlijk diner maar ook de opwinding van het oplossen van een echte ‘whodunit’.

Liever een andere activiteit?

Antwoord: Een moorddiner is een spannend dinerspel waarbij je een moordzaak moet oplossen terwijl je geniet van een heerlijk diner. Het is een populaire activiteit voor feesten en evenementen.

Antwoord: Je kunt een offerte aanvragen voor een moorddiner door contact met ons op te nemen via het daarvoor bestemde formulier op onze website. 

Klik hier voor onze contactinformatie

Antwoord: Ja, wij verzorgen moorddiners op locatie door heel Nederland en België. We kunnen het spel aanpassen aan een geschikte locatie naar jullie wens.

Antwoord: Om een moorddiner te boeken voor jullie groepsuitje, kunnen jullie contact met ons opnemen en jullie wensen en voorkeuren doorgeven. We zullen het spel aanpassen aan jullie specifieke behoeften.

Interesse in deze activiteit?Vraag geheel vrijblijvend een offerte

Vraag?

Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Geschat aantal personen
Budget
Locatie activiteit
Datum activiteit
Aanvullende informatie