Skip to content

Teamuitje Gelderland

bedrijfsuitjes in de grootste en gezelligste provincie

All-in prijzen:
Bij ons geen KM vergoeding

De leukste uitjes
Van de hoogste kwaliteit

Ook geschikt
Voor hele grote groepen!

Teamuitjes Gelderland

Met zijn adembenemende landschappen, boeiende geschiedenis en gevarieerd aanbod aan activiteiten is Provincie Gelderland in Nederland de perfecte bestemming voor je volgende bedrijfsuitje. Van het verkennen van historische locaties en genieten van avonturen in de buitenlucht tot het omarmen van culturele ervaringen en ontspannen in luxe accommodaties, Gelderland biedt voor elk wat wils. Uw team wordt ondergedompeld in een omgeving die teamwork, creativiteit en verjonging stimuleert. Dus begin met het plannen van uw volgende bedrijfsuitje in Gelderland en creëer herinneringen voor het leven.

Nijmegen

Nijmegen, de oudste stad van Nederland, is een levendige en cultureel rijke bestemming. Nijmegen ligt aan de oevers van de Waal en kan bogen op een fascinerende geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd. De stad staat bekend om haar prachtige architectuur, pittoreske pleinen en charmante straatjes. Bezoekers kunnen het historische centrum verkennen, de iconische Stevenskerk bezoeken en wandelen over de Waalkade, een bruisende promenade met prachtig uitzicht op de rivier. Nijmegen staat ook bekend om zijn levendige culturele scene, met talloze festivals, musea en theaters die het levendige kunst- en entertainmentaanbod van de stad laten zien.

Apeldoorn

Apeldoorn is een stad met koninklijke connecties en een sterke nadruk op natuur en buitenactiviteiten. Apeldoorn ligt in het hart van de Veluwe en wordt omringd door weelderige bossen en uitgestrekte heidevelden, waardoor het een ideale uitvalsbasis is om de natuurlijke schoonheid van Gelderland te verkennen. De stad is misschien wel het meest bekend om het majestueuze Paleis Het Loo, het voormalige koninklijke paleis van de Nederlandse vorsten. Bezoekers kunnen door de prachtige paleistuinen wandelen, meer leren over de koninklijke geschiedenis in het museum en zelfs genieten van evenementen en tentoonstellingen die op het paleisterrein worden gehouden. Apeldoorn biedt ook uitstekende mogelijkheden om te wandelen, fietsen en wilde dieren te spotten in het nabijgelegen Nationale Park De Hoge Veluwe.

Arnhem

Arnhem, de hoofdstad van Gelderland, is een levendige en historische stad die een schat aan attracties en activiteiten biedt. Arnhem ligt aan de oever van de rivier de Rijn en staat bekend om zijn groene ruimtes, moderne architectuur en een rijke culturele scene. De stad is de thuisbasis van het beroemde Kröller-Müller Museum, dat een indrukwekkende kunstcollectie herbergt, waaronder werken van Vincent van Gogh. Geschiedenisliefhebbers kunnen het Airborne Museum bezoeken, dat gewijd is aan de Slag om Arnhem tijdens de Tweede Wereldoorlog, of een bezoek brengen aan de historische site van de Verre Brug. Arnhem heeft ook prachtige parken en tuinen, zoals Sonsbeek Park en Burgers’ Zoo, die mogelijkheden bieden voor ontspanning en ontdekking in de buitenlucht.

Ede

Ede is een charmant stadje in het hart van de Veluwe, bekend om zijn natuurlijke schoonheid en rustige omgeving. De stad biedt een perfecte mix van landelijke rust en moderne voorzieningen. Ede is een uitstekende uitvalsbasis om de Veluwe te verkennen, met een uitgebreid netwerk van fiets- en wandelpaden die door bossen, heidevelden en duinen slingeren. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen op de nabijgelegen Ginkelse Heide, een uitgestrekt heidegebied waar in de nazomermaanden de prachtige paarse heide in bloei staat. Ede is ook de thuisbasis van de beeldentuin van het Kröller-Müller Museum, waar bezoekers een indrukwekkende collectie kunstwerken in de open lucht kunnen bewonderen in een serene natuurlijke omgeving.

Elk van deze Gelderse steden heeft zijn eigen unieke charme, van historische betekenis en culturele attracties tot natuurlijke schoonheid en buitenavonturen. Door Nijmegen, Apeldoorn, Arnhem en Ede te verkennen, kunnen bezoekers het gevarieerde aanbod van Gelderland ervaren en zich tegelijkertijd onderdompelen in de rijke geschiedenis, levendige cultuur en prachtige landschappen van de provincie.

Speel de leukste uitjes in een horecalocatie

Hebben jullie zelf een leuke horecalocatie in Gelderland in gedachte? laat het ons dan zeker weten want wij kunnen onze activiteiten overal opzetten. 

