Skip to content

Teambuilding op locatie
voor dé leukste teambuilding activiteiten 

Wil je een leuke en goed georganiseerde teambuilding activiteit op je eigen locatie organiseren? Laat TeambuildingNation je daar bij helpen!

All-in prijzen:
Bij ons geen KM vergoeding

De leukste uitjes
Van de hoogste kwaliteit

Ook geschikt
Voor hele grote groepen!

Teambuilding activiteiten op locatie naar keuze

Teambuilding activiteiten zijn essentieel voor bedrijven om de samenwerking te bevorderen en het moreel van de werknemers te verhogen. Het vinden van de juiste locatie en activiteiten kan echter een uitdaging zijn. Dit is waar een bedrijf, dat gespecialiseerd is in teambuilding uitjes, van grote hulp kan zijn. Wij bieden daarom op maat gemaakte en unieke teambuilding activiteiten op jullie eigen locatie, waardoor het handig en tijdsefficiënt is. 

Wij bouwen ieder bedrijfspand om tot de perfecte locatie voor jullie teambuilding bedrijfsuitje. Gaan jullie de strijd met elkaar aan tijdens ons unieke spel of zijn jullie beter in het oplossen van raadsels tijdens een diner? Wil je juist een unieke beleving door middel van een leuke creatieve workshop of moet alles draaien om lol maken met elkaar zodat jullie team hechter wordt? Laat ons je helpen om een originele teambuilding te organiseren bij jullie op kantoor. 

Onze populairste categorieën voor teambuilding op locatie
Onze vetrouwde klanten zijn inclusief

Op zoek naar een specifieke activiteit?

Voordelen een leuk bedrijfsuitje op eigen locatie

Er zijn verschillende voordelen aan het organiseren van een teambuilding dag op eigen locatie. Een van de grootste voordelen is de gemaksfactor. Door de activiteiten op kantoor te laten plaatsvinden, hoeft niemand naar naar een aparte locatie reizen. Vaak is de bedrijfslocatie ook het meest centraal gelegen.

Een ander voordeel is de kostenbesparing. Door de het bedrijfsuitje of teamuitje op eigen locatie te organiseren, bespaar je  geld op vervoer en huur van de locatie. Bovendien heb je de flexibiliteit om activiteiten te kiezen die binnen het budget passen, waardoor we de focus echt op het teambuilding uitje zelf kunnen liggen. Onze activiteiten kunnen we al vanaf € 28,- per persoon organiseren. Mocht je nu denken maar het budget is ruim voldoende, laat onze professionele party host een voorstel maken om groots uit te pakken. 

Van creatieve groepsactiviteiten tot een spannende pubquiz

Ons aanbod aan teambuilding activiteiten is zeer divers, op deze manier kunnen we ieder soort teamuitje voor jullie organiseren. Ook als de activiteit waar jullie naar op zoek zijn niet op onze site staat, is er een grote kans dat we het voor jullie kunnen organiseren.
Iedere activiteiten is ontworpen om werknemers uit te dagen en te betrekken, hen te helpen hun vaardigheden te ontwikkelen en hun teamwerk te verbeteren. Zo kunnen jullie kiezen uit een reeks activiteiten die passen bij de behoeften, doelstellingen en budget.

Hoe kiest u het juiste bedrijf voor teambuilding op locatie

Bij het zoeken naar een bedrijf voor teambuilding activiteiten is het belangrijk een bedrijf te kiezen dat een bewezen staat van dienst heeft in het leveren van activiteiten van hoge kwaliteit en klanttevredenheid. Enkele belangrijke factoren om te overwegen bij het kiezen van een aanbieder zijn:

 

  • Ervaring en expertise in teambuildingactiviteiten
  • Activiteiten op maat die voldoen aan de specifieke behoeften van elke klant
  • Ruime keuze aan kwalitatieve activiteiten

Doordat TeambuildingNation met deze factoren rekening houdt, kunnen wij bedrijven de juiste service bieden voor hun teambuilding behoeften, zodat ze de best mogelijke ervaring en waar voor hun geld krijgen. 

Wat maakt een geweldige
teambuilding ervaring?

We bekijken wat er allemaal bij komt kijken om van uw evenement een groot succes te maken…

Full service

Full service event agency, managet jouw teambuilding activiteiten. We organiseren alles:

Pakketten en maatwerk
Locatie huur
Audio visueel apparatuur
Aankleding & decoratie
Evenement catering
Avond entertainment
Teambuilding

TeambuildingNation is een van de toonaangevende bedrijven voor teambuilding in NL

Evenement management
Onderhouden apparatuur
Nieuwste technologie
Ervaring met studiotechniek
Maatwerk

Wij kunnen uw evenement afstemmen op uw specifieke behoeftes

Groepen van 15 - 2500
Professionele foto/videografie
Prijsuitreikingen
Fully custom branding
Ieder gewenste event duur
Flexibele locatie opties
Locatie vind service
FAQ
Heb je een brandende vraag voordat je je evenement boekt?
Dan kun je hier wellicht het antwoord vinden…

Dit type teambuildingactiviteit is geschikt voor bedrijven van alle groottes en bedrijfstakken. Dit komt omdat alle activiteiten aangepast kunnen worden aan jouw specifieke wensen en behoeftes.

Ja, je kunt de specifieke teambuildingactiviteiten kiezen die jij wilt. TeambuildingNation heeft een breed aanbod aan activiteiten waaruit je kunt kiezen. Mochten we de activiteit die je in gedachte hebt, nog niet aanbieden. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, wij helpen je graag met het creëren van de perfecte activiteit. 

De kosten van teambuilding activiteiten op locatie (klant eigen kantoor) kunnen variëren afhankelijk van het type en de lengte van de activiteiten, evenals het aantal deelnemers. Daarnaast bieden wij flexibele prijsopties aan om binnen uw budget te passen.We organiseren onze activiteiten al vanaf € 28,- per persoon.

De kosten van teambuilding activiteiten op locatie (klant eigen kantoor) kunnen variëren afhankelijk van het type en de lengte van de activiteiten, evenals het aantal deelnemers. Daarnaast bieden wij flexibele prijsopties aan om binnen uw budget te passen.

In de meeste gevallen zullen alle benodigde apparatuur en materialen voor de activiteiten meenemen. Mocht dit anders zijn zullen we dit duidelijk communiceren. Een voorbeeld is hiervan de stadsspellen, wij vragen of het mogelijk is dat in ieder team van +- 6 personen, 1 smartphone met actieve internet verbinding is. Mocht dit niet mogelijk zijn kunnen er altijd extra telefoons bijgehuurd worden.

Daarnaast hebben we veelal toegang tot een stopcontact nodig. 

Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Geschat aantal personen
Budget
Locatie activiteit
Datum activiteit
Aanvullende informatie