Skip to content

Pubquiz op locatie; de leukste pubquiz

15 - ∞ Gasten

2 uur

Competitief, Leiderschap & Probleem oplossen

Binnen

Heb je genoeg van dezelfde oude teambuilding activiteiten die je team een inspiratieloos en ongeïnspireerd gevoel geven? Het is tijd om de boel op te schudden met een pubquiz op locatie!

Teambuilding Nation biedt op maat gemaakte pubquizzen die jouw team gegarandeerd dichter bij elkaar brengen en hen een energiek en gemotiveerd gevoel geven. Met een breed scala aan onderwerpen en uitdagingen zijn onze pubquizzen de perfecte manier om de kennis van je team te testen en plezier te maken.

Dus waar wacht je nog op? Laten we het glas heffen en quizmaster worden met onze spannende evenementen!

Heb je genoeg van dezelfde oude teambuilding activiteiten die je team een inspiratieloos en ongeïnspireerd gevoel geven? Het is tijd om de boel op te schudden met een pubquiz op locatie!

Teambuilding Nation biedt op maat gemaakte pubquizzen die jouw team gegarandeerd dichter bij elkaar brengen en hen een energiek en gemotiveerd gevoel geven. Met een breed scala aan onderwerpen en uitdagingen zijn onze pubquizzen de perfecte manier om de kennis van je team te testen en plezier te maken.

Dus waar wacht je nog op? Laten we het glas heffen en quizmaster worden met onze spannende evenementen!

Presentator van pubquiz op podium

Recensies Pubquiz op locatie; de leukste pubquiz

Pubquiz met ervaren presentator

Onze quizmasters zijn experts in het creëren van een leuke en levendige sfeer die jouw team tijdens het evenement bezig houdt. Ze werken met jou samen om de quiz aan te passen aan de interesses en het kennisniveau van je team.

Naast hun uitgebreide kennis van trivia en popcultuur, zijn onze quizmasters bedreven in het faciliteren van teambuilding activiteiten die jouw team op een nieuwe en zinvolle manier helpen binden. Of je nu het ijs wilt breken met nieuwe teamleden, of de band van een bestaand team wilt versterken, onze quizmasters zullen je helpen je doelen te bereiken.

Dus waarom genoegen nemen met een middelmatige quiz ervaring? Kies voor de leukste pubquiz!

Op iedere locatie zijn er één of meerdere opdrachten, iedere goed voltooide opdracht levert een extra hint op naar de oplossing. Het team dat als eerste de oplossing weet te vinden wint de Spy Game. 

De opdrachten bestaan uit het vinden van fysieke objecten doormiddel van cryptische omschrijvingen, het kraken van codes en het maken van foto en video bewijs. 

Doordat er tijdens dit uitje door ieder team verschillende foto’s en video’s genomen moeten worden, is dit ook perfect te combineren met een grote finale, bijvoorbeeld tijdens een diner, waarbij we het leukste en grappigste bewijsmateriaal voorbij kunnen laten komen. 

Wat is inbegrepen

  • Ervaren Quiz master
  • Spelshow apparatuur
  • Professionele software
  • Felbegeerde beker voor de winnaars
  • Benodigde audio en visuele apparatuur

Geen locatie?

Dat is geen probleem, geef bij je offerte aanvraag aan dat je graag advies wilt in locaties. Wij hebben contacten met de leukste locaties, ook in jouw omgeving.

Het bedrijfsuitje met dé leukste vragen en rondes

Onze pubquiz evenementen op locatie zijn ontworpen om zowel leuk als uitdagend te zijn, met een breed scala aan onderwerpen en uitdagingen die de kennis en de vaardigheden van jouw team zullen testen. Enkele elementen die u kunt verwachten in onze pubquiz evenementen zijn:

De oh-ja vragen:

Wij stellen de vragen waar iedereen na het antwoord een oh-ja moment van krijgt. Dit zorgt voor een avond vol herkenning!

