Skip to content

Teamuitje Heerlen

Vier jullie bedrijfsuitje in heuvels van Limburg

All-in prijzen:
Bij ons geen KM vergoeding

De leukste uitjes
Van de hoogste kwaliteit

Ook geschikt
Voor hele grote groepen!

Teamuitjes in Heerlen

Heerlen heeft voor ieder wat wils, waardoor het een ideale locatie is voor uw volgende bedrijfsuitje. Of je team nu geïnteresseerd is in geschiedenis, cultuur of buitenactiviteiten, in Heerlen is genoeg te doen. Hier zijn enkele van de belangrijkste redenen waarom Heerlen een geweldige bestemming is voor uw volgende bedrijfsuitje:

Rijk cultureel erfgoed

Heerlen heeft een rijk cultureel erfgoed dat blijkt uit de vele historische gebouwen en musea. Een van de niet te missen attracties is het Thermenmuseum, waar de resten van een Romeins badhuis staan. Je kunt ook het Kasteel Hoensbroek verkennen, een middeleeuws kasteel dat in oude glorie is hersteld.

Heerlijk eten

Heerlen staat bekend om zijn heerlijke keuken, van traditionele Nederlandse gerechten tot de internationale keuken. Er zijn tal van restaurants en cafés om uit te kiezen, zodat je voor ieder wat wils kunt vinden.

Speel de leukste uitjes in een horecalocatie

Hebben jullie zelf een leuke horecalocatie in Heerlen in gedachte? laat het ons dan zeker weten want wij kunnen onze activiteiten overal opzetten. 

Hebben jullie nog geen locatie, dan is dat ook zeker geen probleem! Wij hebben verschillende goede contacten met zalen en, cafe’s en restaurants in het centrum van Heerlen maar ook net erbuiten dus voor iedereen kunnen wij een geschikte locatie vinden. 

Onze bedrijfsuitjes in Heerlen

Op zoek naar een specifieke activiteit?

Onze spellen aangepast aan Heerlen

Nu je weet waarom Heerlen de perfecte bestemming is voor je volgende bedrijfsuitje, laten we eens kijken welke hoogtepunten we kunnen toevoegen aan onze activiteiten:

Thermenmuseum

Het Thermenmuseum is een van de populairste attracties van Heerlen. Het museum herbergt de overblijfselen van een Romeins badhuis en artefacten uit de Romeinse tijd. U kunt ook een rondleiding krijgen om meer te weten te komen over de geschiedenis van het badhuis.

Kasteel Hoensbroek

Kasteel Hoensbroek is een middeleeuws kasteel dat in oude luister is hersteld. Het kasteel herbergt een museum dat de geschiedenis van het kasteel en de omgeving belicht.

Brunssummerheide

De Brunssummerheide is een prachtig natuurgebied op korte rijafstand van Heerlen. Het reservaat biedt verschillende wandel- en fietsroutes en mogelijkheden om vogels en wild te spotten. Je kunt er ook picknicken op een van de vele mooie plekjes in het reservaat.

Glaspaleis

Het Glaspaleis is een uniek gebouw in het centrum van Heerlen dat werd gebouwd in de jaren 1930. Het gebouw heeft een prachtige glazen gevel en herbergt een verscheidenheid aan winkels, cafés en restaurants. Het is ook de thuisbasis van het SCHUNCK Museum, dat de geschiedenis van het gebouw en de omgeving laat zien.

Wat maakt een geweldige
teambuilding ervaring?

We bekijken wat er allemaal bij komt kijken om van uw evenement een groot succes te maken…

Full service

Full service event agency, managet jouw teambuilding activiteiten. We organiseren alles:

Pakketten en maatwerk
Locatie huur
Audio visueel apparatuur
Aankleding & decoratie
Evenement catering
Avond entertainment
Teambuilding

TeambuildingNation is een van de toonaangevende bedrijven voor teambuilding in NL

Evenement management
Onderhouden apparatuur
Nieuwste technologie
Ervaring met studiotechniek
Maatwerk

Wij kunnen uw evenement afstemmen op uw specifieke behoeftes

Groepen van 15 - 2500
Professionele foto/videografie
Prijsuitreikingen
Fully custom branding
Ieder gewenste event duur
Flexibele locatie opties
Locatie vind service
Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Geschat aantal personen
Budget
Locatie activiteit
Datum activiteit
Aanvullende informatie