Skip to content

Teamuitje Nijmegen

Het havana aan de Waal voor jullie bedrijfsuitje

All-in prijzen:
Bij ons geen KM vergoeding

De leukste uitjes
Van de hoogste kwaliteit

Ook geschikt
Voor hele grote groepen!

Teamuitjes in Nijmegen

Plannen voor een bedrijfsuitje? Waarom er geen onvergetelijke ervaring van maken? Nijmegen, is een uitstekende keuze voor een teamuitje dat teambuilding combineert met culturele verrijking. Met zijn prachtige landschappen, historische monumenten en verrukkelijke keuken biedt Nijmegen een scala aan attracties die van jouw bedrijfsuitje het avontuur van je leven zullen maken.

Nijmegen, genesteld in het hart van Nederland, heeft een uitzonderlijke mix van geschiedenis, cultuur en moderniteit die het een schat aan ervaringen maakt. De stad zit boordevol attracties voor alle smaken en voorkeuren. Van serene natuurwandelingen tot boeiende musea, van levendige markten tot levendige bars en restaurants, er is voor elk wat wils. 

Dit is de reden waarom wij graag uitjes organiseren in Nijmegen.

Stadsspel aangepast aan Nijmegen

Al onze uitjes kunnen aangepast worden op de stad waar jullie het willen organiseren maar onze stadsspellen maken we specifiek voor de locatie. In een veelzijdige stad als Nijmegen heb je volop mogelijkheden om een stadsspel op maat te maken. Je kunt een schattenjacht organiseren die geworteld is in de rijke geschiedenis van de stad, die begint bij het Valkhofmuseum en leidt naar het Kronenburgerpark. Verwerk lokale legendes of weetjes over Nijmeegse monumenten om het spel nog intrigerender te maken.

Of combineer het met een culinaire uitdaging bij De Kaaij. Van het oplossen van puzzels geïnspireerd op de Waalbrug tot een fotospeurtocht waarbij de levendige straatkunst van Nijmegen wordt vastgelegd – de diverse attracties van de stad lenen zich perfect voor het spelen van een boeiende en meeslepende citygame-ervaring.

Speel de leukste uitjes in een horecalocatie

Hebben jullie zelf een leuke horecalocatie in Nijmegen in gedachte? laat het ons dan zeker weten want wij kunnen onze activiteiten overal opzetten. 

Hebben jullie nog geen locatie, dan is dat ook zeker geen probleem! Wij hebben verschillende goede contacten met zalen en, cafe’s en restaurants in het centrum van Nijmegen maar ook net erbuiten dus voor iedereen kunnen wij een geschikte locatie vinden. 

Onze bedrijfsuitjes in Nijmegen

Op zoek naar een specifieke activiteit?

Combineer onze activiteiten de top 5 attracties

Nijmegen biedt een prachtig decor voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Laten we eens een kijkje nemen bij de must-visit plekken van de stad.

1. Valkhof Museum

Begin je bedrijfsuitje met een duik in de geschiedenis. Het Valkhof Museum, met zijn unieke collectie archeologische artefacten en schilderijen van oude meesters, biedt een boeiend kijkje in het verleden van de regio.

Hier kun je je vergapen aan artefacten uit de Romeinse tijd, de Middeleeuwen en de moderne tijd. Het Valkhof Museum biedt een stimulerende omgeving om teaminteractie en wederzijds leren te bevorderen.

2. Goffertpark

Ga vervolgens naar het Goffertpark, een groen, ruim landschap dat perfect is voor teambuildingactiviteiten. Het park, met een stadion, een kinderboerderij en een rosarium, biedt veel ruimte voor buitenspelen en activiteiten.

Wij kunnen hier ook een picknick of een barbecue organiseren, wat een element van plezier en ontspanning toevoegt aan het bedrijfsuitje.

3. De Kaaij

Voor een verleidelijke culinaire ervaring moet je bij De Kaaij zijn. Dit strandcafé biedt een eclectisch menu voor verschillende smaken. De levendige sfeer en prachtige locatie maken het een ideale plek voor een ontspannen groepsdiner.

Een maaltijd delen in De Kaaij biedt niet alleen de kans om te genieten van de lokale keuken, maar bevordert ook de kameraadschap en versterkt de teambanden.

4. Stadswandeling Nijmegen

Ontdek de charmante straatjes en verborgen juweeltjes van Nijmegen tijdens een stadswandeling. Het is een fantastische manier om het historische hart van de stad te ontdekken en je onder te dompelen in de cultuur.

Rondleidingen bieden fascinerende inzichten in de architectuur, geschiedenis en legendes van de stad, prikkelen de nieuwsgierigheid en stimuleren teamdiscussies.

5. Waalbrug

Geen bezoek aan Nijmegen is compleet zonder de majestueuze Waalbrug te zien. Deze iconische brug, met zijn imposante bogen, biedt een panoramisch uitzicht over de stad en de rivier de Waal.

De betoverende schoonheid van de brug, vooral bij zonsondergang, zorgt voor een perfect groepsfotomomoment en sluit je bedrijfsuitje af met een gedenkwaardige noot.

Wat maakt een geweldige
teambuilding ervaring?

We bekijken wat er allemaal bij komt kijken om van uw evenement een groot succes te maken…

Full service

Full service event agency, managet jouw teambuilding activiteiten. We organiseren alles:

Pakketten en maatwerk
Locatie huur
Audio visueel apparatuur
Aankleding & decoratie
Evenement catering
Avond entertainment
Teambuilding

TeambuildingNation is een van de toonaangevende bedrijven voor teambuilding in NL

Evenement management
Onderhouden apparatuur
Nieuwste technologie
Ervaring met studiotechniek
Maatwerk

Wij kunnen uw evenement afstemmen op uw specifieke behoeftes

Groepen van 15 - 2500
Professionele foto/videografie
Prijsuitreikingen
Fully custom branding
Ieder gewenste event duur
Flexibele locatie opties
Locatie vind service
Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Geschat aantal personen
Budget
Locatie activiteit
Datum activiteit
Aanvullende informatie