Skip to content

Wie is de Rat – Het spannende teamuitje stadsspel

15-1000+ Gasten

1.5 uur

Buiten

Competitief, Uitdagend & Gezellig

Gebaseerd op het populaire televisieprogramma “Wie is de Mol”, brengt “Wie is de Rat?” spanning, strategie en mysterie samen in een interactief stadsspel.

Gebaseerd op het populaire televisieprogramma “Wie is de Mol”, brengt “Wie is de Rat?” spanning, strategie en mysterie samen in een interactief stadsspel.

Terwijl jullie samen door de stad navigeren, vol uitdagingen en raadsels, is er één persoon in het team die alles in het werk stelt om de boel te saboteren: de Rat. Aan de rest van het team de taak om samen te werken, ontmasker de rat en de overwinning binnen te slepen.

Of jullie nu een bedrijfsuitje, een teamuitje of een andere gelegenheid hebben om de teamgeest te versterken, dit biedt een unieke ervaring die nog lang in het geheugen zal blijven. Dus verzamel je collega’s, scherp je zintuigen aan en maak je klaar voor een avontuur vol verrassingen en teambuilding op zijn best!

wieisderat

Wat Maakt "Wie is de Rat" het Perfecte Teamuitje?

In de zoektocht naar het ideale teamuitje, waarbij plezier en uitdaging centraal staan, is “Wie is de Rat?” een uitmuntende keuze. Dit stadsspel combineert het beste van twee werelden: het creëert een spannende en competitieve sfeer, terwijl het tegelijkertijd de samenwerking en communicatie binnen het team versterkt.

  1. Plezier en Avontuur: Naast de focus op teambuilding, staat plezier voorop, waarbij het avontuurlijke stadsspel zorgt voor hilarische momenten en een memorabele ervaring.

  2. Competitie en Uitdaging: De competitieve aard van het spel brengt spanning en uitdaging, wat bijdraagt aan de teamontwikkeling en het plezier in het spel.

  3. Flexibiliteit en Maatwerk: Deze activiteit is veelzijdig en aanpasbaar aan verschillende locaties en groepsgroottes, waardoor het spel perfect afgestemd kan worden op de wensen van jullie groep.

Hoe het Spel Werkt: De Rat Tegen de Rest

Het stadsspel waarin bedriegen en scherpzinnigheid centraal staan. In dit spannende avontuur wordt jullie groep uitgedaagd om samen te werken, terwijl één persoon, de Rat, alles op alles zet om jullie missie te saboteren.

Rollen verdelen: Bij de start krijgt iedereen zijn kaartje met daarop deelnemer, behalve 1 persoon per groep deze krijgt de rat als rol.

Opdrachten voltooien: Aan de hand van onze GPS app gaan jullie op zoek naar de opdrachten verspreid door de stad. Tijdens deze opdrachten is het de bedoeling om zoveel mogelijk geld te verdienen, maar let op want er is een saboteur in jullie midden. 

De grote finale: Welk team heeft het meeste geld verdient en wie heeft in zijn groep de rat ontmaskert? 

Sabotage en Strategie: Haal Alles uit Jullie Groep

Deze saboteur heeft als doel om onopgemerkt te blijven en tegelijkertijd de missies van binnenuit te dwarsbomen. Het is aan de rest van het team om strategisch te denken, samen te werken en de Rat te ontmaskeren voordat het te laat is. Dit kan alleen door goed te communiceren, gedrag te observeren, de juiste vragen te stellen en scherp te blijven. Maar het belangrijkste natuurlijk is om te genieten van het spel. 

Kies Jullie Eigen Avontuur: Stadsspel op Locatie naar Keuze

Of jullie nu de voorkeur geven aan de historische straten van Amsterdam, de bruisende sfeer van Rotterdam, of een andere stad in Nederland, het spel kan overal gespeeld worden. Elke stad heeft zijn eigen unieke charmes en uitdagingen, waardoor het spel elke keer weer een nieuwe draai krijgt.

Op Maat Gemaakte Ervaring

Willen jullie het spel integreren in een groter evenement of hebben jullie specifieke wensen voor de dag? Geen probleem! Ons team staat klaar om samen met jullie een op maat gemaakte ervaring te creëren die perfect aansluit bij jullie wensen en doelen.

Gemakkelijk en Flexibel

Het organiseren van een teamuitje moet geen stressvolle aangelegenheid zijn. Daarom maken we het proces zo gemakkelijk en flexibel mogelijk. Kies de stad, vertel ons jullie wensen, en wij zorgen voor de rest. Zo kunnen jullie je volledig richten op het ontmaskeren van de Rat en het beleven van een onvergetelijke dag.

Voor de Molloten: Ontmasker de mol tijdens het Rat Spel

In deze speciale editie hebben we extra moeilijke puzzels en uitdagingen toegevoegd die zelfs de meest doorgewinterde molloten op de proef zullen stellen. Bereid je voor op breinbrekers, cryptische aanwijzingen en complexe raadsels die je helpen om dichter bij de identiteit van de Rat te komen.

Arrangementen en Opties: Personaliseer Jullie Bedrijfsuitje

Ons standaard arrangement biedt alles wat jullie nodig hebben voor een geslaagd spel. Inclusief een professionele spelleider, alle benodigde materialen en een duidelijke uitleg van het spel. Dit arrangement is perfect voor teams die op zoek zijn naar een direct speelbare, zorgeloze ervaring.

Maatwerk Arrangement

Hebben jullie specifieke wensen of ideeën voor jullie bedrijfsuitje? Met ons maatwerk arrangement werken we samen met jullie om een volledig gepersonaliseerde ervaring te creëren. Van aangepaste speluitdagingen tot specifieke locaties, wij zorgen ervoor dat het spel perfect aansluit bij jullie wensen.

Extra Opties

Naast onze arrangementen bieden we ook een reeks extra opties om jullie ervaring verder te personaliseren:

  • Catering: Voeg een lunch, diner of borrel toe aan jullie dag.
  • Vervoer: Regelen van vervoer van en naar de spellocatie.
  • Workshops: Combineer het spel met een workshop voor extra impact.
  • Aandenkens: Personaliseerde aandenkens om de dag onvergetelijk te maken.

Offerte Aanvragen: Plan Jullie Perfecte teambuilding activiteit

Zijn jullie klaar om een offerte aan te vragen. Dit kan eenvoudig via ons online formulier op de website, of door contact op te nemen met ons team via telefoon of e-mail. Wij streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren met een vrijblijvende offerte op maat.

Wij zijn toegewijd aan het creëren van onvergetelijke ervaringen. Neem vandaag nog contact met ons op om jullie perfecte activiteit te plannen en laat het avontuur beginnen.

Duur:

Dit spel duurt meestal 2 uur, maar kan worden aangepast aan jullie wensen.

 

Geen locatie?

Dat is geen probleem, geef bij je offerte aanvraag aan dat je graag advies wilt in locaties. Wij hebben contacten met de leukste locaties, ook in jouw omgeving.

Interesse in deze activiteit?Vraag geheel vrijblijvend een offerte

Vraag?

Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Geschat aantal personen
Budget
Locatie activiteit
Datum activiteit
Aanvullende informatie