Hebben jullie nog geen locatie, dan is dat ook zeker geen probleem! Wij hebben verschillende goede contacten met zalen en, cafe’s en restaurants door heel Gelderland dus voor iedereen kunnen wij een geschikte locatie vinden. 

De populairste categorieën in Gelderland
Onze vetrouwde klanten zijn inclusief

Op zoek naar een specifieke activiteit?

Waarom is Gelderland de locatie voor teamuitjes

Het kiezen van de juiste locatie voor een bedrijfsuitje is essentieel voor het succes ervan. Gelderland is om meerdere redenen de perfecte bestemming voor een bedrijfsuitje:

Het kiezen van de juiste locatie voor uw bedrijfsuitje is cruciaal voor het succes en het plezier van het evenement. Gelderland biedt overtuigende redenen waarom het de perfecte keuze is voor uw volgende bedrijfsuitje. Dit is waarom:

1. Bereikbaarheid en infrastructuur

Gelderland heeft een uitstekende infrastructuur en bereikbaarheid. De provincie is goed verbonden met de weg en het openbaar vervoer, waardoor het voor je team gemakkelijk is om de bestemming te bereiken. De regio wordt bediend door grote luchthavens, waaronder Amsterdam Airport Schiphol, die handige internationale verbindingen biedt. Eenmaal in Gelderland vind je een goed ontwikkeld netwerk van wegen en openbaar vervoer, wat de logistiek vereenvoudigt en een vlotte reis door de provincie garandeert.

2. Verscheidenheid aan activiteiten en attracties

Gelderland heeft een opmerkelijke verscheidenheid aan activiteiten en attracties die geschikt zijn voor alle interesses en voorkeuren. Of uw teamleden nu geschiedenisfanaten, natuurliefhebbers of avonturiers zijn, Gelderland biedt een scala aan opties voor ieders smaak. Van het verkennen van eeuwenoude kastelen en musea tot wandelen door prachtige nationale parken en spannende outdooravonturen, Gelderland biedt een gevarieerd aanbod aan ervaringen die uw team zullen boeien en betrekken.

3. Natuurlijke schoonheid en rust

Een van de belangrijkste voordelen van Gelderland is de adembenemende natuurlijke schoonheid en rust. De provincie herbergt uitgestrekte bossen, glooiende heuvels, ongerepte rivieren en pittoreske landschappen die een serene en vredige sfeer creëren. De kans om te ontsnappen aan de drukte van de stad en op te gaan in de rustige omgeving van Gelderland stelt uw teamleden in staat om te ontspannen, te verjongen en contact te maken met de natuur, wat een gevoel van welzijn en harmonie bevordert.

4. Rijk cultureel erfgoed

Gelderland heeft een rijk cultureel erfgoed dat diepte en betekenis toevoegt aan uw bedrijfsuitje. De provincie is bezaaid met historische locaties, boeiende musea en charmante stadjes die een afspiegeling zijn van het legendarische verleden. Het verkennen van de Gelderse cultuurschatten is niet alleen een leerzame ervaring, maar geeft ook inspiratie en waardering voor de geschiedenis en tradities van de regio. Uw team krijgt de kans om zich te verdiepen in boeiende verhalen en zich onder te dompelen in de lokale cultuur, wat een onvergetelijke en verrijkende ervaring oplevert.

Als u Gelderland kiest als locatie voor uw volgende bedrijfsuitje, bent u verzekerd van bereikbaarheid, een gevarieerd aanbod aan activiteiten, natuurlijke schoonheid, culturele verrijking, boeiende mogelijkheden voor teambuilding en uitstekende accommodatie- en eetgelegenheden. Met zijn unieke mix van attracties en ervaringen is Gelderland klaar om een onvergetelijk en lonend bedrijfsuitje voor uw team te verzorgen.

Wat maakt een geweldige
teambuilding ervaring?

We bekijken wat er allemaal bij komt kijken om van uw evenement een groot succes te maken…

Full service

Full service event agency, managet jouw teambuilding activiteiten. We organiseren alles:

Pakketten en maatwerk
Locatie huur
Audio visueel apparatuur
Aankleding & decoratie
Evenement catering
Avond entertainment
Teambuilding

TeambuildingNation is een van de toonaangevende bedrijven voor teambuilding in NL

Evenement management
Onderhouden apparatuur
Nieuwste technologie
Ervaring met studiotechniek
Maatwerk

Wij kunnen uw evenement afstemmen op uw specifieke behoeftes

Groepen van 15 - 2500
Professionele foto/videografie
Prijsuitreikingen
Fully custom branding
Ieder gewenste event duur
Flexibele locatie opties
Locatie vind service
Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Geschat aantal personen
Budget
Locatie activiteit
Datum activiteit
Aanvullende informatie