Interactieve uitdagingen:

Naast de traditionele trivia vragen, bevatten onze pubquiz evenementen een verscheidenheid aan interactieve uitdagingen die teamwerk en creativiteit vereisen. Deze uitdagingen kunnen variëren van fysieke uitdagingen tot breinbrekers, en alles daartussenin.

Integratie van quiz technologie:

We gebruiken de nieuwste technologie om onze pubquiz evenementen nog boeiender en interactiever te maken. Wij kunnen buzzers, microfoons en andere apparatuur leveren om het evenement te laten lijken op een professionele spelshow.

Score bijhouden:

We houden de scores bij tijdens het evenement en zorgen voor real-time updates om de spanning en de competitie hoog te houden.

Prijzen:

Wat is een pubquiz zonder prijzen? Wij zorgen voor prijzen voor het winnende team.

Met deze ingrediënten en meer, zijn onze pubquiz evenementen op locatie de perfecte manier om uw team dichter bij elkaar te brengen en tegelijkertijd plezier te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over ons pubquiz evenement!

Liever een andere activiteit?

Waarom kiezen voor onze Pubquiz?

Er zijn veel teambuilding activiteiten, maar weinig kunnen tippen aan het plezier, de spanning en de betrokkenheid van een pubquiz. Hier zijn slechts enkele redenen waarom onze pubquiz evenementen de perfecte keuze zijn voor jouw team:

Plezier en betrokkenheid:

Onze pubquiz evenementen zijn ontworpen om zowel leuk als boeiend te zijn, met een verscheidenheid aan trivia vragen, uitdagingen en activiteiten die jouw team tijdens het evenement zullen vermaken en motiveren.

Betaalbaar:

Onze pubquiz evenementen op eigen locatie zijn een betaalbare manier om een teambuilding activiteit te organiseren waar iedereen van kan genieten. We werken met je samen om een evenement op maat te creëren dat binnen jouw team past, zodat iedereen kan deelnemen en plezier heeft.

Gedenkwaardig:

Onze pubquiz evenementen zijn ontworpen om een onvergetelijke ervaring te zijn waar jouw team nog jaren over zal praten. Met leuke uitdagingen, interactieve activiteiten en prijzen voor het winnende team zullen onze evenementen zeker blijvende herinneringen creëren en jouw team dichter bij elkaar brengen.

Verander jouw bedrijf in een Pubquiz locatie

Op zoek naar een unieke en spannende manier om een teambuilding evenement te organiseren? Waarom tover je je kantoor, vergaderzaal of andere locaties niet om tot een quiz locatie?

Bij ons teambuildingbedrijf zijn we gespecialiseerd in het brengen van de pubquiz-ervaring naar elke locatie. Of je het evenement nu in je kantoor, een nabijgelegen restaurant of bar, of zelfs buiten wilt organiseren, wij werken met je samen om een pubquiz op maat te maken die past bij jouw locatie en de behoeften van je team.

Samenvattend

Een bedrijfsuitje organiseren kan soms een uitdaging zijn. Je wilt graag een leuke activiteit waar iedereen aan kan deelnemen, maar het moet ook niet te duur zijn. Een pubquiz kan dan een perfecte oplossing zijn! Bij onze teambuilding bedrijf bieden wij quizzen op maat aan voor bedrijfsuitjes. Onze quizzen zijn geschikt voor grote groepen en kunnen worden aangepast aan de kennis en interesses van de deelnemers.

Een pubquiz is niet alleen een leuke activiteit, maar het kan ook helpen om de teamspirit te versterken. Door samen te werken aan de vragen en uitdagingen, leren collega’s elkaar beter kennen en ontstaat er een gevoel van verbondenheid. En natuurlijk is er altijd een prijs voor het winnende team!

Kortom, een pubquiz is een leuke en betaalbare manier om een bedrijfsuitje te organiseren. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij jouw bedrijfsuitje onvergetelijk kunnen maken met onze quizzen op maat.

Interesse in deze activiteit?Vraag geheel vrijblijven een offerte

Vraag?

Contactgegevens
Bedrijfsnaam
Naam*
*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Aanvullende informatie
Geschat aantal personen
Datum activiteit
Locatie activiteit
Budget
Aanvullende informatie