Skip to content

Bonbons maken Workshop

15-100+ Gasten

2-3 uur

Binnen

Leer nieuwe vaardigheid, Creatief & Samenwerken

Overzicht Teamuitje 

Jouw eigen chocoladefabriek
Iedereen houdt van chocola en bonbons maar heb je ze ooit geprobeerd te maken? Dit is jullie kans. Door de flexibiliteit van ons bonbon maken workshop kunnen we iedere ruimte omtoveren tot een pop-up chocoladefabriek.

Onze “Chocolatier” laat jullie zien hoe deze heerlijke chocolade gemaakt kan worden waarna jullie natuurlijk zelf aan de slag gaan.

Naast koksmutsen en schorten, zodat iedereen zich een echte chocolatier voelt, verzorgen wij alle benodigde apparatuur om bonbons te maken zoals bijvoorbeeld marmerenplaten om te tableren.

FutureBonBonWorkshop

Recensies Bonbons maken Workshop

Event format

Onze chocolatier begint met een interessante introductie over chocolade en legt uit hoe jezelf ganache kan maken- begrijpen hoe je jouw chocolade op de juiste manier moet tempereren is essentieel voor de juiste textuur. 

Voor de vullingen worden jullie overspoeld met mogelijkheden zodat eigen creaties uit een grote selectie smaken en ingrediënten gemixt kan worden.

Om de BonBons maken workshop meer competitie te geven hebben we een “show-off” challenge. Creëer een bonbon merk (pakkende naam en logo) die past bij jullie zelfbedachte bonbon en pitch het product aan de chocolatier. 

Teams krijgen zowel punten voor hun logo, pitch en merknaam als voor de kwaliteit en creativiteit van hun bonbon. Smaak, textuur, presentatie en innovatie zijn allemaal belangrijk. Natuurlijk krijgt kan iedereen zijn chocolade mee naar huis nemen, aangenomen dat deze niet al opgegeten. 

Dit is een van onze populairdere activiteiten doordat iedereen kan deelnemen en het ook perfect is na een dag van vergaderen of een conferentie. 

 

Wat is inbegrepen

  • Ervaren activiteitbegeleider
  • Chocolade apparatuur 
  • De leukste vormen en lekkerste vullingen
  • Uitleg over chocolade
  • Een leerzame wedstrijd
  • Medailles voor de winnaars
  • Een onvergetelijk teamuitje! 

Geen locatie?

Dat is geen probleem, geef bij je offerte aanvraag aan dat je graag advies wilt in locaties. Wij hebben contacten met de leukste locaties, ook in jouw omgeving.

BonBons maken workshop: waarom deze activiteit?

Overweeg een workshop BonBons maken! Niet alleen is chocolade een universeel geliefde traktatie, maar het is ook een leuke en interactieve activiteit waar gasten van kunnen genieten. 

Het is een hands-on ervaring en heerlijk

Een bonbons maken workshop biedt je gasten een hands-on ervaring die ze niet snel zullen vergeten. Ze leren het proces van chocolade maken van begin tot eind, van het tempereren van de chocolade tot het vormen en decoreren van hun eigen creaties. Deze interactieve en boeiende ervaring zal zeker bij iedereen in de smaak vallen.

Wie houdt er niet van chocolade? De zoete, rijke smaak van chocolade zal zeker in de smaak vallen bij iedereen op uw evenement. Of ze nu hun eigen chocolade traktaties maken of gewoon het eindproduct proeven, iedereen zal genieten van deze verrukkelijke activiteit.

Het is geweldig voor teambuilding

Een workshop chocolade maken is een geweldige manier om je team samen te brengen en teambuilding aan te moedigen. Terwijl ze samenwerken om hun eigen chocoladeproducten te maken, krijgen ze de kans om zich te binden, te communiceren en plezier te maken. Dit kan vooral gunstig zijn voor bedrijfsevenementen, omdat het een positieve en productieve werkomgeving bevordert.

Leuk en leerzaam, geschikt voor ieder evenement.

Een bonbons maken workshop  is niet alleen een leuke en smakelijke ervaring, maar ook een educatieve. Je gasten leren over de geschiedenis en het proces van chocolade maken, evenals de verschillende soorten chocolade en hun gebruik. Ze krijgen ook de kans om te leren over de wetenschap achter chocolade en hoe het wordt gemaakt.

Een workshop chocolade maken is een leuke en unieke manier om mensen samen te brengen en een onvergetelijke ervaring te creëren. Of u nu een bedrijfsevenement is met jouw personeel of relaties, een workshop chocolade maken zal zeker een succes worden. Met de juiste planning, voorbereiding en uitvoering bent u op weg naar een geslaagd en zoet evenement waar iedereen dol op zal zijn.

Liever een andere activiteit?

Interesse in deze activiteit?Vraag geheel vrijblijvend een offerte

Vraag?

Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Geschat aantal personen
Budget
Locatie activiteit
Datum activiteit
Aanvullende informatie