Skip to content

Pubquiz op locatie; de leukste pubquiz voor een bedrijfsuitje

15 - ∞ Gasten

2 uur

Binnen

Competitief, Leiderschap & Probleem oplossen

Heb je genoeg van dezelfde oude teambuilding activiteiten die je team een inspiratieloos en ongeïnspireerd gevoel geven? Het is tijd om de boel op te schudden met een pubquiz op eigen locatie!

Teambuilding Nation biedt op maat gemaakte pubquizzen die jouw team gegarandeerd dichter bij elkaar brengen en hen een energiek en gemotiveerd gevoel geven. Met een breed scala aan onderwerpen en uitdagingen zijn onze pubquizzen de perfecte manier om de kennis van je team te testen en plezier te maken.

Dus waar wacht je nog op? Laten we het glas heffen en jullie kennis testen met deze leuke activiteit!

Presentator van pubquiz op podium

Recensies Pubquiz op locatie; de leukste pubquiz voor een bedrijfsuitje

Pubquiz met ervaren quizmasters, een echte spelshow ervaring

Onze leuke presentators zijn experts in het creëren van een leuke en levendige sfeer die jouw team tijdens het evenement bezig houdt. Ze werken met jou samen om de quiz aan te passen aan de interesses en het kennisniveau van je team.

Naast hun uitgebreide kennis van trivia en popcultuur, zijn onze quizmasters bedreven in het faciliteren van teambuilding activiteiten die jouw team op een nieuwe en zinvolle manier helpen binden. Of je nu het ijs wilt breken met nieuwe teamleden, of de band van een bestaand team wilt versterken, onze quizmasters zullen je helpen je doelen te bereiken.

Dus waarom genoegen nemen met een middelmatige quiz ervaring? Kies de gezellige pubquiz voor jullie uitjes!

Inbegrepen in dit uitje

  • Ervaren Quiz master
  • Spelshow apparatuur
  • Professionele software
  • Felbegeerde beker voor de winnaars
  • Benodigde audio en visuele apparatuur

Geen locatie?

Dat is geen probleem, geef bij je offerte aanvraag aan dat je graag advies wilt in locaties. Wij hebben contacten met de leukste locaties, ook in jouw omgeving.

Het bedrijfsuitje met dé leukste vragen en rondes

Onze pubquiz evenementen op locatie zijn ontworpen om zowel leuk als uitdagend te zijn, met een breed scala aan onderwerpen en uitdagingen die de kennis en de vaardigheden van jouw team zullen testen. Enkele elementen die u kunt verwachten bij een pubquiz als uitje zijn:

De oh-ja vragen:

Wij stellen de quizvragen waar iedereen na het antwoord een oh-ja moment van krijgt. Dit zorgt voor een avond vol herkenning! We zorgen voor de meest uiteenlopende vragen van algemene kennis tot interessante weetjes. En soms een pubquiz vraag die zorgt voor de nodige hilariteit. 

Interactieve uitdagingen:

Naast de traditionele trivia vragen, bevatten onze pubquiz evenementen een verscheidenheid aan interactieve uitdagingen die teamwerk en creativiteit vereisen. Deze uitdagingen kunnen variëren van fysieke uitdagingen tot breinbrekers, en alles daartussenin.

Integratie van quiz technologie:

We gebruiken de nieuwste technologie om onze pubquiz evenementen nog boeiender en interactiever te maken. Wij kunnen buzzers, microfoons en andere apparatuur leveren om het evenement te laten lijken op een professionele spelshow.

Score bijhouden:

We houden de scores bij tijdens het evenement en zorgen voor real-time updates om de spanning en de competitie hoog te houden.

Prijzen:

Wat is een pubquiz zonder prijzen? Wij zorgen voor prijzen voor het winnende team.

Met deze ingrediënten en meer, zijn onze pubquiz evenementen op locatie de perfecte manier om uw team dichter bij elkaar te brengen en tegelijkertijd plezier te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over ons pubquiz evenement!

Waarom kiezen voor onze Pubquiz?

Er zijn veel activiteiten voor een teamuitje, maar weinig kunnen tippen aan het plezier, de spanning en de betrokkenheid van een pubquiz. Hier zijn slechts enkele redenen waarom onze pubquiz evenementen de perfecte keuze zijn voor jouw team:

Perfect voor teambuilding:

Onze pubquiz evenementen zijn ontworpen om zowel leuk als boeiend te zijn, met een verscheidenheid aan trivia vragen, uitdagingen en activiteiten die jouw team tijdens het evenement zullen vermaken en motiveren.

Op maat gemaakt:

We kunnen onze pubquiz helemaal op jullie wensen afstemmen. Zo kunnen we jullie bedrijfsthema’s zoals mijlpalen, producten en diensten in de vragen verwerken. Zo wordt de quiz een leuke manier om de kennis op te frissen of nieuwe ideeën te promoten. 

Gedenkwaardig:

Onze pubquiz evenementen zijn ontworpen om een onvergetelijke ervaring te zijn waar jouw team nog jaren over zal praten. Met leuke uitdagingen, interactieve activiteiten en prijzen voor het winnende team zullen onze evenementen zeker blijvende herinneringen creëren en jouw team dichter bij elkaar brengen.

Verander jouw bedrijf in een Pubquiz locatie

Op zoek naar een unieke en spannende manier om een teambuilding evenement te organiseren? Waarom tover je je kantoor, vergaderzaal of andere locaties niet om tot een quiz locatie?

Bij ons teambuildingbedrijf zijn we gespecialiseerd in het brengen van de pubquiz-ervaring naar elke locatie. Of je het evenement nu bij jullie op locatie, een nabijgelegen restaurant of bar, of zelfs buiten wilt organiseren, wij werken met je samen om een pubquiz op maat te maken die past bij jouw locatie en de behoeften van je team.

Interesse in deze activiteit?Vraag geheel vrijblijvend een offerte

Vraag?

Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Geschat aantal personen
Budget
Locatie activiteit
Datum activiteit
Aanvullende informatie