Skip to content

Personeelsuitje;
vind originele personeelsuitjes

All-in prijzen:
Bij ons geen KM vergoeding

De leukste uitjes
Van de hoogste kwaliteit

Ook geschikt
Voor hele grote groepen!

Met TeambuildingNation creëer je een onvergetelijke dag voor je personeel. Om personeelsuitje te organiseren die iedereen leuk vind kan soms een uitdaging bieden. Door onze jarenlange ervaring weten we hoe we het perfecte teamuitje kunnen organiseren. Laat ons je helpen om een onvergetelijk personeelsuitje of bedrijfsuitje te organiseren. Bekijk hieronder ons aanbod met de leukste en origineelste personeelsuitjes. Al onze activiteiten kunnen op maat gemaakt worden, daarnaast kunnen we indien gewenst ook complete evenementen organisatie verzorgen. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op. 

Leuke personeelsuitjes: de perfecte manier om te ontspannen

Als werkgever wil je graag je personeel belonen en tegelijkertijd motiveren. Een personeelsuitje is hiervoor de perfecte oplossing. Bij Teambuilding Nation bieden wij diverse mogelijkheden voor een geslaagd personeelsuitje. Van sportieve activiteiten, creatieve workshops tot culinaire ervaringen, wij zorgen voor een onvergetelijke dag voor jouw personeel.

Een personeelsuitje is niet alleen leuk voor je personeel, maar heeft ook tal van andere voordelen. Het versterkt de onderlinge band tussen collega’s en verhoogt de motivatie en sfeer op de werkvloer. Bovendien geeft het je personeel het gevoel gewaardeerd te worden, wat leidt tot een hogere werktevredenheid.

De populairste activiteiten voor personeelsuitjes

Soort
Onze vetrouwde klanten zijn inclusief

Op zoek naar een personeelsuitje op maat?

Wat biedt TeambuildingNation?

Bij TeambuildingNation bieden wij diverse mogelijkheden voor een personeelsuitje op maat. Op deze manier kunnen we er echt een unieke ervaring van maken. Of je nu op zoek bent naar een actieve dag vol avontuur of een ontspannen dag vol verwennerij, wij hebben het allemaal. Hieronder vind je enkele voorbeelden van onze verschillende activiteiten:

 • Teambuilding activiteiten: Dit zijn actieve en uitdagende activiteiten die perfect zijn voor het versterken van de onderlinge band tussen collega’s. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de langste kettingreactie of een workshop schilderen.
 • Culinaire ervaringen: Maak er een ontspannen dag van en laat je verwennen met een heerlijk diner of een smaakvolle proeverij. Bijvoorbeeld zelf pizza bakken of bonbons maken.
 • Creatieve personeelsuitjes
 • Avontuurlijk personeelsuitje

Bij TeambuildingNation willen wij graag samen met jou het perfecte personeelsuitje organiseren. Onze ervaren event managers denken graag met je mee en zorgen voor een onvergetelijke dag voor jouw personeel. Binnenkort een te gek personeelsuitje? Je kan dan vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder om een te gek personeelsuitje te organiseren.

Waarom kiezen voor TeambuildingNation?

Bij TeambuildingNation bieden wij een totaalpakket aan voor het organiseren van jouw personeelsuitje. Wij nemen je alle zorgen uit handen, zodat jij je volledig kunt richten op het genieten van de dag. Daarnaast bieden we de volgende voordelen:

 • Persoonlijke benadering: Wij nemen de tijd om jouw wensen en verwachtingen te begrijpen, zodat we samen het perfecte personeelsuitje kunnen organiseren.
 • Deskundig advies: Onze event managers hebben jarenlange ervaring en geven graag hun advies om het beste uit de dag te halen.
 • Kwaliteit en veiligheid: Wij werken uitsluitend met gerenommeerde en betrouwbare leveranciers, zodat we kwaliteit en veiligheid kunnen garanderen.
 • Flexibiliteit: Wij zijn flexibel en aanpasbaar, zodat we altijd aan jouw wensen kunnen voldoen.

Hoe gaat het proces in zijn werk?

Het proces van het organiseren van een personeelsuitje bij TeambuildingNation is simpel en efficiënt. Hieronder vind je een overzicht van de stappen:

 1. Kennismaking: Neem contact met ons op en we maken graag kennis met jou en je wensen voor het personeelsuitje.
 2. Offerte: Op basis van jouw wensen stellen wij een vrijblijvende offerte op met verschillende opties voor het personeelsuitje.
 3. Organisatie: Zodra de offerte is goedgekeurd, gaan wij voor je aan de slag met de organisatie van het personeelsuitje.
 4. Uitvoering: Op de dag van het personeelsuitje zorgen wij voor een soepele en onvergetelijke dag voor jouw personeel. 

Wat maakt een geweldige
teambuilding ervaring?

We bekijken wat er allemaal bij komt kijken om van uw evenement een groot succes te maken…

Full service

Full service event agency, managet jouw teambuilding activiteiten. We organiseren alles:

Pakketten en maatwerk
Locatie huur
Audio visueel apparatuur
Aankleding & decoratie
Evenement catering
Avond entertainment
Teambuilding

TeambuildingNation is een van de toonaangevende bedrijven voor teambuilding in NL

Evenement management
Onderhouden apparatuur
Nieuwste technologie
Ervaring met studiotechniek
Maatwerk

Wij kunnen uw evenement afstemmen op uw specifieke behoeftes

Groepen van 15 - 2500
Professionele foto/videografie
Prijsuitreikingen
Fully custom branding
Ieder gewenste event duur
Flexibele locatie opties
Locatie vind service
Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Geschat aantal personen
Budget
Locatie activiteit
Datum activiteit
Aanvullende informatie